Google で調べる

検索ワード: aikaisemmasta (フィンランド語 - クロアチア語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

フィンランド語

クロアチア語

情報

フィンランド語

Mitä muuta on kerrottavaa hänestä ja kaikesta hänen vaelluksestaan, sekä aikaisemmasta että myöhemmästä, katso, se on kirjoitettuna Juudan ja Israelin kuningasten aikakirjassa.

クロアチア語

Ostala su njegova djela i svi njegovi putovi, od prvih do posljednjih, zapisani u Knjizi o judejskim i izraelskim kraljevima.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Et ole tämän ongelman raportoija tai ilmoittanut ongelmasta aikaisemmin; ilmoitus on mahdollisesti kaksoiskopio tai se on jo suljettu aikaisemmin. Ole hyvä, ja luo uusi raportti käyttäen "apport-bug" määrittelyä.

クロアチア語

Niste autor ili pretplatnik izvještaja ovog problema, moguće da je izvještaj duplikat ili je već zatvoren. Molim napravite novi izvještaj koristeći "apport-bug".

最終更新: 2014-08-15
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

フィンランド語

Kt. uten aikaisemmin todettiin, Rooman sopimuksen tekijät asettivat seuraavan tavoit teen: "Yhteisön päämääränä on yhteismarkkinoiden toteuttamisella ja jäsenvaltioiden talouspolitiikan asteittaisella lähentämisellä edistää taloudellisen toiminnan sopusointuista kehitystä koko yhteisössä, jatkuvaa ja tasapainoista kasvua, vakauden lisääntymistä, nopeutuvaa elintason nousua ja entistä läheisempiä suhteita yhteisöön kuuluvien valtioiden välillä."

クロアチア語

■ POLITIKE SOLIDARNOSTI l\ao što smo već naveli, zadatak koji su au­tori Rimskih ugovora postavili Europskoj zajednici glasi: »putem stvaranja zajedničkog tržišta i postupnim zbližavanjem ekonomskih politika država članica promicati skladan raz­voj ekonomskog života unutar Zajednice, postojan i uravnotežen razvoj gospodarstva, veću stabilnost, ubrzano povećanje životnog standarda i bliže odnose među zemljama koje Zajednica okuplja«.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

フィンランド語

Menettely päättää Euroopan unionin varojen käytön tilivelvollisuutta koskevan syklin, joka alkaauseita vuosia aikaisemmin parlamentin ja neuvoston hyväksyessä alkuperäisen talousarvion.

クロアチア語

Taj postupak okonイava krug odgovornosti za uporabu sredstava Europske unije koji je zapoイeo nekoliko godina ranije kada su Parlament i Vijeアe odobrili proraイun.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Aikaisemmat luvut korostavat sitä, että maailma on kokemassa ympäristön muuttumisen ja sen myötä mittakaavaltaan, nopeudeltaan ja kytkeytyneisyydeltään ennennäkemättömiä uusia haasteita.

クロアチア語

Prethodna poglavlja naglašavaju činjenicu da svijet proživljava promjene u okolišu, a slijedom toga i nove izazove, čiji je opseg, brzina i međupovezanost, bez presedana.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Määräenemmistö koskeekin suurin ta osaa EY:n perussopimuksen uusista määräyksistä: työllisyysaloitteita, miesten ja naisten yhtäläisiä mahdollisuuksia, sosiaalisen syrjäytymisen torjumista, kansanterveyttä, petostentorjuntaa, avoimuutta, tulliyhteistyötä, tilastoja, erittäin syrjäisiä alueita sekä tutkimuksen puiteohjelmaa. Näillä aloilla vaadittiin aikaisemmin yksimielisiä päätöksiä.

クロアチア語

Kvalificirana većina će se dakle primjenjivati za većinu novih odredbi ugovora Europske ekonomske zajednice: po­ticajne mjere zapošljavanja, jednake mo­gućnosti za oba spola, borbu protiv društve­nog isključenja, javno zdravstvo, mjere protiv prijevare, transparentnost, carinsku suradnju, statistiku, regije na krajnjim rubnim po­dručjima Unije, kao i na programe - istraži­vanja za koje su dosad bile potrebne jedno­glasne odluke.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Virkamiehen on kunnioitettava perusteltuja ja kohtuullisia odotuksia, joita yleisön jäsenillä on toimielimen aikaisemman toiminnan valossa.

クロアチア語

Službenik će poštovati opravdana i razumna očekivanja koja pripadnici javnosti imaju u smislu dosadašnjeg djelovanja Institucije.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Aikaisemmat kokemukset osoittavat, että kestää usein 20–30 vuotta siitä kun ympäristöongelma on kuvattu siihen kun on ensimmäinen kattava käsitys vaikutuksista esimerkiksi sen perusteella, mitä maat raportoivat suojelun tasosta tai ympäristövaikutuksista.

クロアチア語

Europske su zemlje također mnogo uložile u praćenje i redovito izvješćivanje o onečišćenjima okoliša i otpadu.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Koskaan aikaisemmin EU:hun ei ole liittynyt näin monta maata yhtä aikaa, joten tilanne oli hyvin erikoinen.

