검색어: saya sekarang tak tahu nak buat apa lagi (말레이어 - 영어)

인적 기여

전문 번역가, 번역 회사, 웹 페이지 및 자유롭게 사용할 수 있는 번역 저장소 등을 활용합니다.

번역 추가

말레이어

영어

정보

말레이어

saya bosan tak tahu nak buat apa

영어

i'm bored. i don't know what to do.

마지막 업데이트: 2022-03-23
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

saya tak tahu nak cakap apa

영어

what u like to do

마지막 업데이트: 2020-11-19
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

maksud saya tidak tahu nak buat apa

영어

maksud i don't know what to do

마지막 업데이트: 2020-10-12
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

saya tak tahu nak buktikan apa. yang penting kesetiaaan

영어

i do not know what to prove. what matters is loyalty

마지막 업데이트: 2020-12-22
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

saya tak tahu nak buktikan apa. yang penting kesetiaan

영어

i do not know what to prove. what matters is loyalty

마지막 업데이트: 2020-12-22
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

nak buat apa wak

영어

마지막 업데이트: 2021-01-23
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

nak buat apa wak

영어

마지막 업데이트: 2021-01-23
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

saya tak kisah awak nak buat apa saya hanya kisahkan anak saya

영어

i don't care what you want to do, i'm just telling my son

마지막 업데이트: 2021-05-30
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

kalau tak tahu nak menghargai

영어

마지막 업데이트: 2020-05-06
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

tak tahu nak terangkan dalam bahasa english

영어

hard to explain in english

마지막 업데이트: 2020-12-29
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

tak tahu nak terangkan dalam bahasa english

영어

hard to explain in english

마지막 업데이트: 2020-12-29
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

& baru mulakan aplikasi. jangan buat apa- apa lagi.

영어

& just start the application. do not do anything else.

마지막 업데이트: 2011-10-23
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명
경고: 보이지 않는 HTML 형식이 포함되어 있습니다

말레이어

siapa saya nak marah orang,helmy dengan awak nak buat apa,buat lah saya taknak ambik tahu lagi..!saya dah cukup kecewa dengan helmy

영어

마지막 업데이트: 2020-08-30
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

siapa saya nak marah orang,helmy dengan awak nak buat apa,buat lah saya taknak ambik tahu lagi..!saya dah cukup kecewa dengan helmy

영어

buku harian cicat

마지막 업데이트: 2020-08-30
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

maksud dalam bahasa ernglish kalau tak tahu nak cakap dalam bahasa english cakap jelah dalam bahasa malaysia

영어

the purpose of the ernglish if not know speak english speak in jelah in english

마지막 업데이트: 2016-04-06
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

maksud dalam bahasa ernglish kalau tak tahu nak cakap dalam bahasa english cakap jelah dalam bahasa malaysia

영어

the purpose of the ernglish if not know speak english speak in jelah in english

마지막 업데이트: 2016-04-06
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

saya tak tahu nak buat apa sekarang ? saya dengar lagu je lah ! sebab kawan-kawan saya banyak yang tak buka facebook ? cuma saya dengan kawan saya seorang tu je buka facebook !

영어

i do not know what to do now? i heard the song je lah! for many of my friends who do not go to facebook? i'm with my friends just a tu je open facebook!

마지막 업데이트: 2015-07-17
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

i tidak mengambil berat tentang orang-orang yang menghukum aku. i cuma nak buat apa sahaja yang membuat saya bahagia dalam kehidupan

영어

i don't care about people who judge me . i'm just gonna do whatever makes me happy in life

마지막 업데이트: 2016-06-18
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

tidak berguna dan temberang sahaja tahu cara nak buat waterproofing work, tapi sebenarnya kosong. mereka hanya tahu nak kenakan bayaran yang tinggi bagi kerja yang mereka tidak pasti cara nak selesaikan masalah

영어

useless and garrulous only know how to do waterproofing work, but in fact empty. they only know what to charge high fees for work they do not know how to want to solve the problem

마지막 업데이트: 2016-04-27
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

selamat hari jadi akak semoga panjang umur murah rezeki semoga niat akak akan tercapai sebab alia percaya ape yang akak nak pasti akan dapat walau pon susah nak dapat walau pon susah nak buat tapi macam mana sekali pon mesti akak akan dapat dari pada akak kecik sampai lah sekarang ape yang akak nak buat mesti akan dapat walau pon akak dah tahu buat semua tu susah tapi akak akan dapat. akak memang habat walau pon alia tak tahu ape yang akak hebat tapi alia percaye satu hari nanti akak akan dapat ape yang akak nak semoga ape yang akak nak akan tercapai amin........ alia sayang akak and kak ngah muah💞💞😘

영어

query length limit excedeed. max allowed query : 500 chars

마지막 업데이트: 2016-10-10
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

인적 기여로
4,401,923,520 더 나은 번역을 얻을 수 있습니다

사용자가 도움을 필요로 합니다:



당사는 사용자 경험을 향상시키기 위해 쿠키를 사용합니다. 귀하께서 본 사이트를 계속 방문하시는 것은 당사의 쿠키 사용에 동의하시는 것으로 간주됩니다. 자세히 보기. 확인