Спросить у Google

Вы искали: aeroporte (Албанский - Английский)

Переводы пользователей

Добавлены профессиональными переводчиками и компаниями и на основе веб-страниц и открытых баз переводов.

Добавить перевод

Албанский

Английский

Информация

Албанский

Nëpër aeroporte.

Английский

Airports.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Takohemi ne aeroporte

Английский

I'll meet you at the airport.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Do të kisha bërë dy radhë në aeroporte.

Английский

I'd have two queues at airports.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Qindra pasagjerë mbetën të mbërthyer në aeroporte.

Английский

Hundreds of passengers were left stranded in airports.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Dhe të kalojmë prej qindra kontrolleve nëpër aeroporte.

Английский

and you're gonna walk the Brady Bunch out of the most watched city in the world. That's about a hundred militia at the airport. That's right.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Nëpër stacione treni, aeroporte, kalime kufitare...

Английский

Trainstations, airports, border-crossings...

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

E kemi dërguar alarmin tonë në aeroporte, stacionet e trenave.

Английский

We sent out alerts to airports, train stations.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Në Kroaci, ndërkaq, autoritetet shtrënguan masat në aeroporte.

Английский

In Croatia, meanwhile, authorities tightened controls at airports.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Kampet e te burgosurve jane te mira por nuk kane shume aeroporte.

Английский

Well, your prison camps are quite fancy, however they don't have airfields.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Ushtria e 40-të është shtrirë në qytete dhe aeroporte.

Английский

40th Army is garrisoned in the cities and in the airports.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Askushe nuk po shkone ne aeroporte per ta marre ambasadorin e ri?

Английский

So, nobody's going to the airport to pick up your new Ambassador?

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Dyfishoni mbrojtjen nëpër ura, aeroporte, monumente, Shtëpinë e Bardhë.

Английский

Double up protection on bridges, airports, monuments, the White House.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Dyndja është e ngjashme në porte detare, aeroporte dhe stacione treni.

Английский

The influx is similar at airports, seaports and train stations.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Sistemi i kontrollit mbulon 17 aeroporte në Rumani dhe një qendër drejtimi rajonale në Bukuresht.

Английский

The control system covers 17 airports in Romania and a regional direction centre in Bucharest.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Ka gjashtë aeroporte kryesore, dhe nuk e di, tridhjetë, 40 aeroporte te aviacionit ne përgjithësi.

Английский

There are six airports main, and not know, thirty, forty airports aviation in general.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Banka ka në plan gjithashtu investime në infrastrukturë, aeroporte, turizëm dhe decentralizim të qeverisjes lokale.

Английский

The bank also plans investments in infrastructure, airports, tourism and decentralisation of local government.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Niveli i dytë do të thotë se ka dyshime në veprimtaritë ndërkufitare ilegale në aeroporte e vende të tjera.

Английский

The second level means that there are suspicions of illegal cross-border activities at airports or other sites.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Përjashtim bëjnë dyqanet e bukës, stacionet e benzinës dhe dyqanet e vogla në terminalet e mëdha të autobuzave dhe aeroporte.

Английский

The exceptions are bakeries, gas stations and smaller shops at major bus and train terminals or airports.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Avionët me helikë ATR 72-210 mburren për veçoritë e tyre të uljeve në aeroporte me temperatura të larta dhe pista të shkurtra.

Английский

The propeller-driven ATR 72-210 boasts excellent hot-and-high and short field capabilities.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 2
Качество:

Албанский

Ministria turke e Shëndetësisë njoftoi se kishte hartuar një plan udhëzues të masave për të mbrojtur publikun, duke përfshirë kontrolle më të mirë në aeroporte.

Английский

Turkey's Health Ministry announced it has drafted a road map of measures to protect the public, including better controls at airports.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Получите качественный перевод благодаря усилиям
4,401,923,520 пользователей

Сейчас пользователи ищут:Для Вашего удобства мы используем файлы cookie. Факт перехода на данный сайт подтверждает Ваше согласие на использование cookies. Подробнее. OK