クロアチア語

Nikad se dotad nije toliko zemalja pridružilo Uniji u isto vrijeme, pa se zbilja radilo o posebnoj prigodi.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Aikaisemmin kaikilla Euroopan unionin mailla oli oma raha, ”valuutta”.

クロアチア語

Nekada je svaka europska zemlja imala svoj novac ili „valutu“.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Monissa tapauksissa tämä liittyy vesien hoitoon ja erityisesti veden määrään ja kasteluun, jokien rantojen ja uomien rakenteen muutoksiin, jokien kytkeytyvyyteen tai kestämättömiin tulvantorjuntatoimenpiteisiin, joita ei ole otettu esille aikaisemmassa saastumispainotteisessa toiminnassa.

クロアチア語

U mnogim slučajevima razlog tome je pitanje gospodarenja vodom, osobito njezinim količinama i navodnjavanjem, promjenom strukture riječnih obala i korita, povezanošću rijeka ili neodrživih mjera obrane od poplava s kojima se prijašnje strategije, usmjerene na onečišćenje, nisu bavile.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Tarvittiin erittäin hyvä suunnitelma, jonka kaltaista ei ollut nähty koskaan aikaisemmin.

クロアチア語

Trebao im je zbilja dobar plan koji nikad dotad nije iskušan.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Sinä saat kuolla rauhassa; ja niinkuin sinun isillesi, aikaisemmille kuninkaille, jotka olivat ennen sinua, niin poltetaan sinun kunniaksesi kuolinsuitsutus ja sinulle pidetään valittajaiset ja huudetaan: `Voi herraamme!` Sillä minä olen sen sanonut, sanoo Herra."

クロアチア語

umrijet æeš u miru! I kao što su tvoje oèeve i kraljeve tvoje prethodnike okadili, i tebe æe okaditi i naricat æe za tobom: 'Jao Gospodaru!' Ja ti to govorim' - rijeè je Jahvina.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

フィンランド語

Et ole sinä niistä kuullut etkä tietänyt, ei ole sinun korvasi niille aikaisemmin auennut; sillä minä tiesin, että sinä olet aivan uskoton ja luopioksi kutsuttu hamasta äidin kohdusta.

クロアチア語

Nisi o tome èuo ni znao, niti se uho tvoje prije otvorilo, jer znadoh da æeš se iznevjeriti i da te od utrobe majèine zovu otpadnikom.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Sillä aikaisemmat käskynhaltijat, jotka olivat olleet ennen minua, olivat rasittaneet kansaa ja ottaneet siltä leipää ja viiniä sekä vielä neljäkymmentä hopeasekeliä. Myöskin heidän palvelijansa olivat sortaneet kansaa. Mutta minä en tehnyt niin, sillä minä pelkäsin Jumalaa.

クロアチア語

Ali prijašnji upravitelji, moji prethodnici, ugnjetavahu narod: svakoga su dana od njega uzimali èetrdeset šekela srebra za kruh; i njihove su sluge ugnjetavale narod. A ja nisam nikada tako èinio, zbog straha Božjega.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

hänen sekä aikaisemmista että myöhemmistä vaiheistaan, katso, se on kirjoitettuna Israelin ja Juudan kuningasten kirjassa.

クロアチア語

svi njegovi pothvati, od prvih do posljednjih, zapisani su u Knjizi o izraelskim i judejskim kraljevima.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Mitä muuta on kerrottavaa Joosafatista, sekä hänen aikaisemmista että myöhemmistä vaiheistaan, katso, se on kirjoitettuna Jeehun, Hananin pojan, historiassa, joka on otettu Israelin kuningasten kirjaan.

クロアチア語

Ostala Jošafatova djela, od prvih do posljednjih, zapisana su u povijesti Hananijeva sina Jehua i uvrštena su u Knjigu o izraelskim kraljevima.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Rehabeamin vaiheet, sekä aikaisemmat että myöhemmät, ovat kirjoitetut profeetta Semajan ja näkijä Iddon historiaan, sukuluettelojen tapaan. Mutta Rehabeamin ja Jerobeamin väliset taistelut jatkuivat kaiken aikaa.

クロアチア語

Roboamova prva i posljednja djela - i ratovi koji su se neprestano vodili izmeðu Roboama i Jeroboama - zapisani su u povijesti proroka Šemaje i u plemenskom popisu vidioca Adona.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Mitä muuta on kerrottavaa Amasjan aikaisemmista ja myöhemmistä vaiheista, se on kirjoitettuna Juudan ja Israelin kuningasten kirjassa.

クロアチア語

Ostala Amasjina djela, od prvih do posljednjih, zapisana su u Knjizi o judejskim i izraelskim kraljevima.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Aasan vaiheet, sekä aikaisemmat että myöhemmät, katso, ne ovat kirjoitettuina Juudan ja Israelin kuningasten kirjassa.

クロアチア語

I eto, Asina djela, od prvoga do posljednjeg, zapisana su u Knjizi o judejskim i izraelskim kraljevima.

最終更新: 2012-05-04
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK