Je was op zoek naar: tak kenal maka tak cinta (Maleis - Engels)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Maleis

Engels

Info

Maleis

tak kenal maka tak cinta

Engels

i don't know, so i don't love

Laatste Update: 2021-11-28
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

kalau tak kenal, maka tak cinta

Engels

if you don't know, then you don't love

Laatste Update: 2020-07-02
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

mati tak kenal usia

Engels

syafakallah syifaan ajilan, syifaan la yughadiru ba'dahu saqaman

Laatste Update: 2020-12-25
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

tak kenal wanita

Engels

do not know

Laatste Update: 2020-12-24
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

saya tak kenal awak

Engels

you're wrong people

Laatste Update: 2022-08-10
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

saya tak kenal awak

Engels

country ?

Laatste Update: 2021-08-17
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

saya tak kenal awak

Engels

i don't know

Laatste Update: 2022-01-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

orang yang tak kenal

Engels

people who don't know

Laatste Update: 2022-06-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

siapa tak kenal dia

Engels

who does not know him

Laatste Update: 2020-11-25
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

saya tak kenal awak lagi

Engels

i do not know you anymore

Laatste Update: 2017-03-27
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

maaf saya tak kenal awak pun

Engels

sorry i do not know you anymore

Laatste Update: 2018-10-14
Gebruiksfrequentie: 2
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

harapan yang tak kenal takut dan banyak lagi.

Engels

fearless

Laatste Update: 2022-07-25
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

jantan mane pulak nie cakap dh lama wsp padahal   tak kenal

Engels

Laatste Update: 2021-01-17
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

kita tak kenal tapi saya tengok tahun ni nampak lebih sedih stay strong ariani🥺 nk

Engels

we don't know each other but i see you this year look more sad stay strong ariani🥺 nk

Laatste Update: 2021-12-29
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

bak kata pepatah melayu tak kenal maka tak cinta, sudah cuba baru cinta. nampak usaha seseorang nak pujuk daripada tak cuba langsung. kepada yang single tak perlu sedih, buat sahaja design untuk diri sendiri macam bro shash.

Engels

as the malay proverb goes, there is no love, have tried new love. looks like somebody's trying to persuade me not to. for singles who don't have to be sad, just design for yourself like bro shash.

Laatste Update: 2022-06-24
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

gembira apabila dapat custom hoodie dengan geng member. maka tak hairanlah kalau abang abang vape ini asyik tersenyum sahaja apabila pakai hoodie dari kami. confirm puas hati!

Engels

it's nice to have a custom hoodie with a gang member. so it's no wonder that these vape brothers keep smiling when wearing hoodies from us. confirm satisfied!

Laatste Update: 2022-06-28
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Maleis

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lagi dalam dunia maya.

Engels

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lebih lagi dalam dunia maya.

Laatste Update: 2021-12-28
Gebruiksfrequentie: 3
Kwaliteit:

Referentie: Anoniem

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK