Vraag Google

Je was op zoek naar: vëllezërve (Albanian - Servisch)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Albanian

Servisch

Info

Albanian

Paqe vëllezërve dhe dashuri me besim nga Perëndia Ati dhe nga Zoti Jezu Krisht.

Servisch

Kog poslah k vama za to isto da znate kako smo mi, i da uteši srca vaša.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Po, përkundrazi, ju bëni padrejtësi dhe mashtroni, dhe këto ua bëni vëllezërve.

Servisch

Nego vi sami èinite nepravdu i štetu, pa još braæi!

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Porjudenjtë që nuk besuan i nxitën dhe i acaruan shpirtrat e johebrenjve kundër vëllezërve.

Servisch

A Jevreji koji ne verovahu podbuniše i razdražiše duše neznabožaca na braæu.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

dëshmitari i rremë që thotë gënjeshtra dhe ai që shtie grindje midis vëllezërve.

Servisch

Lažan svedok koji govori laž, i ko zameæe svadju medju braæom.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Kur i dëgjuan këto fjalë, të dhjetët të tjerët u indinjuan kundër të dy vëllezërve.

Servisch

I kad èuše ostalih deset uèenika, rasrdiše se na ta dva brata.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Ju përbetoj për Zotin që kjo letër t'u lexohet gjithë vëllezërve të shenjtë.

Servisch

Pozdravite braæu svu celivom svetim.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Të fala Asinkritit, Flegontit, Ermës, Patrobës, Ermit dhe vëllezërve që janë me ta.

Servisch

Pozdravite Asinkrita, Flegonta, Erma, Patrova, Ermija, i braæu koja su s njima.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Poetesha Maqedonase Vesna Açevska fitoi Çmimin e Vëllezërve Milladinov për librin e saj me poezi Stolishnik.

Servisch

Makedonska pesnikinja Vesna Acevska dobila je nagradu Braća Miladinov za svoju knjigu poezije Stolisnik.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Në qoftë se nuk ka asnjë bijë, trashëgiminë e tij do t'ua jepni vëllezërve të tij.

Servisch

Ako li ni kæeri nema, onda podajte nasledstvo njegovo braæi njegovoj;

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Në rast se nuk ka vëllezër, trashëgiminë e tij do t'ua jepni vëllezërve të atit të tij.

Servisch

Ako li ni braæe nema, onda podajte nasledstvo njegovo braæi oca njegovog;

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Unë do t'u njoftoj emrin tënd vëllezërve të mi, do të të lëvdoj në mes të kuvendit.

Servisch

Kazujem ime Tvoje braæi; usred skupštine hvaliæu Te.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Atë ditë Davidi u besoi për herë të parë Asafit dhe vëllezërve të tij detyrën që të këndonin lëvdata Zotit.

Servisch

U taj dan naredi David prvi put da hvale Gospoda Asaf i braæa njegova:

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Por Jozefi pa një ëndërr dhe ua tregoi vëllezërve të tij; dhe këta e urryen edhe më tepër.

Servisch

Uz to usni Josif san i pripovedi braæi svojoj, te oni još veæma omrznu na nj.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Të dy ata ndeshen me akuza lidhur me vrasjen në 1999 të tre vëllezërve Ylli, Mehmet dhe Agron Bytyqi.

Servisch

Njih dvojica suočavaju se sa optužbama u vezi sa ubistvom tri brata 1999. godine, Jiljija, Mehmeta i Agrona Bitićija.

Laatste Update: 2012-04-07
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Idrizi fiton bukën duke fshirë xhamet e makinave apo mbledh mbetjet e aluminit dhe bakrit me ndihmën e të vëllezërve.

Servisch

Idriz zarađuje perući vetrobrane i sakupljajući aluminijumski i bakarni otpad zajedno sa svojim bratom.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

"U thoni vëllezërve tuaj: "Ami", dhe motrave tuaja "Ruhamah".

Servisch

Recite braæi svojoj: Narode moj; i sestrama svojim: Pomilovana.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Albanian

Miklothit i lindi Shimeami. Edhe këta banonin përballë vëllezërve të tyre në Jeruzalem së bashku me vëllezërit e tyre.

Servisch

A Miklot rodi Simeana; i oni nastavahu prema braæi svojoj u Jerusalimu s braæom svojom.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

"I mallkuar qoftë Kanaani! Ai qoftë shërbyesi i shërbëtorëve të vëllezërve të tij!".

Servisch

I reèe: Proklet da je Hanan, i da bude sluga slugama braæe svoje!

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Albanian

Në Beograd, ambasadori maqedonas në Serbi, Aleksander Vasilevski vuri lule në monumentin e vëllezërve në Parkun e e Studentëve.

Servisch

U Beogradu, makedonski ambasador u Srbiji Aleksandar Vasilevski položio je cveće na spomenik braći u Studentskom parku.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Albanian

Dhe, kur mëkatoni kështu kundër vëllezërve, duke plagosur ndërgjegjen e tyre të dobët, ju mëkatoni kundër Krishtit.

Servisch

Tako kad se grešite o braæu, i bijete njihovu slabu savest, o Hrista se grešite.

Laatste Update: 2012-05-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentieWij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK