구글 검색

검색어: to the work i feel like this (영어 - 말레이어)

인적 기여

전문 번역가, 번역 회사, 웹 페이지 및 자유롭게 사용할 수 있는 번역 저장소 등을 활용합니다.

번역 추가

영어

말레이어

정보

영어

I feel like fainting

말레이어

Saya rasa nak pengsan

마지막 업데이트: 2016-01-16
사용 빈도: 4
품질:

추천인: 익명

영어

I feel like I lost him

말레이어

aku masih rasa kehilangan atas pemergian beliau

마지막 업데이트: 2020-01-21
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

I feel like losing her

말레이어

bukan ke awak sayang saya?

마지막 업데이트: 2019-06-14
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

I feel like crying out loud

말레이어

itu adalah kali terakhir saya menangis sekuat hati

마지막 업데이트: 2020-05-14
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

I feel like betrayed and ignored

말레이어

saya rasa macam Dikhianati dan diabaikan..Mungkin itu perasaan saya sahaja..Fikir positif

마지막 업데이트: 2020-01-16
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

I feel like I don't exist

말레이어

Saya rasa macam saya tidak wujud untuk awak

마지막 업데이트: 2019-09-26
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

I feel like I'm just stupid

말레이어

terima kasih memperbodohkan saya

마지막 업데이트: 2019-06-10
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

I feel like I want to bite your cheeks ..

말레이어

Saya rasa macam saya nak gigit pipi awak..

마지막 업데이트: 2016-09-15
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

The salary offered is also reasonable and reasonable according to the work requested

말레이어

Gaji yang ditawarkan juga berpatutan mengikut kerja yang dipohon

마지막 업데이트: 2019-10-21
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

I feel very sorry to the patients and staff nurses for the mistake I made

말레이어

Saya rasa sangat bersalah kepada pesakit dan Staff nurse atas kesilapan yang saya sudah lakukan

마지막 업데이트: 2020-01-15
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

maksud text me first and you've just made my day if i have to text you first i feel like im annoying you

말레이어

the purpose text me first and you've just made my day if i have to text you first i feel like im annoying you

마지막 업데이트: 2016-01-25
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

good morning,today so cold,feel dont go to the work, sleeping is better

말레이어

selamat pagi,sejuk sungguh hari ini,,kerja pun rasa malas,,tidur kan bagus

마지막 업데이트: 2014-11-30
사용 빈도: 1
품질:

추천인: Cofin

영어

We will proceed to the works they did, and will turn them into scattered dust.

말레이어

Dan Kami tujukan perbicaraan kepada apa yang mereka telah kerjakan dari jenis amal (yang mereka pandang baik), lalu Kami jadikan dia terbuang sebagai debu yang berterbangan.

마지막 업데이트: 2014-07-03
사용 빈도: 1
품질:

추천인: Cofin

영어

Alahai, I want to go back, I have two babies ... I feel like Tok Daddy wants to spend a week with Tok Daddy's baby.

말레이어

Alahai dah nak balik dah buah hati dua ketul ni...berat rasa Tok Daddy nak lepaskan seminggu bersama buah hati tok daddy ni sayang ketat ketat nanti balik taiping lagi ok.....sayang muaaahhhh

마지막 업데이트: 2020-10-12
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

Then We shall attend to the works they have done and then turn them into scattered dust.

말레이어

Dan Kami tujukan perbicaraan kepada apa yang mereka telah kerjakan dari jenis amal (yang mereka pandang baik), lalu Kami jadikan dia terbuang sebagai debu yang berterbangan.

마지막 업데이트: 2014-07-03
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

Last school holiday, my parents went out to the office to work. I was at home with my younger sister. My sister complained of hunger at noon. I was frying nuggets for my younger sister.

말레이어

Pada cuti sekolah yang lepas,ibu dan bapa saya keluar ke pejabat untuk bekerja.saya bersama adik adik saya berada di rumah.adik saya mengadu kelaparan pada waktu tengahari.saya menggorengkan nugget untuk adik adik saya.

마지막 업데이트: 2020-10-27
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명

영어

If I had, I would have told the staff and the change should not have happened. I feel very sorry to the patient and to the staff nurse for the mistake I made

말레이어

Kalau saja, saya terus beritahu Staff dan tukar drip tersebut mesti perkara ini tidak terjadi. Saya berasa sangat bersalah kepada pesakit itu dan juga Staff nurse atas kesilapan yang saya sudah lakukan

마지막 업데이트: 2020-01-15
사용 빈도: 2
품질:

추천인: 익명

영어

When Jesus found Unbelief on their part He said: "Who will be My helpers to (the work of) Allah?"

말레이어

Maka ketika Nabi Isa merasa (serta mengetahui dengan yakin) akan kekufuran dari mereka (kaum Yahudi), berkatalah ia:" Siapakah penolong-penolongku (dalam perjalananku) kepada Allah (dengan menegakkan ugamaNya)?".

마지막 업데이트: 2014-07-03
사용 빈도: 1
품질:

추천인: 익명
경고: 보이지 않는 HTML 형식이 포함되어 있습니다

영어

I feel very sad because his parents are willing to fight for their lives under the rain and heat for the safety of their children. be brave too to go out looking for money. I am very grateful because God presented me in a family like this.

말레이어

Saya berasa sangat sedih kerana ibu bapanya sanggup bertarung nyawa merendah hujan dan panas untuk keselamatan anaknya.saya sungguh terharu kerana secara tiba tiba saya teringat kepada kedua ibu bapa saya dimana mereka sanggup mencari rezeki untuk kami sekeluarga makan dan menyara kami adik beradik.walaupun sakit mereka gagahkan diri juga untuk keluar mencari duit.saya sangat bersyukur kerana Allah hadirkan saya di dalam keluarga sebergini.

마지막 업데이트: 2021-01-14
사용 빈도: 4
품질:

추천인: 익명

영어

When I and my family get to the destination, I feel very happy. I've dreamed to go there for a long time. When we can all find the hotel we want, we all rest in tiredness after a day on the car.

말레이어

apabila saya dan keluarga sampai ke destinasi yang dirancang,saya berasa amat gembira.sudah lama saya impikan untuk pergi ke sana,akhirnya sampai jua.apabila kami semua dapat mencari hotel yang diingini,kami semua berehat karana kepenatan setelah seharian menaiki kereta.

마지막 업데이트: 2018-07-06
사용 빈도: 2
품질:

추천인: 익명

인적 기여로
4,401,923,520 더 나은 번역을 얻을 수 있습니다

사용자가 도움을 필요로 합니다:



당사는 사용자 경험을 향상시키기 위해 쿠키를 사용합니다. 귀하께서 본 사이트를 계속 방문하시는 것은 당사의 쿠키 사용에 동의하시는 것으로 간주됩니다. 자세히 보기. 확인