Vraag Google

Je was op zoek naar: professionalism (Engels - Albanian)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Engels

Albanian

Info

Engels

Try to maintain some level of professionalism.

Albanian

Mundou te mbash një nivel profesionilitetit.

Laatste Update: 2016-10-27
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

Please, Danny, don't insult my professionalism.

Albanian

- Të lutem deni,dyshon në aftësitë e mia?

Laatste Update: 2016-10-27
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

A person should have a certain professionalism and dignity.

Albanian

Një person duhet të ketë një profesioanlizëm dhe dinjitet të caktuar.

Laatste Update: 2016-10-27
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

"They must possess strong individual independence and professionalism.

Albanian

"Ata duhet të kenë pavarësi të fortë inddividuale dhe profesionalizëm.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Engels

Hartmann said prosecutors fully trust Bajic and his professionalism.

Albanian

Hartman tha se prokurorët besojnë plotësisht te Bajiç dhe profesionalizmi i tij.

Laatste Update: 2012-04-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

The statement also called for rationalism and professionalism on the part of the media.

Albanian

Deklarata kërkonte gjithashtu racionalizëm e profesionalizëm nga ana e medias.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

"Such actions would put our credibility and professionalism in serious danger.

Albanian

"Të tilla veprime do ta vinin besueshmërinë dhe profesionalizmin tonë në rrezik serioz.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Engels

But their sense of professionalism and ethics is still far below what we need.

Albanian

Por ndjenja e profesionalizmit dhe etikës së tyre është ende mjaft nën atë që ne kemi nevojë.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

So when you' re feeling tits, it's nothing more than your professionalism?

Albanian

Kësisoj, kur ti ndjen gjoksin, nuk është asgjë më shumë se profesionalizëm?

Laatste Update: 2016-10-27
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

A part of my work is the transformation and professionalism, and that we can achieve with the youth.

Albanian

Pjesë e punës sime është transformimi dhe profesionalizmi, dhe këtë mund ta arrijmë me rininë.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Engels

He welcomes the ruling, and credits the professionalism shown by his legal advisers in challenging the law.

Albanian

Ai përshëndeti vendimin dhe i dha meritë profesionalizmit të treguar nga këshilltarët e tij ligjorë në kundërshtimin e ligjit.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

The PSD, the Democratic Party and the Liberal Democratic Party say the cabinet lacks transparency and professionalism.

Albanian

PSD, Partia Demokratike dhe Partia Liberal Demokratike u shprehën se kabineti ka mungesë transparence dhe profesionalizmi.

Laatste Update: 2012-04-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

"We are justifiably proud of the dedication and professionalism of all our colleagues who have given so much to Kosovo.

Albanian

"Ne jemi në mënyrë të justifikueshme krenarë për përkushtimin dhe profesionalizmin e të gjithë kolegëve tanë që i kanë dhënë kaq shumë Kosovës.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Engels

Moderate and progressive BiH political leadership and the voices of reason and professionalism have prevailed over divisive historical experiences and emotion.

Albanian

Drejtuesit politik të moderuar dhe progresistë të BH dhe zëri i arsyetimit dhe profesionalizmit triumfuan mbi eksperiencat dhe ndjenjat përçarëse historike.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

The council recommends implementing a transparent procedure based on professionalism and impartial criteria for the selection of judges and their promotions.

Albanian

Këshilli rekomandon zbatimin e një procedure transparente bazuar në profesionalizëm dhe kritere të paanshme për zgjedhjen e gjykatësve dhe ngritjen e tyre në përgjegjësi.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Engels

On the other hand, it said, the courts have not yet shown the same degree of professionalism and commitment to fight corruption.

Albanian

Nga ana tjetër, thoshte ai, gjykatat nuk kanë treguar ende të njëjtin profesionalizëm dhe angazhim për të luftuar korrupsionin.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Engels

The UN decision to transfer authority is viewed as recognition of the professionalism demonstrated by Kosovo's new police force.

Albanian

Vendimi i OKB- së për të transferuar autoritetetin është parë si njohje e profesionalizmit të demonstruar nga forca e re policore e Kosovës.

Laatste Update: 2012-04-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

The embassy statement praised the professionalism of the Turkish police and said their commitment contributed to the global fight against terrorism.

Albanian

Deklarata e ambasadës vlerësonte profesionalizmin e policisë turke dhe thoshte se angazhimi i saj kontribuonte në luftën globale kundër terrorizmit.

Laatste Update: 2012-04-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

According to HRW, these have been marked by bias, lack of professionalism and inadequate police co-operation.

Albanian

Sipas HRW, këto gjyqe janë shënuar për anëmbajtje, mungesë profesionalizmi dhe bashkëpunim të pamjaftueshëm me policinë.

Laatste Update: 2012-04-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Engels

Toska insisted there is no place for incriminated persons in his ministry or police structures and that professionalism would be promoted.

Albanian

Toska ngulmoi se nuk kishte vend për personat e inkriminuar në ministrinë e tij apo strukturat e policisë dhe se do të nxitet profesionalizmi.

Laatste Update: 2012-04-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentieWij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK