검색어: tak kenal maka tak cinta (말레이어 - 영어)

인적 기여

전문 번역가, 번역 회사, 웹 페이지 및 자유롭게 사용할 수 있는 번역 저장소 등을 활용합니다.

번역 추가

말레이어

영어

정보

말레이어

tak kenal maka tak cinta

영어

i don't know, so i don't love

마지막 업데이트: 2021-11-28
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

kalau tak kenal, maka tak cinta

영어

if you don't know, then you don't love

마지막 업데이트: 2020-07-02
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

mati tak kenal usia

영어

syafakallah syifaan ajilan, syifaan la yughadiru ba'dahu saqaman

마지막 업데이트: 2020-12-25
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

tak kenal wanita

영어

do not know

마지막 업데이트: 2020-12-24
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

saya tak kenal awak

영어

country ?

마지막 업데이트: 2021-08-17
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

saya tak kenal awak

영어

i don't know

마지막 업데이트: 2022-01-13
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

orang yang tak kenal

영어

people who don't know

마지막 업데이트: 2022-06-13
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

siapa tak kenal dia

영어

who does not know him

마지막 업데이트: 2020-11-25
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

saya tak kenal awak lagi

영어

i do not know you anymore

마지막 업데이트: 2017-03-27
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

maaf saya tak kenal awak pun

영어

sorry i do not know you anymore

마지막 업데이트: 2018-10-14
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

maaf saya tak kenal awak pun

영어

sorry i do not know you anymore

마지막 업데이트: 2018-10-14
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

jantan mane pulak nie cakap dh lama wsp padahal   tak kenal

영어

마지막 업데이트: 2021-01-17
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

kita tak kenal tapi saya tengok tahun ni nampak lebih sedih stay strong ariani🥺 nk

영어

we don't know each other but i see you this year look more sad stay strong ariani🥺 nk

마지막 업데이트: 2021-12-29
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

bak kata pepatah melayu tak kenal maka tak cinta, sudah cuba baru cinta. nampak usaha seseorang nak pujuk daripada tak cuba langsung. kepada yang single tak perlu sedih, buat sahaja design untuk diri sendiri macam bro shash.

영어

as the malay proverb goes, there is no love, have tried new love. looks like somebody's trying to persuade me not to. for singles who don't have to be sad, just design for yourself like bro shash.

마지막 업데이트: 2022-06-24
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

gembira apabila dapat custom hoodie dengan geng member. maka tak hairanlah kalau abang abang vape ini asyik tersenyum sahaja apabila pakai hoodie dari kami. confirm puas hati!

영어

it's nice to have a custom hoodie with a gang member. so it's no wonder that these vape brothers keep smiling when wearing hoodies from us. confirm satisfied!

마지막 업데이트: 2022-06-28
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lagi dalam dunia maya.

영어

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lebih lagi dalam dunia maya.

마지막 업데이트: 2021-12-28
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lagi dalam dunia maya.

영어

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lebih lagi dalam dunia maya.

마지막 업데이트: 2021-12-28
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

말레이어

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lagi dalam dunia maya.

영어

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lebih lagi dalam dunia maya.

마지막 업데이트: 2021-12-28
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

인적 기여로
4,401,923,520 더 나은 번역을 얻을 수 있습니다

사용자가 도움을 필요로 합니다:



당사는 사용자 경험을 향상시키기 위해 쿠키를 사용합니다. 귀하께서 본 사이트를 계속 방문하시는 것은 당사의 쿠키 사용에 동의하시는 것으로 간주됩니다. 자세히 보기. 확인