Google で調べる

検索ワード: tőkefinanszírozását (ハンガリー語 - フランス語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

ハンガリー語

フランス語

情報

ハンガリー語

A 2007–2013-as versenyképességi és innovációs keretprogram hozzájárul a kezdeti és bővítési szakasz tőkefinanszírozását jellemző szakadék áthidalásához.

フランス語

Le programme-cadre pour la compétitivité et l’innovation 2007-2013 contribue à combler le déficit de fonds propres dans le financement du capital‑risque lors des phases de démarrage et d’expansion.

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

Ösztönözni fogjuk a tagállamokat arra, hogy szüntessék meg a forrásadóval kapcsolatos korlátokat, és támogatjuk a kockázati tőke fejlesztését elősegítő adóztatási gyakorlatokat, így a tőkefinanszírozást a hitelfinanszírozással szemben.

フランス語

Nous allons encourager les États membres liminer les barrires fiscales de la retenue la source et favoriser les meilleures pratiques pour promouvoir le capital-risque, comme laccroissement du financement sous forme d'apport en capital au dtriment du financement par emprunt.

最終更新: 2017-04-25
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

A tőkefinanszírozás megkönnyítése serkenti a vállalkozások növekedését és a munkahelyteremtést az EU-ban.

フランス語

L'amélioration de leurs conditions d'accès au capital stimulera leur croissance et créera davantage d'emplois au sein de l'UE.

最終更新: 2017-04-25
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

A megállapodás értelmében a programba tartozó pénzügyi eszközök – melyeknek tartalmazniuk kell egy tőkefinanszírozási és egy hitelgarancia-eszközt – azt a célt fogják szolgálni, hogy a kkv-k számára megkönnyítsék a forráshoz jutást az indulási, a növekedési és az átruházási szakaszban.

フランス語

En vertu de l'accord dégagé, les instruments financiers du programme, qui comprendront une facilité "capital-risque" et une facilité "garanties de prêts", seront exploités dans le but de faciliter l'accès des PME aux financements, dans leurs phases de démarrage, de croissance et de transmission.

最終更新: 2017-04-25
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

ハンガリー語

Az EuVECA alapok meghatározó szerepet játszhatnak a kkv-tőkefinanszírozási piac fejlődésében, több vállalkozást tudnak majd finanszírozni, különösen azokat, amelyek nagyobb munkaerőigénnyel járnak.

フランス語

Les fonds EuVECA peuvent jouer un rôle crucial dans le développement des marchés de croissance des PME, ce qui permettra de financer davantage d'entités, en particulier celles qui présentent une forte intensité de main-d’œuvre.

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

Az európai strukturális alapok – például az ERFA és az ESZA – létfontosságú szerepet játszhatnak a tőkefinanszírozásnál és a lakosság képzésénél felmerülő akadályok leküzdésében.

フランス語

Les Fonds structurels européens tels que le FEDER ou le FSE peuvent jouer un rôle capital en faveur du financement des projets et de la formation de la population.

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

Figyelembe vett eszközök: EFG, az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) tőkefinanszírozási eszköze, InnovFin kkv-garanciaeszköz

フランス語

Instruments examinés: facilité «capital-risque» pour la croissance (EFG), instrument de fonds propres du MIE, InnovFin PME

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

Tőkefinanszírozási eszközök:

フランス語

Instruments de capitaux propres:

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

A COSME szerinti Növekedésösztönző tőkefinanszírozási eszközt (EFG) – a GIF2 utódját – azzal a céllal hozták létre, hogy fokozza a bővítési szakaszban lévő kkv-k tőkefinanszírozásának igénybe vételét és kínálatát.

フランス語

la facilité «capital-risque» pour la croissance (EFG), qui a remplacé le mécanisme MIC2, vise, dans le cadre du programme COSME, à stimuler l’offre de financement par apport de fonds propres aux PME en phase d’expansion et le recours de ces entreprises à ce type de financement.

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

Tőkefinanszírozási eszköz, amelynek célja a korai és a bővítési szakaszban lévő innovatív kkv-k tőkeellátottságának növelése

フランス語

Instrument visant à augmenter l’apport de capitaux propres aux PME innovantes en phase de démarrage ou d’expansion

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

lehetőség: A hálózat átalakítása, hogy az belépési pontként szolgáljon a tőkefinanszírozás tekintetében (60 millió euró/év)

フランス語

Option 3C: Réorientation du réseau en tant que point d’entrée pour le financement par l’investissement en fonds propres (60 Mio €/an)

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

219 millió EUR összberuházást kitevő, 120 millió EUR összegű új finanszírozás mozgósítása tőkefinanszírozás formájában 10 projekt számára.

フランス語

120 Mio EUR de nouveaux financements mobilisés, sous la forme de fonds propres, en faveur de 10 projets, représentant un investissement total de 219 Mio EUR

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

A kevésbé költséges és felhasználóbarátabb kkv-barát tájékoztató segítségével több kkv léphetne be a multilaterális kereskedési rendszerekbe/kkv-tőkefinanszírozási piacokra.

フランス語

Avec un prospectus «pro-PME» moins coûteux et plus facile à établir, davantage de PME seraient en mesure d'être admises à la cote sur des systèmes multilatéraux de négociation/des marchés de croissance des PME.

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

A növekedést szolgáló tőkefinanszírozási eszköz (EFG)

フランス語

La facilité EFG (Equity Facility for Growth)

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

Ennek ellenére 2015-ben a hitelfinanszírozással és a tőkefinanszírozással megvalósuló beruházások tőkeköltsége közötti (adózás előtti és utáni) különbség továbbra is az egyik legmagasabb volt az EU-ban.

フランス語

Cependant, en 2015, la différence en termes de coût du capital (avant et après impôts) entre les investissements financés par l'emprunt ou sur fonds propres était toujours l'une des plus importantes de l'UE.

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

A minősített portfólióvállalkozás a 345/2013/EU rendelet szerinti fogalmának kiterjesztése oly módon, hogy a kkv-tőkefinanszírozási piacokba is be lehessen fektetni, előmozdítja e piacok fejlődését.

フランス語

Élargir la définition des entreprises de portefeuille éligibles figurant dans le règlement (UE) nº 345/2013 en autorisant les investissements dans les marchés de croissance des PME favorisera le développement de ces marchés.

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

A pénzügyi eszközökre a hitel- és tőkefinanszírozást gátló speciális akadályok csökkentéséhez van szükség.

フランス語

Il y a lieu de prévoir des instruments financiers pour réduire certains obstacles qui empêchent l’apport de financement par emprunt et par capitaux propres.

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

Tőkefinanszírozási eszköz, amelynek célja a bővítési és a növekedési szakaszban lévő kkv-k kockázati tőkével és mezzanine finanszírozással való ellátása

フランス語

Instrument fournissant du capital-risque et des financements mezzanine aux PME en phase d’expansion et de croissance

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

Páneurópai tőkefinanszírozási alap, amelynek célja az uniós közlekedési, energia- és megújulóenergia-ágazat hosszú távú infrastruktúra-beruházásainak a támogatása

フランス語

Fonds paneuropéen de capital-investissement soutenant les investissements à long terme dans les infrastructures des secteurs des transports, de l’énergie et des énergies renouvelables dans l'UE

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

ハンガリー語

A - Tőkefinanszírozási eszközök

フランス語

A - Instruments de capitaux propres

最終更新: 2017-04-08
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK