Спросить у Google

Вы искали: përshpejtohet (Албанский - Английский)

Переводы пользователей

Добавлены профессиональными переводчиками и компаниями и на основе веб-страниц и открытых баз переводов.

Добавить перевод

Албанский

Английский

Информация

Албанский

Po përshpejtohet.

Английский

It's coming fast.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Ekzekutimi i Piter Deklan, po përshpejtohet.

Английский

Peter Declan's execution, it's getting moved up.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Përshpejtohet procesi i regjistrimit të biznesit në Shqipëri

Английский

Albania's business registration process expedited

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Presioni po i bie shpejt dhe pulsi po i përshpejtohet.

Английский

His B.P. is plummeting.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Por pres që reforma e mbrojtjes të përshpejtohet këtë vit, për dy arsye.

Английский

But I do expect defence reform will accelerate this year, for a couple of reasons.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Ritmi i rritjes ekonomike pritet të përshpejtohet përgjatë viteve 2017 dhe 2018.

Английский

An acceleration of this growth is also expected to continue through 2017 and 2018.

Последнее обновление: 2017-04-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Kjo normë po përshpejtohet midis shkurtimeve të pagave të kohëve të fundit.

Английский

That rate is accelerating amid recent salary cuts.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Më duhet të fiksoj kockat para se shërimi i tij të fillojë të përshpejtohet.

Английский

I need to set the bones before his accelerated healing kicks in.

Последнее обновление: 2016-10-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Procesi që tashmë është në vazhdim, do të përshpejtohet vitin e ardhshëm.

Английский

The process, already under way, will be accelerated next year.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Autoritetet po shpresojnë që ndërtimi të përshpejtohet dhe udhëshpejtat e reja të shpëtonin ekonominë.

Английский

Authorities are hoping that construction will be accelerated, and the new highways will save the economy.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Gjithashtu, ringritja në EJL6 nuk ka të ngjarë të përshpejtohet për sa kohë Eurozona mbetet në recesion.

Английский

Moreover, the recovery in SEE6 is unlikely to accelerate as long as the Eurozone remains in recession.

Последнее обновление: 2017-04-27
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Kësaj rradhe, pjesëmarrësit diskutuan mbi projekte të mëdha të infrastrukturës dhe sesi mund të përshpejtohet zbatimi i tyre.

Английский

This time, participants discussed major infrastructure projects and how their implementation could be accelerated.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Kryetari i HSS, Josip Frisçiç mbetet skeptik se duke lënë ZERP do të përshpejtohet kursi i bisedimeve të pranimit.

Английский

HSS chairman Josip Friscic remains sceptical that giving up the ZERP is going to accelerate the course of accession talks.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

"Është realiste të pritet që njohja e pavarësisë së Kosovës do të përshpejtohet në gjysmën e dytë të viti tjetër.

Английский

"It is realistic to expect that the recognition of Kosovo independence will accelerate in the second half of the next year.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Предупреждение: Содержит скрытое HTML-форматирование

Албанский

Sipas marrëveshjes, ndërtimi i tubacionit do të përshpejtohet, duke ndihmuar zvogëlimin e varësisë së bllokut 27 vendesh nga gazi rus.

Английский

Under the deal, the construction of the pipeline will be accelerated, helping to reduce the 27-nation bloc's dependence on Russian gas.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Tadiç tha se bisedimet duhet të përqëndrohen në një parim bazë: si të përshpejtohet përparimi në rrugën për në Evropë.

Английский

Tadic said the talks should focus on one basic principle -- how to accelerate progress on the road to Europe.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Më vete të martën, këshilli i ministrave të BH- së e pranoi këtë fakt dhe urdhëroi që ritmi të përshpejtohet.

Английский

He said the reform is the only obstacle to signing a Stabilisation and Associations Agreement with the Union.

Последнее обновление: 2012-04-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Për të arritur integrimin më të madh rajonal, ritmi i reformave duhet të përshpejtohet dhe të bashkërendohet sipas një grupi standartesh të përbashkëta.

Английский

To achieve greater regional integration, the pace of reform needs to be accelerated and co-ordinated according to a common set of standards.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Zyrtarët e BE i kërkuan Serbisë të hënën të lëvizë shpejt në formimin e një qeverie që mund të përshpejtohet në rrugën e integrimit evropian.

Английский

EU officials urged Serbia on Monday to move quickly in forming a government that can accelerate on the road to European integration.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Pas zgjidhjes së çështjeve më të vështira, procesi i reformës ka të ngjarë të përshpejtohet këtë vit, thotë Loker për Southeast European Times.

Английский

With most of the hard issues resolved, the reform process is likely to speed up this year, Locher tells Southeast European Times.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Получите качественный перевод благодаря усилиям
4,401,923,520 пользователей

Сейчас пользователи ищут:Для Вашего удобства мы используем файлы cookie. Факт перехода на данный сайт подтверждает Ваше согласие на использование cookies. Подробнее. OK