Você procurou por: entered (Dinamarquês - Albanês)

Contribuições humanas

A partir de tradutores profissionais, empresas, páginas da web e repositórios de traduções disponíveis gratuitamente

Adicionar uma tradução

Dinamarquês

Albanês

Informações

Dinamarquês

du skal enten fortage en lokal operation (-s, -g, -o) eller angive en godkendelsesfil (--auth); se --help for en kortfattet hjælpy

Albanês

juve ose ju nevojitet të bëni një veprim lokal (-s, -g, -o) ose të jepni një skedar identifikimi (--auth); shikoni --help për një ndihmë të shkurtëry

Última atualização: 2014-08-15
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

dette program er fri software. du kan redistribuere og/eller modificere det under de betingelser som er angivet i gnu general public license, som udgivet af free software foundation. enten version 2 af licensen eller (efter eget valg) enhver senere version. dette program distribueres i håb om at det vil vise sig nyttigt, men uden nogen form for garanti, uden selv de underforståede garantier omkring salgbarhed eller egnethed til et bestemt formÅl. yderligere detaljer kan læses i gnu general public license. se /usr/share/common-licenses/gpl, for yderligere detaljer.

Albanês

this program is free software; you can redistribute it and/or modify it under the terms of the gnu general public license as published by the free software foundation; either version 2 of the license, or (at your option) any later version. this program is distributed in the hope that it will be useful, but without any warranty; without even the implied warranty of merchantability or fitness for a particular purpose. see the gnu general public license, /usr/share/common-licenses/gpl, for more details.

Última atualização: 2014-08-15
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

sti til fil (enter for at annullere):

Albanês

shtegu për tek skedari (enter për ta anulluar):

Última atualização: 2014-08-15
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

apparmorapplet er fri software. du kan redistribuere det og/eller ændre det under betingelserne i gnu general public license, som udgivet af free software foundation; enten i version 2 af licensen eller (hvis du foretrækker det) i enhver senere version.

Albanês

apparmorapplet është një program falas; ju mund ta jepni ose modifikoni atë nën termat e liçensës së përgjithshme publike gnu siç është publikuar nga fondacioni për programet falas; si për versionin 2 të liçensës, ose (me zgjedhjen tënde) për çdo version të mëvonshëm.

Última atualização: 2014-08-15
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

hvad enten han slynger det ud som svøbe, eller han sender det for at velsigne.

Albanês

i dërgon o për dënim, o për tokën e tij o për mirësi.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

og gå så hen til dine landflygtige landsmænd og tal til dem og sig: så siger den herre herren! - hvad enten de så hører eller ej!"

Albanês

dhe nisu, shko te ata që janë në robëri, te bijtë e popullit tënd, folu dhe u thuaj: "kështu thotë zoti, zoti", edhe sikur të të dëgjojnë ose të refuzojnë të të dëgjojnë".

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Dinamarquês

men af alt, hvad der rører sig i vandet, af alle levende væsener i vandet, skal det, som ikke har finner eller skæl, hvad enten det er i havet eller floderne, være eder en vederstyggelighed.

Albanês

por të gjitha ato që nuk kanë as pendë as luspa, si në dete, ashtu dhe në lumenj, tërë ato që lëviznin në ujë dhe të gjitha ato që jetojnë në ujë janë të neveritshme për ju.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

at handle så ryggesløst, at i laver eder et gudebillede, en stenstøtte i en eller anden skikkelse, enten det nu er et afbillede af en mand eller en kvinde

Albanês

me qëllim që të mos shthureni dhe të mos gdhendni ndonjë shëmbëlltyrë, në trajtën e ndonjë figure: paraqitjen e një burri apo të një gruaje,

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

våger derfor; thi i vide ikke, når husets herre kommer, enten om aftenen eller ved midnat eller ved hanegal eller om morgenen;

Albanês

rrini zgjuar, pra, sepse nuk e dini kur do të vijë i zoti i shtëpisë: në mbrëmje a në mesnatë, kur këndon gjeli a në mëngjes;

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

din søsters blusel, hvad enten hun er din faders eller din moders datter, hvad enten hun er født i eller uden for hjemmet, hendes blusel må du ikke blotte.

Albanês

nuk do të zbulosh lakuriqësinë e motrës sate, bijë e atit tënd ose bijë e nënës sate, qoftë e lindur në shtëpi ose jashtë saj.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

thi når vi leve, leve vi for herren, og når vi dø, dø vi for herren; derfor, enten vi leve, eller vi dø, ere vi herrens.

Albanês

sepse, edhe nëse rrojmë, rrojmë për zotin; edhe nëse vdesim, vdesim për zotin; pra, edhe po të rrojmë ose të vdesim, të zotit jemi.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

og således skal man forholde sig med den ved hans flåd opståede urenhed: hvad enten hans blusel flyder eller holder sit flåd tilbage, er der urenhed hos ham.

Albanês

papastërtia e tij është prodhuar nga fluksi: ai është i papastër për sa kohë fluksi i trupit të tij është ende në veprim, ashtu edhe kur fluksi në trupin e tij është ndaluar.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

men ittaj svarede kongen: "så sandt herren lever, og så sandt du, herre konge, lever: hvor du, herre konge, er, der vil din træl være, hvad enten det bliver liv eller død!"

Albanês

por itai iu përgjigj mbretit duke thënë: "ashtu siç është e vërtetë që zoti rron dhe që jeton mbreti, zotëria im, në çdo vend që të jetë mbreti, zotëria im, për të vdekur ose për të jetuar, aty do të jetë edhe shërbëtori yt".

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Dinamarquês

det skal være et lydefrit, årgammelt handyr, og i kan tage det enten blandt fårene eller gederne.

Albanês

qengji juaj duhet të jetë pa të meta, mashkull, motak; mund të merrni një qengj ose një kec.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

vide i ikke, at når i fremstille eder for en som tjenere til lydighed, så ere i hans tjenere, hvem i lyde, enten syndens til død, eller lydighedens til retfærdighed?

Albanês

a nuk e dini ju se nëse e tregoni veten shërbëtorë të atij që i bindeni, jeni shërbëtorë të atij që i bindeni, qoftë mëkatit për vdekje, qoftë dëgjesës për drejtësi?

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

eller hvis nogen, uden at det er ham vitterligt, rører ved noget urent, hvad enten det nu er et Ådsel af et urent vildt dyr eller af urent kvæg eller urent kryb, og han opdager det og bliver sig sin skyld bevidst,

Albanês

ose kur dikush prek diçka të papastër, qoftë edhe në mënyrë të pandërgjegjshme, si kërmën e një kafshe të papastër ose kërmën e një kafshe shtëpiake të papastër apo kërmën të një rrëshqanori të papastër, do të mbetet ai vetë i papastër dhe fajtor.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

men paulus sagde: "jeg vilde ønske til gud, enten der fattes lidet eller meget, at ikke alene du, men også alle, som høre mig i dag, måtte blive sådan, som jeg selv er, på disse lænker nær."

Albanês

pali i tha: ''dhëntë perëndia që në pak ose në shumë kohë jo vetëm ti, por edhe të gjithë ata që sot po më dëgjojnë, të bëhen të tillë, sikurse jam unë, përveç këtyre zinxhirëve''.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Aviso: contém formatação HTML invisível

Dinamarquês

hvis derimod det stjålne findes levende i hans besiddelse, da skal han give dobbelt erstatning, hvad enten det er en okse, et Æsel, eller et får.

Albanês

në rast se gjëja e vjedhur, qoftë ka ose gomar ose dele, gjendet e gjallë në duart e tij, do të kthejë dyfishin e saj.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

thi vi skulle alle åbenbares for kristi domstol, for at hver kan få igen, hvad der ved legemet er gjort, efter det, som han har øvet, enten godt eller ondt.

Albanês

sepse ne të gjithë duhet të dalim para gjyqit të krishtit, që secili merr shpagimin e gjërave që ka bërë me anë të trupit, në bazë të asaj që ka bërë, qoftë në të mirën apo në të keqen.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Dinamarquês

desuden skal du som drikoffer til hvert lam ofre en fjerdedel hin vin, hvad enten det er brændoffer eller slagtoffer.

Albanês

gjithashtu do t'i çosh një libacion prej një çerek hini verë së bashku me olokaustin ose flijimin, për çdo qengj.

Última atualização: 2012-05-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Consiga uma tradução melhor através
4,401,923,520 de colaborações humanas

Usuários estão solicitando auxílio neste momento:Utilizamos cookies para aprimorar sua experiência. Se avançar no acesso a este site, você estará concordando com o uso dos nossos cookies. Saiba mais. OK