Vraag Google

Je was op zoek naar: computerfærdighederne (Deens - Engels)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Deens

Engels

Info

Deens

Det europæiske PC‑kørekort er oprettet for at standardisere computerfærdighederne i virksomhederne, uddannelsessektoren og de frivillige organisationer.

Engels

The ECDL has been established as a means of benchmarking computer literacy for business, education and the voluntary sector.

Laatste Update: 2017-04-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Deens

Sikring af private oplysninger, det vil sige, at anvendelse af gode krypteringsteknologier er en betingelse. Jeg tror, at vi har brug for en kodeks til at løse handelstvister, og derudover har vi brug for en række andre ting, der er udmærket beskrevet i Mann-be-tænkningen, såsom fremme af computerfærdighederne i alle lag af befolkningen og fremme af tilslutning til nettet for derved at undgå ulighed i befolkningens muligheder for at gøre brug af Internettet.

Engels

If we look at developments which have taken place since then we see that we are in fact eye witnesses of a revolution in the field of data ex change and are therefore experiencing a revolution of our society and of human coexistence.

Laatste Update: 2014-02-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Deens

Jeg tror, at vi har brug for en kodeks til at løse handelstvister, og derudover har vi brug for en række andre ting, der er udmærket beskrevet i Mann-betænkningen, såsom fremme af computerfærdighederne i alle lag af befolkningen og fremme af tilslutning til nettet for derved at undgå ulighed i befolkningens muligheder for at gøre brug af Internettet.

Engels

I believe that we need a code for resolving trade disputes, and in addition we need a few other issues, already excellently described in the Mann report. These include promoting computer literacy amongst all sections of society and promoting access to the Internet, thus preventing unequal use of the Internet amongst the population.

Laatste Update: 2012-03-22
Gebruiksfrequentie: 5
Kwaliteit:

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentieWij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK