Je was op zoek naar: kõrgtehnoloogiasektorites (Estisch - Fins)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Estisch

Fins

Info

Estisch

see saadab kõikidele turgu valitsevatele ettevõtetele kindla sõnumi konkurentsi piiramisega seonduvatest riskidest, eelkõige kiiresti arenevates kõrgtehnoloogiasektorites.

Fins

päätös antoi kaikille määräävässä asemassa oleville yrityksille selvän viestin kilpailun rajoittamiseen liittyvistä vaaroista etenkin nopeasti kehittyvillä huipputekniikan aloilla.

Laatste Update: 2014-02-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Estisch

(131) meetmete kehtestamine aitab eeldatavasti ühenduse tootmisharul taastada müügimahtu ja turuosa ning suurendada tasuvust. Ühenduse tootmisharu halvenevat olukorda silmas pidades on suur oht, et meetmete puudumisel peab ühenduse tootmisharu oma tootmisrajatised sulgema ja töötajad koondama. arvestades vaatlusaluse toote kasutust kõrgtehnoloogiasektorites, kus elektroodide maksumus ei ole lõpptoote väärtusega võrreldes kuigi suur, peaks dumpinguvastaste meetmete mõju importijate/ettevõtjate ja kasutajate olukorrale olema väga väike.

Fins

(131) toimenpiteiden käyttöönoton voidaan odottaa antavan yhteisön tuotannonalalle mahdollisuuden saavuttaa takaisin menettämäänsä myyntiä ja markkinaosuuksia ja parantaa kannattavuuttaan. yhteisön tuotannonalan heikkenevä tilanne huomioon ottaen se vaara on todellinen, että yhteisön tuotannonala joutuu sulkemaan tuotantolaitoksensa ja irtisanomaan työntekijänsä, jos toimenpiteitä ei toteuteta. kun otetaan huomioon, että tarkasteltavan olevaa tuotetta käytetään korkean teknologian aloilla, joilla elektrodeista johtuvat kustannukset eivät ole kovin merkittävät suhteessa lopputuotteiden arvoon, polkumyynnin vastaisten toimenpiteiden vaikutus tuojien/kauppiaiden ja käyttäjien tilanteeseen olisi hyvin vähäinen.

Laatste Update: 2008-03-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentieWij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK