Google で調べる

検索ワード: objektif,visi dan misi syarikat nissan (マレー語 - 英語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

マレー語

英語

情報

マレー語

objektif,visi dan misi syarikat nissan

英語

objectives, vision and mission of a nissan company

最終更新: 2018-06-04
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

objektif, visi dan misi syarikat nissan

英語

objektif,visi dan misi syarikat nissan

最終更新: 2020-09-02
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

objektif,visi dan misi syarikat vitagen

英語

objectives, vision and mission vitagen

最終更新: 2016-01-30
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

visi dan misi syarikat senheng

英語

vision and mission of senheng company

最終更新: 2020-10-26
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

visi dan misi

英語

Vision and mission tnb

最終更新: 2017-04-14
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

Visi dan misi

英語

Visi dan misi

最終更新: 2020-07-14
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

visi dan misi tnb

英語

Vision and mission tnb

最終更新: 2016-01-12
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

visi dan misi TNB

英語

visi dan misi tnb

最終更新: 2017-03-10
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

Di sini di TNB, kami percaya bahawa tenaga kerja yang kompeten dan profesional adalah quintessential dalam merealisasikan visi dan misi Syarikat. Oleh itu, TNB sepenuhnya berdedikasi dalam menyediakan kualiti program latihan, pendidikan dan pembangunan untuk TNB dan Kumpulan Companies.TNB telah memulakan Sumber Manusia Bersepadu

英語

Here at TNB, we believe that a competent and professional workforce is quintessential in realizing the vision and mission of the Company. Hence, TNB is fully dedicated in providing quality training, education and development programmes for TNB and its Group of Companies.TNB has embarked on an Integrated Human Resource

最終更新: 2012-10-20
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名
警告:見えない HTML フォーマットが含まれています

マレー語

Dalam bab ini, menerangkan tentang latar belakang organisasi, carta organisasi, aktiviti organisasi dan juga halatuju organisasi, objektif dan visi dan misi Azman Taib Agency. Melalui bab ini juga, kita akan dapat mengetahui lebih mendalam tentang Azman Taib Agency. Semua maklumat yang berkaitan dalam bab ini diperolehi daripada bekas kakitangan di organisasi ini.

英語

In addition, business forms of Agency is Andi Taib Takaful and insurance. It to carry out family Takaful and also General Takaful. Azman Taib Agency run by Mr. Azman bin Taib and also an employee Ms. Atiqah Nabilah binti Norhaizan.

最終更新: 2015-08-20
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

Art Soulist Holdings Sdn Bhd (ASH) telah ditubuhkan sejak 2 dekad yang lalu oleh 2 usahawan muda yang bercita-cita tinggi merealisasikan visi dan usaha dalam penyelidikan dan pembangunan produk berasaskan herba dan pengekstrakan lintah. Berbekal hanya RM600 pada tahun 1998, Zamri Ibrahim dan Syed Osman menapak selangkah demi selangkah dalam membina kilang berstatus GMP di Ajil, Terengganu. Pengalaman jatuh bangun dalam perniagaan lebih 21 tahun, produk Minyak Lintah Tapa menjadi legenda dan terjual dengan sendirinya, terbukti dapat membantu 1.5 juta lelaki di Malaysia. Dengan modal berbayar syarikat sebanyak RM1 juta dan menghasilkan jualan mencecah RM20 juta, TapaMall kini menerokai peluang perniagaan online. Selain kualiti dan efikasi produk menjadi keutamaan, Minyak Lintah Tapa juga diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Sebagai usaha dalam menerapkan nilai murni iaitu budaya keluarga bahagia dan berjaya, TapaMall kini menawarkan peluang perniagaan kepada semua usahawan untuk menjadi Pemborong, Pengedar atau Dropship dalam program perniagaan dalam usaha memupuk keluarga penyayang di dalam setiap rumah di Malaysia sambil dilatih untuk menjadi usahawan berjaya.

