Pergunte ao Google

Você procurou por: servicing your choice (Inglês - Malaio)

Contribuições humanas

A partir de tradutores profissionais, empresas, páginas da web e repositórios de traduções disponíveis gratuitamente

Adicionar uma tradução

Inglês

Malaio

Informações

Inglês

Candidate for your choice

Malaio

Calon untuk pilihan anda

Última atualização: 2016-06-17
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

I pray that you get the girl of your choice

Malaio

Saya doa kan semoga awak dapat gadis idaman

Última atualização: 2020-08-22
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Save the current document to disk, with a name of your choice.

Malaio

Simpan dokumen semasa ke dalam cakera, dengan nama pilihan anda.

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

KFloppy helps you format floppies with the filesystem of your choice.

Malaio

KFloppy membantu anda memformatkan cakera liut dengan sistem fail pilihan anda.

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Your choices

Malaio

Mempartisyen Sistem Anda

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

If you check this box your choice will be stored and you will not be asked again.

Malaio

Jika kotak ini disemak, pilihan anda akan disimpan dan anda tidak akan ditanya lagi.

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

If you check this box your choice will be stored and you will not be asked again.

Malaio

Jika kotak ini disemak, pilihan anda akan distor dan anda tidak akan ditanya lagi.

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

You changed the default component of your choice, do want to save that change now?

Malaio

Anda telah mengubah komponen default pilihan anda, adakah anda ingin simpan perubahan itu sekarang?

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Open the current document using another application registered for its file type, or an application of your choice.

Malaio

Buka dokumen semasa menggunakan aplikasi lain yang didaftarkan atas jenis failnya, atau aplikasi pilihan anda.

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Click this button to save the Java policy to a zipped file. The file, named java_policy. tgz, will be saved to a location of your choice.

Malaio

Klik butang ini untuk menyimpan dasar Java ke dalam fail zip. Fail, dinamai java_ policy. tgz, akan disimpan ke lokasi pilihan anda.

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Click this button to save the JavaScript policy to a zipped file. The file, named javascript_policy. tgz, will be saved to a location of your choice.

Malaio

Klik butang ini untuk menyimpan dasar JavaScript ke dalam fail zip. Fail, dinamai javascript_ policy. tgz, akan disimpan ke lokasi pilihan anda..

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Click this button to save the plugin policy to a zipped file. The file, named plugin_policy. tgz, will be saved to a location of your choice.

Malaio

Klik butang ini untuk menyimpan dasar plugin ke dalam fail zip. Fail, bernama plugin- policy. tgz, akan disimpan di lokasi pilihan anda.

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

With respect to marrying widows, if you are afraid of not being able to maintain justice with her children, marry another woman of your choice or two or three or four (who have no children).

Malaio

Dan jika kamu takut tidak berlaku adil terhadap perempuan-perempuan yatim (apabila kamu berkahwin dengan mereka), maka berkahwinlah dengan sesiapa yang kamu berkenan dari perempuan-perempuan (lain): dua, tiga atau empat.

Última atualização: 2014-07-03
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Since you've been smoking for a long time, once in a while you have to treat your lungs by washing and servicing your lungs and airways. If you've never washed tar and nicotine from a cigarette, it's getting more and more nested in the lungs. That's what makes you have coughing, shortness of breath and getting tired quickly. When it's been a long time, it can cause serious damage to your lungs. among the problems that are always associated with smokers such as Bronchitis and a completely clogged pulmonary tract

Malaio

Situasi tuan skrg ni perlukan Hayyiba, sebabnya Hayyiba adalah minuman kesihatan yang bersifat Anti Bakteria & Anti Radang yg merawat dari dalam. Hayyiba pun diperbuat daripada 100% organik, selamat juga takde kesan sampingan..

Última atualização: 2021-04-26
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo
Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

conversation and she the one gonna the end conversation ka? wtf wht people are u serious i can't believe u will do to my twin like dat until she crying man if me tak kelua cari my twin me pun tak tahu she crying k if my twin not your choice,dri awal tak perlu beria ria mcm org gila sampai minta id dekat org u ada otak u pandai pakai bukan mok plh empuan sebarang sesuka hati cukup la my twin sebelom ni and u nak buat lagi benda sama ? cukup sabar my twin dngn u ni me as her twin deserve to say this bcause i love her more than myself just think it man

Malaio

QUERY LENGTH LIMIT EXCEDEED. MAX ALLOWED QUERY : 500 CHARS

Última atualização: 2016-10-31
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Dependency/conflict resolution - introduction. One or more of your choices have raised a conflict or dependency problem - some packages should only be installed in conjunction with certain others, and some combinations of packages may not be installed together. You will see a sub-list containing the packages involved. The bottom half of the display shows relevant conflicts and dependencies; use `i' to cycle between that, the package descriptions and the internal control information. A set of `suggested' packages has been calculated, and the initial markings in this sub-list have been set to match those, so you can just hit Return to accept the suggestions if you wish. You may abort the change(s) which caused the problem(s), and go back to the main list, by pressing capital `X'. You can also move around the list and change the markings so that they are more like what you want, and you can `reject' my suggestions by using the capital `D' or `R' keys (see the keybindings help screen). You can use capital `Q' to force me to accept the situation currently displayed, in case you want to override a recommendation or think that the program is mistaken. Press to leave help and enter the sub-list; remember: press `?' for help.

Malaio

Resolusi dependensi/konflik - pengenalan. Salah satu atau lebih dari pilihan anda boleh menimbulkan konflik atau masalah dependensi - sesetengah pakej hanya dapat dipasang bersama yang lain, dan sesetengah gabungan pakej tidak dapat dipasang bersama-sama. Anda akan lihat satu sub-senarai mengandungi pakej yang terlibat. Separuh paparan dibawah paparkan konflik dan dependensi yang berkaitan; guna `i' untuk kitar diantaranya, keterangan pakej dan maklumat kawalan dalaman. Satu set pakej `saranan' telah dikira, dan penandaan awalan dalam sub-senarai ini telah ditetapkan untuk padankannya, jadi anda hanya tekan Return untu terima saranan jika anda mahu. Anda boleh henti paksa perubahan yang menyebabkan masalah, dan pergi balik ke senarai utama, dengan menekan huruf besar `X'. Anda juga boleh bergerak disekitar senarai dan ubah penanda supaya ia mengikuti apa yang anda kehendaki, dan anda boleh 'tolak' saranan saya dengan menggunakan huruf besar kekunci `D' atau `R' (rujuk skrin bantuan pengikatan kekunci). Anda boleh guna huruf besar `Q' untuk paksa saya menerima situasi yang kini dipaparkan, jika anda mahu batalkan cadangan atau anggap program yang membuat kesilapan. Tekan untuk tinggalkan bantuan dan masuk ke sub-senarai; ingat: tekan `?' untuk bantuan.

Última atualização: 2014-08-15
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo
Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

Please inspect the final output very carefully to ensure that your printer is in proper alignment. You may now: (s)ave the results in the printer, (q)uit without saving the results, or (r)epeat the entire process from the beginning. You will then be asked to confirm your choice. What do you want to do (s, q, r)?

Malaio

Sila periksa output akhir dengan berhati-hati untuk pastikan pencetak anda dijajar dengan betul. Anda mungkin: (s)impan keputusan didalam pencetak, Keluar(q) tanpa menyimpan keputusan, atau ulangi(r) keseluruhan proses dari permulaan. Anda akan ditanya untuk sahkan pilihan anda. Apa yang anda ingin lakukan (s, q, r)?

Última atualização: 2014-08-15
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

Welcome to dselect's main package listing. You will be presented with a list of packages which are installed or available for installation. You can navigate around the list using the cursor keys, mark packages for installation (using `+') or deinstallation (using `-'). Packages can be marked either singly or in groups; initially you will see that the line `All packages' is selected. `+', `-' and so on will affect all the packages described by the highlighted line. Some of your choices will cause conflicts or dependency problems; you will be given a sub-list of the relevant packages, so that you can solve the problems. You should read the list of keys and the explanations of the display. Much on-line help is available, please make use of it - press `?' at any time for help. When you have finished selecting packages, press to confirm changes, or `X' to quit without saving changes. A final check on conflicts and dependencies will be done - here too you may see a sublist. Press to leave help and enter the list now.

Malaio

Selamat datang ke penyenaraian pakej utama dselect. Anda akan dihadirkan dengan senarai pakej yang dipasang atau tersedia untuk pemasangan. Anda boleh pandua arah disekitar senarai menggunakan kekunci kursor, tanpa pakej untuk pemasangan (guna `+') atau nyahpasang (guna `-'). Pakej boleh ditanda sama ada secara tunggal atau kumpulan; awalnya anda akan lihat baris `Semua pakej' dipilih. `+', `-' dan seterusnya akan mempengaruhi semua pakej yang diterangkan oleh baris tersorot. Beberapa pilihan anda akan menyebabkan konflik atau masalah dependensi; anda akan diberikan sub-senarai pakej yang berkaitan, supaya anda dapat selesaikan masalahnya. Anda patut baca senarai kekunci dan penerangan yang dipaparkan. Bantuan atas-talian juga tersedia, sila gunakannya - tekan `?' pada bila-bila masa untuk dapatkan bantuan. Bila anda selesai memilih pakej, tekan untuk sahkan perubahan, atau `X' untuk keluar tanpa menyimpan perubahan. Satu semakan akhir pada konflik dan dependensi akan dibuat - disini jugaanda dapat lihat subsenarainya. Tekan untuk tinggalkan bantuan dan masukkan ke senarai sekarang.

Última atualização: 2014-08-15
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo
Aviso: contém formatação HTML invisível

Inglês

And if you fear that you shall not be able to deal justly with the orphan-girls, then marry (other) women of your choice, two or three, or four but if you fear that you shall not be able to deal justly (with them), then only one or (the captives and the slaves) that your right hands possess.

Malaio

Dan jika kamu takut tidak berlaku adil terhadap perempuan-perempuan yatim (apabila kamu berkahwin dengan mereka), maka berkahwinlah dengan sesiapa yang kamu berkenan dari perempuan-perempuan (lain): dua, tiga atau empat. Kemudian jika kamu bimbang tidak akan berlaku adil (di antara isteri-isteri kamu) maka (berkahwinlah dengan) seorang sahaja, atau (pakailah) hamba-hamba perempuan yang kamu miliki.

Última atualização: 2014-07-03
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Inglês

If ye fear that ye shall not be able to deal justly with the orphans, Marry women of your choice, Two or three or four; but if ye fear that ye shall not be able to deal justly (with them), then only one, or (a captive) that your right hands possess, that will be more suitable, to prevent you from doing injustice.

Malaio

Dan jika kamu takut tidak berlaku adil terhadap perempuan-perempuan yatim (apabila kamu berkahwin dengan mereka), maka berkahwinlah dengan sesiapa yang kamu berkenan dari perempuan-perempuan (lain): dua, tiga atau empat. Kemudian jika kamu bimbang tidak akan berlaku adil (di antara isteri-isteri kamu) maka (berkahwinlah dengan) seorang sahaja, atau (pakailah) hamba-hamba perempuan yang kamu miliki.

Última atualização: 2014-07-03
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Consiga uma tradução melhor através
4,401,923,520 de colaborações humanas

Usuários estão solicitando auxílio neste momento:



Utilizamos cookies para aprimorar sua experiência. Se avançar no acesso a este site, você estará concordando com o uso dos nossos cookies. Saiba mais. OK