Vraag Google

Je was op zoek naar: dia suka kacau orang macam tu (Maleis - Engels)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Maleis

Engels

Info

Maleis

Macam tu

Engels

I'm a rabbit breeder

Laatste Update: 2020-04-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

macam tu la

Engels

like that

Laatste Update: 2018-01-06
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Orang macam awak ni memang

Engels

Orang macam awak ni

Laatste Update: 2020-09-04
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Dia suka tolong orang yang memerlukan

Engels

Patiently

Laatste Update: 2019-01-05
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Bila saya bosan, saya akan kacau orang

Engels

When I get tired I will stir people

Laatste Update: 2016-05-16
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

baiklah kalau macam tu

Engels

Stay safe always

Laatste Update: 2020-07-02
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Apasal kau cakap macam tu?

Engels

Why did you say that?

Laatste Update: 2020-03-21
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

apasal cakap macam tu pulak

Engels

I'm so bored

Laatste Update: 2020-02-18
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Sebab kau cemburu,kau cakap macam tu

Engels

The reason you're jealous, you speak of tu

Laatste Update: 2017-02-03
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Sejuk sangat ke sampai macam tu sekali tidur?

Engels

Why not

Laatste Update: 2020-05-25
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

kalau kau buat macamtu aku pun boleh buat macam tu jugak

Engels

I mean if you do something I can do that

Laatste Update: 2020-01-19
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

dia suka makan nasi ayam dan ice cream

Engels

she likes to eat chicken rice and ice cream

Laatste Update: 2017-03-15
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

dia suka saya atau dia suka kekasih lamanya.?

Engels

she loves me or he loves his old lover.?

Laatste Update: 2016-09-02
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

KALAULAH AKU TAHU SISTEM BARU NI BOLEH COPY AND PASTE DARI DULU AKU SUDAH BUAT MACAM TU BELAJAR DARI PENGALAMAN

Engels

HAD I KNOW THIS NEW SYSTEM CAN COPY AND PASTE FROM FIRST LAST I'VE BEEN LEARNING FROM THE EXPERIENCE OF TU

Laatste Update: 2017-03-09
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

anis munirah tidak cantik dan dia suka dekat cg rizal

Engels

tasteless

Laatste Update: 2014-08-18
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Dia menghubungi anda setiap hari tidak bermaksud dia suka atau sayangkan anda. Mungkin dia bosan

Engels

Dia contact you setiap hari doesn’t mean dia suka or sayangkan you. Maybe dia bosan & you pula sentiasa ada untuk dia. That’s it. It’s hurts, i know.

Laatste Update: 2019-04-23
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem
Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Maleis

dia mempunyai hobi tersendiri.pada waktu lapang dia suka mdlakukan hobinyasuka dilakukan olehnya iaitu melukis

Engels

he has his own hobby. in his free time he likes to do hobinyasuka done by him ie drawing

Laatste Update: 2017-10-11
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Jebat kerana ibu saya yany suka akan nama itu.Hobi dia,dia suka makan dan tixur.Kadang

Engels

Jebat because my mom likes to name it. Hobby him, he likes to eat and tease. Sometimes

Laatste Update: 2019-01-27
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Aku tak ingin bercinta dengan orang macam kau. Sebab aku ingat apa terjadi dalam hidup aku masa aku kat sana dulu. Maaf aku memang tak suka kau. Tolong faham keadaan aku. Aku just anggap kau kawan. Tak lebih daripada kawan. Aku pergi korea dulu lepas korea aku akan datang Johor.

Engels

I do not want to make love with people like you. Because I remember what happened in my life when I was there first. Sorry I did not like you. Please understand my situation. I just think you're a friend. Not more than a friend. I go korea first then korea I'm coming to Johor.

Laatste Update: 2018-08-31
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

Apa? ::> :: Adakah anda berjaya? ::> :: Anda tidak, anda pula? ::> :: Yeah. ::> :: Kemudian, adakah anda mendapat untuk memenuhi Guru Ji Hyun Woo? ::> :: Adakah dia ingat anda? ::> :: Yeah. ::> :: Betul ke? ::> :: Yeah ... ::> :: Dia benar-benar gembira untuk bertemu dengan saya. ::> :: Beliau juga berkata beliau telah benar-benar terlepas saya. ::> :: Oh saya! ::> :: Jadi, adakah itu bermakna dia suka anda?

Engels

What's up? ::>::Did you succeed? ::>::You didn't, did you? ::>::Yeah. ::>::Then, did you get to meet Teacher Ji Hyun Woo? ::>::Did he remember you? ::>::Yeah. ::>::Really? ::>::Yeah... ::>::He was really happy to meet me. ::>::He also said he had really missed me. ::>::Oh my! ::>::So does that mean he likes you?

Laatste Update: 2012-10-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem
Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK