Je was op zoek naar: aku orang biasa (Maleis - Engels)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Maleis

Engels

Info

Maleis

saya orang biasa

Engels

what do you work for now?

Laatste Update: 2021-08-22
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

saya orang biasa

Engels

i am an ordinary person

Laatste Update: 2021-12-19
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

saya orang biasa sahaja

Engels

i'm just an ordinary person

Laatste Update: 2020-04-30
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

macam orang biasa yang lain,saya juga rasa teruja dapat jumpa artis

Engels

like any other ordinary person, i also feel excited to see the artist

Laatste Update: 2018-10-02
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

saya hanya orang biasa sahaja yang hanya ingin memgapai cita cita untuk memjadi orang yang lebih baik

Engels

Laatste Update: 2021-04-24
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

aku tak peduli apa orang nak kata tentang aku . bagi aku orang yang suka blame orang ni adalah loser

Engels

i don't care what people say about me. for me, people who like to blame this person are losers

Laatste Update: 2022-01-15
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

aku tak peduli apa orang nak kata tentang aku . bagi aku orang yang suka blame orang ni adalah loser

Engels

i don't care what people say about me. for me, people who like to blame this person are losers

Laatste Update: 2022-01-15
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

dilahirkan sebagai orang biasa, hannah reid telah menjadi duchess of dunbarton sejak berusia sembilan belas tahun. sekarang suaminya sudah mati dan, lebih cantik dari sebelumnya pada tiga puluh, hannah akhirnya mendapat kebebasannya. untuk kejutan rakan konvensional, dia mengumumkan hasratnya untuk mengambil kekasih-dan bukan sekadar kekasih, tetapi lelaki paling berbahaya dan lazat di semua kelas atas england: constantine huxtable. konstitusi constantine telah menafikan tajuk earl, jadi sekarang dia menafikan apa-apa. rumored to

Engels

the heroine is the widowed duchess of dunbarton, an unrivaled beauty who was married for 10 years to a man 54 years her senior. surprisingly, she was very happy in her marriage and deeply mourned his passing. but when the mourning period had passed, hannah returned from her country home to london with the intent of procuring a lover for the season...and her sights were set on constantine huxtable.

Laatste Update: 2019-07-24
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

macam orang biasa yang lain,saya juga rasa teruja dapat jumpa artis.masa kecildulu selalu tengok pelakon melalui tv sahaja,dalam iklan "beras jasmine super 5".sekarang boleh tengok depan mata.macam tidak percaya.beliau seorang yang peramah.tapi sekarang beliau kelihatan susut daripada dahulu.mungkin sebab faktor usia

Engels

like other ordinary people, i'm also excited to see the artist. i always see the actor through tv only, in the advertisement of "super jasmine rice 5". now can look in front of the eyes. not believe. he is a friend. but now he looks depressing from the past. it may be because of age factor

Laatste Update: 2018-10-02
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem
Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Maleis

na bo ri. ::> :: saya telah diusir dari sekolah tetapi saya masih lulus peperiksaan untuk menjadi seorang guru. ::> :: rakyat di kawasan saya mengatakan bahawa ... saya bodoh dan panas baran. ::> :: sebenarnya saya tidak peduli ... kerana aku orang dengan impian. ::> :: apa sahaja yang saya lakukan, saya rasa kehidupan adalah indah. ::> :: impian saya ialah untuk menjadi seorang guru sekolah. ::> :: hei, ia menjadi satu tahun. ::> :: dalam satu tahun, anda telah gagal untuk mendapatkan intoschools. ::> :: anda perlu berhenti sekarang. ::> :: lupakan impian anda menjadi seorang guru. ::> :: kerana saya failedtimes, walaupun rakan-rakan saya yang telah diberikan kepada saya. ::> :: saya tidak gagal.

Engels

na bo ri. ::>::i was expelled from school but i still passed the exams for becoming a teacher. ::>::people in my area say that... i'm stupid and hot tempered. ::>::actually i don't care... because i am a person with a dream. ::>::whatever i do, i feel life is beautiful. ::>::my dream is to become a school teacher. ::>::hey, it's been one year. ::>::in one year, you have failed to get intoschools. ::>::you should stop now. ::>::forget your dream of becoming a teacher. ::>::because i failedtimes, even my friends have given up on me. ::>::i didn't fail.

Laatste Update: 2012-10-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem
Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK