Pergunte ao Google

Você procurou por: kau satu orang saja la (Malaio - Inglês)

Contribuições humanas

A partir de tradutores profissionais, empresas, páginas da web e repositórios de traduções disponíveis gratuitamente

Adicionar uma tradução

Malaio

Inglês

Informações

Malaio

Tiga Nama Satu orang

Inglês

tiga nama satu orang

Última atualização: 2017-05-10
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Malaio

Mana satu orang hubungan yang anda ingin eksport?

Inglês

Which contact do you want to export?

Última atualização: 2011-10-23
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Malaio

Saya tidak berkeja duduk rumah saja saya tidak kerja kerana saya ada sakit so duduk saja la

Inglês

What's your occupation

Última atualização: 2020-09-08
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Malaio

Diantara berjuta-juta bintang hanya satu bintang yang paling terang diantara berjuta-juta orang hanya satu orang yang aku sayang

Inglês

Among the millions of stars only one bright star among millions of people only one person that I love

Última atualização: 2017-01-05
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Malaio

Siti Firdaus Ismail PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND on July 20, 2019 rasa teruja pulak nak bercerita lepas balik bercuti ni.. bukan apa senang nak bagi idea untuk orang orang yang bakal bercuti kt cameron nanti.. sebenarnya percutian 2 4 ogos 2018 ni kali ketiga aku ke cameron... sebelum ni pergi sebab field trip mase study jadi berbeza la sikit bila dah kerja ni aku pergi dengan kawan serumah..saja la ikut trend g bercuti dgn bff ni kan..hehehe kami bertolak pagi 2 ogos tu dalam pukul 7 pag

Inglês

Última atualização: 2020-09-12
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Malaio

Saya dilahirkan pada tarikh 31.12.2002 .Dengan diberi nama Zati Hannani.Ayah saya bernama Zamri bin Zakaria dan ibu Wan Aminah bt Othman.Kami berasal dari Kelantan.Saya mempunyai satu orang adik dan empat orang kakak.Semuanya perempuan.Pada awal persekolahan sekolah rendah saya adalah seorang pelajar yang sederhana.Walaupun mempunyai kenalan yang ramai saya adalah seorang yang pendiam.Dalam pembelajaran pun saya adalah biasa saja.Saya sangat meminati bidang sukan terutama bola jaring dan olahrag

Inglês

I was born on 31.12.2002 .It is named Zati Hannani. My father is Zamri bin Zakaria and Wan Aminah's mother Othman. We are from Kelantan. I have one younger sister and four sisters. I am a simple student. Although I have many acquaintances I am a quiet person.Mu jage dok kacau gak Inn..tumbuh tanduk dh ni.

Última atualização: 2020-06-29
Frequência de uso: 1
Qualidade:

Referência: Anônimo

Consiga uma tradução melhor através
4,401,923,520 de colaborações humanas

Usuários estão solicitando auxílio neste momento:



Utilizamos cookies para aprimorar sua experiência. Se avançar no acesso a este site, você estará concordando com o uso dos nossos cookies. Saiba mais. OK