Vraag Google

Je was op zoek naar: 畅销 (Chinees (Vereenvoudigd) - Maleis)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Chinees (Vereenvoudigd)

Maleis

Info

Chinees (Vereenvoudigd)

畅销

Maleis

Terlaris

Laatste Update: 2020-12-16
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

―最畅销的书《随爱沉沦》的作者...

Maleis

Penulis buku Persetan dengan Cinta...

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

《肯塔基之血》登上纽约时报畅销书首位 哪件事更能让你振奋

Maleis

Keadilan ditegakkan atau buku awak, Kentucky Blood, jadi nombor satu dalam jualan terbaik New York Times?

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

一个月以前 他买下这本畅销书的电影版权

Maleis

Sebulan lalu dia beli hak filem untuk satu buku yang laris.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

两年之后 我会带着我的畅销解密

Maleis

Dua tahun kemudian, ...saya akan terbitkan buku Terlaris di pasaran.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

他是畅销书《代号英雄》的作者

Maleis

Dia ialah penulis buku yang sedang laris, Code-Name Hero.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

你是说你从来没听到过我的书 全球畅销的《随爱沉沦》?

Maleis

Anda belum pernah dengar tentang bukuku yang jadi sensasi dunia, Persetan dengan Cinta?

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

嗯,是啊,这是我在人类学课上拿的蜡烛 吉士臭脚,他们就这么叫它 是最畅销的货

Maleis

Ya, lilin tu aku dapat dari doktor aku, kaki keju, macam tu mereka sebut.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

成为畅销书排行榜第一名

Maleis

"Sesiapa Pun Boleh Memasak"... telah melonjak menjadi buku terlaris di pasaran.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem
Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Chinees (Vereenvoudigd)

我知道我必须辞了秘书这份工作。 然后写一本全球畅销的书 要有争议的。 以便得到纽约出版商和《通晓》的关注。

Maleis

Aku berhenti bekerja sebagai sekretarismu dan menulis buku terlaris internasional yang akan menarik perhatian seorang penerbit New York juga majalah Know, tapi tidak cukup penting bagi bintang jurnalis majalah Know untuk menulis liputan utamanya.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

本片改编自英国作家S·J·沃森畅销小说《别相信任何人》 主演 妮可·基德曼 饰 克丽婷 主演 柯林·菲尔斯 饰 假本/麦克

Maleis

Dapatakan koleksi movie horror,mystery,thriller di subscene/HorrorMalaySub

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

然后,我能做的就是耐心等待 两三个星期后就能让全世界的人 都买一本我的畅销书。

Maleis

Kemudian aku hanya perlu dengan sabar menunggu 2 atau 3 minggu hingga semua orang di dunia membeli sebuah bukuku.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

自从诺瓦克的书畅销后,钥匙都结灰尘了。

Maleis

Kamar itu sudah tak terpakai sejak Novak sukses.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Chinees (Vereenvoudigd)

这本畅销书对商业可没什么好处。

Maleis

Buku gadis itu merusak bisnisku.

Laatste Update: 2016-01-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK