Google で調べる

検索ワード: reach your potential faster and with ease  (英語 - ハンガリー語)

人による翻訳

プロの翻訳者、企業、ウェブページから自由に利用できる翻訳レポジトリまで。

翻訳の追加

英語

ハンガリー語

情報

英語

It is obvious that the EU High Representative must be responsible in future for ensuring that the Union reacts faster and with greater coordination.

ハンガリー語

Nyilvánvaló, hogy a jövőben az EU főképviselőjének kell felelősséget vállalnia ezen a téren, hogy biztosíthassuk az EU gyorsabb és koordináltabb reagálását.

最終更新: 2012-02-28
使用頻度: 2
品質:

英語

B2 – Can communicate fluently and with ease in almost all situations related to free time and work.

ハンガリー語

B2: Képes folyékonyan és könnyedén kommunikálni a szabadidővel és munkával kapcsolatos szinte minden helyzetben.

最終更新: 2007-11-13
使用頻度: 2
品質:

英語

As a result, the Finnish very large abnormal road transports makes it possible to carry out abnormal road transports easier, faster and with less disturbance to other trac.

ハンガリー語

Ennek következtében a nagyon nagy nem szokványos közúti szállítmányokra vonatkozó nn úthálózat lehetővé teszi, hogy könnyebben, gyorsabban, és az egyéb forgalmat kevésbé zavarva lehessen lebonyolítani a nem szokványos szállítmányokat.

最終更新: 2014-02-06
使用頻度: 1
品質:

英語

A general obligation to communicate requests and documents in a digital form and via an electronic network, and with precise rules on the translation of requests and documents, should allow Member States to handle requests faster and more easily.

ハンガリー語

Az az általános kötelezettség, hogy a kérelmek és okiratok küldése és az ezekkel kapcsolatos kommunikáció a kérelmek és dokumentumok fordítására vonatkozó pontos szabályok betartása mellett digitális formában és elektronikus úton történjen, lehetővé teszi a tagállamok számára, hogy gyorsabban és könnyebben kezeljék a megkereséseket.

最終更新: 2017-04-06
使用頻度: 1
品質:

英語

4.2.3.3.1 Out-of-court dispute resolution is a considerably more flexible procedure than court proceedings: cheaper, faster and with far fewer formalities.

ハンガリー語

4.2.3.3.1 A peren kívüli vitarendezés lényegesen rugalmasabb eljárás, mint a bírósági eljárások: olcsóbb, gyorsabb és jóval kevesebb alaki követelménnyel jár.

最終更新: 2017-04-06
使用頻度: 1
品質:

英語

A general obligation to communicate requests and documents in a digital form and via an electronic network, and with precise rules on the use of languages for requests and documents, should allow Member States to handle requests faster and more easily.

ハンガリー語

A megkeresések és a dokumentumok digitális formában és elektronikus hálózaton keresztüli továbbításának általános kötelezettsége, továbbá a megkeresések és dokumentumok nyelvének használatára vonatkozó pontos szabályok lehetővé kell, hogy tegyék a tagállamok számára a megkeresések gyorsabb és könnyebb feldolgozását.

最終更新: 2014-11-21
使用頻度: 1
品質:

関係性の低い人による翻訳は非表示になります。
関係性の低い結果を表示します。

人による翻訳を得て
4,401,923,520 より良い訳文を手にいれましょう

ユーザーが協力を求めています。ユーザー体験を向上させるために Cookie を使用しています。弊社サイトを引き続きご利用いただくことで、Cookie の使用に同意していただくことになります。 詳細。 OK