Google で調べる

検索ワード: videoneuvottelulaitteet (フィンランド語 - ルーマニア語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

フィンランド語

ルーマニア語

情報

フィンランド語

Videoneuvottelulaitteet voivat olla joko asiakaskohtaisia

ルーマニア語

Pentru a facilita utilizarea echipamen-

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Videoneuvottelulaitteet ovat nykyään hyvin joustavia ja helppokäyttöisiä.

ルーマニア語

Echipamentul pentru videoconferine este în prezent foarte flexibil și ușor de utilizat.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Kaikilla kansallisilla tuomioistuimilla on pääsy järjestelmään, ja sen avulla voi varata suoraan oikeussalin, jossa on videoneuvottelulaitteet.

ルーマニア語

Sistemul este disponibil pentru toate instanele naionale și se pot face rezervări directe pentru sălile de judecată dotate cu echipament pentru videoconferine.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Kyllä, esimerkiksi jos todistaja on vankilassa, sairaalassa, tutkintavankeudessa tai jos maan ainoat videoneuvottelulaitteet ovat diplomaattiedustustossa.

ルーマニア語

Da, dacă de exemplu, martorul se află în închisoare, la spital, în arestul poliiei sau dacă singurul echipament pentru videoconferină din ară se află în cadrul unei misiuni diplomatice.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Videoneuvottelulaitteet olisi oikeussalissa mahdollisimman pitkälle asennettava ja niitä olisi käytettävä niin, että tuntuisi siltä kuin olisi perinteinen oikeusistunto.

ルーマニア語

În instanţă, ar trebui să se facă tot ceea ce este posibil pentru ca instrumentele pentru videoconferinţe să fi e instalate şi utilizate astfel încât să creeze atmosfera unei reuniuni tradiţionale a instanţei.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Videoneuvottelulaitteet olisi oikeussalissa mahdollisuuksien mukaan asennettava ja niitä olisi käytettävä niin, että käyttäjä tuntisi osallistuvansa perinteiseen oikeusistuntoon.

ルーマニア語

În instanţă, ar trebui să se facă tot ceea ce este posibil pentru ca instrumentele pentru videoconferinţe să fi e instalate şi utilizate astfel încât să sprijine impresia utilizatorilor de a participa la o reuniune tradiţională a instanţei.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

フィンランド語

Koska kyseisellä psykiatrisella sairaalalla on jo asianmukaiset videoneuvottelulaitteet, tuomioistuin suostui järjestämään videoneuvotteluistunnon ja nimesi tutkintatuomarin, jonka on määrä olla paikalla.

ルーマニア語

Întrucât spitalul psihiatric dispunea deja de facilităile adecvate pentru videoconferine, instana a convenit să stabilească o sesiune de videoconferină și a numit un magistrat care să e prezent la faa locului.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK