Je was op zoek naar: yatıyorum (Turks - Engels)

Menselijke bijdragen

Van professionele vertalers, bedrijven, webpagina's en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Voeg een vertaling toe

Turks

Engels

Info

Turks

ben yatıyorum. İyi geceler.

Engels

i'm going to bed. good night.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

ben yatakta uyanık yatıyorum.

Engels

i lay awake in bed.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Turks

nikon d200 modelinin sırrı tasarımında ve fonksiyon sayısının zenginliğinde yatıyor.

Engels

the genius of the nikon d200 can primarily be found in its design and sheer amount of available functions.

Laatste Update: 2010-06-05
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

sorunun anahtarı, nihai statüsü henüz belli olmayan kosova için bir çözüm bulunmasında yatıyor.

Engels

the key issue is finding a solution for kosovo, whose final status is uncertain.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

Çadırlarda yaşıyoruz. bazen de gidip kilisede yatıyoruz”, diyor.

Engels

sometimes the children go in the streets to [beg] separately from me, but it's not enough for food.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

nikoliç şimdi, açlık grevinin ikinci gününde kaldırıldığı belgrad'daki özel bir hastanede yatıyor.

Engels

now he is at a private hospital in belgrade, after being transferred there on the second day of his fast.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

yabancı mahkumların neredeyse tamamı mitrovica'daki cezaevinde yatıyor. [cezai yaptırımları uygulama dairesi]

Engels

the prison in mitrovica houses nearly all the foreign inmates. [administration for enforcement of penal sanctions]

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

kuruluşa göre, genç ülkenin işsizlik ve yoksulluk sorununun çözümü ekonomik büyümede yatıyor.

Engels

according to the organisation, economic growth is the best answer to poverty and unemployment problems in the new country.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

insanlar yerde yatıyordu

Engels

people were lying on the floor.

Laatste Update: 2015-10-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

bizim köpek bütün gün güneşte yatıyor.

Engels

our dog has been lying in the sun all day.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

karnının üstünde ölmüş bir halde yatıyor.

Engels

it's laying dead on its belly.

Laatste Update: 2015-10-13
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

bu ülkelerin gelecekleri, her şeyden önce halklarının ellerinde yatıyor.

Engels

the future of these countries lies above all in the hands of their people.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

ayıldığımda kendimi yerde yatıyor buldum.

Engels

when i came to, i found myself lying on the floor.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

bir canavar dağın zirvesine yakın bir kayanın üzerinde yatıyordu.

Engels

a monster lay on a rock near the top of the mountain.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

tom yatakta hasta yatıyor.

Engels

tom is lying ill in bed.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

asker yerde yaralı yatıyordu.

Engels

the soldier lay injured on the ground.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

herkes yatıyor.

Engels

everybody's in bed.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

ab misyonlarına katılmanın önemi de burada yatıyor." dedi.

Engels

that is where the importance of involvement in eu missions lies," miscevic added.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT
Waarschuwing: Bevat onzichtbare HTML-opmaak

Turks

planın özünde, kıbrıs'ın iki devletten oluşan bir federasyon haline gelmesi yatıyor.

Engels

in essence, the goal is for cyprus to become a federation with two states.

Laatste Update: 2016-01-20
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Turks

o sırt üstü yatıyordu.

Engels

he lay face up.

Laatste Update: 2014-02-01
Gebruiksfrequentie: 1
Kwaliteit:

Referentie: MatteoT

Krijg een betere vertaling met
4,401,923,520 menselijke bijdragen

Gebruikers vragen nu voor assistentie



Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door de website verder te gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. OK