구글 검색

검색어: dia suka kacau orang macam tu (말레이어 - 영어)

인적 기여

전문 번역가, 번역 회사, 웹 페이지 및 자유롭게 사용할 수 있는 번역 저장소 등을 활용합니다.

번역 추가

말레이어

영어

정보

말레이어

Macam tu

영어

I'm a rabbit breeder

마지막 업데이트: 2020-04-20
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

macam tu la

영어

like that

마지막 업데이트: 2018-01-06
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Orang macam awak ni memang

영어

Orang macam awak ni

마지막 업데이트: 2020-09-04
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Dia suka tolong orang yang memerlukan

영어

Patiently

마지막 업데이트: 2019-01-05
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Bila saya bosan, saya akan kacau orang

영어

When I get tired I will stir people

마지막 업데이트: 2016-05-16
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

baiklah kalau macam tu

영어

Stay safe always

마지막 업데이트: 2020-07-02
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Apasal kau cakap macam tu?

영어

Why did you say that?

마지막 업데이트: 2020-03-21
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

apasal cakap macam tu pulak

영어

I'm so bored

마지막 업데이트: 2020-02-18
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Sebab kau cemburu,kau cakap macam tu

영어

The reason you're jealous, you speak of tu

마지막 업데이트: 2017-02-03
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Sejuk sangat ke sampai macam tu sekali tidur?

영어

Why not

마지막 업데이트: 2020-05-25
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

kalau kau buat macamtu aku pun boleh buat macam tu jugak

영어

I mean if you do something I can do that

마지막 업데이트: 2020-01-19
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

dia suka makan nasi ayam dan ice cream

영어

she likes to eat chicken rice and ice cream

마지막 업데이트: 2017-03-15
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

dia suka saya atau dia suka kekasih lamanya.?

영어

she loves me or he loves his old lover.?

마지막 업데이트: 2016-09-02
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

KALAULAH AKU TAHU SISTEM BARU NI BOLEH COPY AND PASTE DARI DULU AKU SUDAH BUAT MACAM TU BELAJAR DARI PENGALAMAN

영어

HAD I KNOW THIS NEW SYSTEM CAN COPY AND PASTE FROM FIRST LAST I'VE BEEN LEARNING FROM THE EXPERIENCE OF TU

마지막 업데이트: 2017-03-09
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

anis munirah tidak cantik dan dia suka dekat cg rizal

영어

tasteless

마지막 업데이트: 2014-08-18
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Dia menghubungi anda setiap hari tidak bermaksud dia suka atau sayangkan anda. Mungkin dia bosan

영어

Dia contact you setiap hari doesn’t mean dia suka or sayangkan you. Maybe dia bosan & you pula sentiasa ada untuk dia. That’s it. It’s hurts, i know.

마지막 업데이트: 2019-04-23
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명
경고: 보이지 않는 HTML 형식이 포함되어 있습니다

말레이어

dia mempunyai hobi tersendiri.pada waktu lapang dia suka mdlakukan hobinyasuka dilakukan olehnya iaitu melukis

영어

he has his own hobby. in his free time he likes to do hobinyasuka done by him ie drawing

마지막 업데이트: 2017-10-11
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Jebat kerana ibu saya yany suka akan nama itu.Hobi dia,dia suka makan dan tixur.Kadang

영어

Jebat because my mom likes to name it. Hobby him, he likes to eat and tease. Sometimes

마지막 업데이트: 2019-01-27
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

Aku tak ingin bercinta dengan orang macam kau. Sebab aku ingat apa terjadi dalam hidup aku masa aku kat sana dulu. Maaf aku memang tak suka kau. Tolong faham keadaan aku. Aku just anggap kau kawan. Tak lebih daripada kawan. Aku pergi korea dulu lepas korea aku akan datang Johor.

영어

I do not want to make love with people like you. Because I remember what happened in my life when I was there first. Sorry I did not like you. Please understand my situation. I just think you're a friend. Not more than a friend. I go korea first then korea I'm coming to Johor.

마지막 업데이트: 2018-08-31
사용 빈도: 2
품질:

추천인: 익명

말레이어

Apa? ::> :: Adakah anda berjaya? ::> :: Anda tidak, anda pula? ::> :: Yeah. ::> :: Kemudian, adakah anda mendapat untuk memenuhi Guru Ji Hyun Woo? ::> :: Adakah dia ingat anda? ::> :: Yeah. ::> :: Betul ke? ::> :: Yeah ... ::> :: Dia benar-benar gembira untuk bertemu dengan saya. ::> :: Beliau juga berkata beliau telah benar-benar terlepas saya. ::> :: Oh saya! ::> :: Jadi, adakah itu bermakna dia suka anda?

영어

What's up? ::>::Did you succeed? ::>::You didn't, did you? ::>::Yeah. ::>::Then, did you get to meet Teacher Ji Hyun Woo? ::>::Did he remember you? ::>::Yeah. ::>::Really? ::>::Yeah... ::>::He was really happy to meet me. ::>::He also said he had really missed me. ::>::Oh my! ::>::So does that mean he likes you?

마지막 업데이트: 2012-10-20
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명
경고: 보이지 않는 HTML 형식이 포함되어 있습니다

인적 기여로
4,401,923,520 더 나은 번역을 얻을 수 있습니다

사용자가 도움을 필요로 합니다:



당사는 사용자 경험을 향상시키기 위해 쿠키를 사용합니다. 귀하께서 본 사이트를 계속 방문하시는 것은 당사의 쿠키 사용에 동의하시는 것으로 간주됩니다. 자세히 보기. 확인