英語

The founders and also inspired Spine TapaMall as well as 22-year experience lead a business in the health products industry. He is also an GMP status factory owner since 1998

最終更新: 2020-09-15
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

, segala pujian bagi Allah dengan berkat usaha dan limpah kuniaNYA maka terbinanya sebuah syarikat yang bernama Fate offshore sdn bhd , dan syarikat ini saya yakin akan memberi saingan hebat kepada syarikat yang sedia ada.Fateoffshore sdn. Bhd adalah bebuah syarikat yang mengendali dan memberikan perkhidmatan perkapalan dan menyediakan produk minyak dan gas untuk syarikat dalam dan luar Negara. Maka disini terhasilnya satu laman sesawang (website) yang penuh informatif , selaku Ketua Pegawai Operasi saya amat berbangga dan berbesar hati dengan komitmen yang ditunjukkan dan ianya akan membawa kepada keberdayasaingan di dalam industri minyak dan gas dan yang paling membanggakan ianya di miliki oleh bumiputra. Fate offshore sdn bhd memberikan perkhidmatan yang bertaraf antarabangsa dan mampu memberikan daya saing kepada negara luar dan ini secara tidak langsung dapat membawa nama Negara tercinta kita ini Malaysia ke luar Negara untuk diketengahkan. Selaku syarikat bumiputra apa yang saya harapkan syarikat ini akan terus mampu bersaing seangkatan dengan nama-nama besar didalam industri minyak dan gas yang lain. Tugas saya selaku Pengawai Selia misi,visi dan matlamat syarikat ini akan sentiasa memastikan segala protokol industri ini dipatuhi dan memastikan perkhidmatan kelas dunia terus diberikan kepada para pelanggan yang berurusan dengan pihak Fate offshore sdn bhd.

英語

ESSAY PMR example

最終更新: 2014-10-07
使用頻度: 1
品質:

参照: 匿名

マレー語

, segala pujian bagi Allah dengan berkat usaha dan limpah kuniaNYA maka terbinanya sebuah syarikat yang bernama Fate offshore sdn bhd , dan syarikat ini saya yakin akan memberi saingan hebat kepada syarikat yang sedia ada.Fateoffshore sdn. Bhd adalah bebuah syarikat yang mengendali dan memberikan perkhidmatan perkapalan dan menyediakan produk minyak dan gas untuk syarikat dalam dan luar Negara. Maka disini terhasilnya satu laman sesawang (website) yang penuh informatif , selaku Ketua Pegawai Operasi saya amat berbangga dan berbesar hati dengan komitmen yang ditunjukkan dan ianya akan membawa kepada keberdayasaingan di dalam industri minyak dan gas dan yang paling membanggakan ianya di miliki oleh bumiputra. Fate offshore sdn bhd memberikan perkhidmatan yang bertaraf antarabangsa dan mampu memberikan daya saing kepada negara luar dan ini secara tidak langsung dapat membawa nama Negara tercinta kita ini Malaysia ke luar Negara untuk diketengahkan. Selaku syarikat bumiputra apa yang saya harapkan syarikat ini akan terus mampu bersaing seangkatan dengan nama-nama besar didalam industri minyak dan gas yang lain. Tugas saya selaku Pengawai Selia misi,visi dan matlamat syarikat ini akan sentiasa memastikan segala protokol industri ini dipatuhi dan memastikan perkhidmatan kelas dunia terus diberikan kepada para pelanggan yang berurusan dengan pihak Fate offshore sdn bhd. , segala pujian bagi Allah dengan berkat usaha dan limpah kuniaNYA maka terbinanya sebuah syarikat yang bernama Fate offshore sdn bhd , dan syarikat ini saya yakin akan memberi saingan hebat kepada syarikat yang sedia ada.Fateoffshore sdn. Bhd adalah bebuah syarikat yang mengendali dan memberikan perkhidmatan perkapalan dan menyediakan produk minyak dan gas untuk syarikat dalam dan luar Negara. Maka disini terhasilnya satu laman sesawang (website) yang penuh informatif , selaku Ketua Pegawai Operasi saya amat berbangga dan berbesar hati dengan komitmen yang ditunjukkan dan ianya akan membawa kepada keberdayasaingan di dalam industri minyak dan gas dan yang paling membanggakan ianya di miliki oleh bumiputra. Fate offshore sdn bhd memberikan perkhidmatan yang bertaraf antarabangsa dan mampu memberikan daya saing kepada negara luar dan ini secara tidak langsung dapat membawa nama Negara tercinta kita ini Malaysia ke luar Negara untuk diketengahkan. Selaku syarikat bumiputra apa yang saya harapkan syarikat ini akan terus mampu bersaing seangkatan dengan nama-nama besar didalam industri minyak dan gas yang lain. Tugas saya selaku Pengawai Selia misi,visi dan matlamat syarikat ini akan sentiasa memastikan segala protokol industri ini dipatuhi dan memastikan perkhidmatan kelas dunia terus diberikan kepada para pelanggan yang berurusan dengan pihak Fate offshore sdn bhd.

英語

essay

最終更新: 2014-10-07
使用頻度: 2
品質:

参照: 匿名

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK