Спросить у Google

Вы искали: trashëgimia (Албанский - Литовский)

Переводы пользователей

Добавлены профессиональными переводчиками и компаниями и на основе веб-страниц и открытых баз переводов.

Добавить перевод

Албанский

Литовский

Информация

Албанский

Trashëgimia

Литовский

Paveldimumas

Последнее обновление: 2014-11-27
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Trashëgimia e tyre përfshinte Beer-Sheban (Sheban), Moladahun,

Литовский

Jie paveldėjo: Beer Šebą, Šemą, Moladą,

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Trashëgimia e fituar me nxitim në fillim, nuk do të bekohet në fund.

Литовский

Paveldėjimas, gautas paskubomis, galiausiai nebus palaimintas.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Porositë e tua janë trashëgimia ime përjetë; ato janë gëzimi i zemrës sime.

Литовский

Pamokymai Tavo yra mano paveldėtas turtas, jie mano širdies džiaugsmas.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Trashëgimia jonë u ka kaluar të huajve, shtëpitë tona njerëzve që nuk janë tanët.

Литовский

Mūsų paveldas ir namai svetimųjų rankose.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Zoti i njeh ditët e njerëzve të ndershëm dhe trashëgimia e tyre do të vazhdojë përjetë.

Литовский

Viešpats žino teisiųjų dienas, jų paveldėjimas liks amžiams.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Kjo qe trashëgimia e fisit të bijve të Judës, simbas familjeve të tyre;

Литовский

Šitas yra Judo giminės atskirų šeimų paveldėjimas.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Njerëzit e urtë do të trashëgojnë lavdinë, por poshtërsia do të jetë trashëgimia e atyre që nuk kanë mend.

Литовский

Išmintingieji paveldės šlovę, kvailio pasididžiavimas pasibaigs gėda.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Cili është fati që më ka caktuar Perëndia nga atje lart dhe trashëgimia e të Plotfuqishmit nga vendet e larta?

Литовский

Kokia yra man Dievo skirta dalia? Ką paveldėsiu iš aukštybių nuo Visagalio?

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Kjo qe trashëgimia e bijve të Gadit, simbas familjeve të tyre, me qytetet dhe fshatrat e tyre.

Литовский

Tie miestai ir kaimai buvo duoti atskiroms Gado šeimoms paveldėti.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Ky është fati që Perëndia i rezervon njeriut të keq, trashëgimia që njerëzit që përdorin dhunën marrin nga i Plotfuqishmi.

Литовский

Štai nedorėlio dalis nuo Dievo ir prispaudėjų paveldėjimas iš Visagalio:

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Pse shkruan kundër meje gjëra të hidhura dhe bën që të rëndojë mbi mua trashëgimia e fajeve të rinisë sime?

Литовский

Tu rašai prieš mane karčius dalykus ir baudi už jaunystės nuodėmes;

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

dhe ja, tani ata na shpërblejnë, duke ardhur të na dëbojnë nga trashëgimia jote që na ke dhënë në zotërim.

Литовский

dabar atmoka mums tuo, kad ateina mūsų išvaryti iš Tavo mums duotos nuosavybės.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Trashëgimia ime është bërë për mua si një luan në pyll; lëshoi ulërimën e tij kundër meje; për këtë e urreva.

Литовский

Mano paveldėjimas pasidarė man kaip liūtas miške ir pakėlė savo balsą prieš mane, todėl ėmiau nekęsti jo.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Zoti është pjesa ime nga trashëgimia dhe kupa ime; ti, o Zot, ruaje fort atë që më ka rënë në short.

Литовский

Viešpats yra mano paveldėjimo dalis ir mano taurė, Jo rankoje mano likimas.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Trashëgimia e tyre u vendos me short, ashtu si u kishte urdhëruar Zoti me anë të Moisiut nëntë fiseve dhe gjysmës së fisit,

Литовский

Jie burtų keliu gavo žemes paveldėti, kaip Viešpats buvo įsakęs Mozei padalinti jas devynioms ir pusei giminės.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Nuk do të kenë asnjë trashëgimi nga vëllezërit e tyre; sepse Zoti është trashëgimia e tyre, ashtu siç ua ka thënë.

Литовский

Jie nepaveldės dalies tarp savo brolių. Viešpats bus jų dalis, kaip Jis jiems pasakė.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

u martuan në familjet e bijve të Manasit, birit të Jozefit, dhe trashëgimia e tyre mbeti në fisin e familjes së tyre.

Литовский

iš giminės Manaso, kuris buvo Juozapo sūnus. Joms paskirtoji dalis pasiliko jų giminėje ir šeimoje.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

(sepse ata janë populli yt dhe trashëgimia jote, ata që nxore nga Egjipti, nga një furrë hekuri).

Литовский

nes jie yra Tavo tauta ir Tavo nuosavybė, kurią Tu išvedei iš Egipto­iš geležinės krosnies vidurio.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia

Албанский

Mbreti do të dëgjojë shërbëtoren e tij dhe do ta çlirojë nga duart e atye që duan të më heqin mua dhe birin tim nga trashëgimia e Perëndisë".

Литовский

Karalius juk išklausys ir išgelbės savo tarnaitę iš rankos, siekiančios išnaikinti mane ir mano sūnų iš Dievo mums skirto paveldėjimo’.

Последнее обновление: 2012-05-05
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Wikipedia
Предупреждение: Содержит скрытое HTML-форматирование

Получите качественный перевод благодаря усилиям
4,401,923,520 пользователей

Сейчас пользователи ищут:Для Вашего удобства мы используем файлы cookie. Факт перехода на данный сайт подтверждает Ваше согласие на использование cookies. Подробнее. OK