Спросить у Google

Вы искали: vëllezërve (Албанский - Сербский)

Переводы пользователей

Добавлены профессиональными переводчиками и компаниями и на основе веб-страниц и открытых баз переводов.

Добавить перевод

Албанский

Сербский

Информация

Албанский

Paqe vëllezërve dhe dashuri me besim nga Perëndia Ati dhe nga Zoti Jezu Krisht.

Сербский

Kog poslah k vama za to isto da znate kako smo mi, i da uteši srca vaša.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Po, përkundrazi, ju bëni padrejtësi dhe mashtroni, dhe këto ua bëni vëllezërve.

Сербский

Nego vi sami èinite nepravdu i štetu, pa još braæi!

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Porjudenjtë që nuk besuan i nxitën dhe i acaruan shpirtrat e johebrenjve kundër vëllezërve.

Сербский

A Jevreji koji ne verovahu podbuniše i razdražiše duše neznabožaca na braæu.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

dëshmitari i rremë që thotë gënjeshtra dhe ai që shtie grindje midis vëllezërve.

Сербский

Lažan svedok koji govori laž, i ko zameæe svadju medju braæom.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Kur i dëgjuan këto fjalë, të dhjetët të tjerët u indinjuan kundër të dy vëllezërve.

Сербский

I kad èuše ostalih deset uèenika, rasrdiše se na ta dva brata.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Ju përbetoj për Zotin që kjo letër t'u lexohet gjithë vëllezërve të shenjtë.

Сербский

Pozdravite braæu svu celivom svetim.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Të fala Asinkritit, Flegontit, Ermës, Patrobës, Ermit dhe vëllezërve që janë me ta.

Сербский

Pozdravite Asinkrita, Flegonta, Erma, Patrova, Ermija, i braæu koja su s njima.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Poetesha Maqedonase Vesna Açevska fitoi Çmimin e Vëllezërve Milladinov për librin e saj me poezi Stolishnik.

Сербский

Makedonska pesnikinja Vesna Acevska dobila je nagradu Braća Miladinov za svoju knjigu poezije Stolisnik.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Në qoftë se nuk ka asnjë bijë, trashëgiminë e tij do t'ua jepni vëllezërve të tij.

Сербский

Ako li ni kæeri nema, onda podajte nasledstvo njegovo braæi njegovoj;

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Në rast se nuk ka vëllezër, trashëgiminë e tij do t'ua jepni vëllezërve të atit të tij.

Сербский

Ako li ni braæe nema, onda podajte nasledstvo njegovo braæi oca njegovog;

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Unë do t'u njoftoj emrin tënd vëllezërve të mi, do të të lëvdoj në mes të kuvendit.

Сербский

Kazujem ime Tvoje braæi; usred skupštine hvaliæu Te.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Atë ditë Davidi u besoi për herë të parë Asafit dhe vëllezërve të tij detyrën që të këndonin lëvdata Zotit.

Сербский

U taj dan naredi David prvi put da hvale Gospoda Asaf i braæa njegova:

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Por Jozefi pa një ëndërr dhe ua tregoi vëllezërve të tij; dhe këta e urryen edhe më tepër.

Сербский

Uz to usni Josif san i pripovedi braæi svojoj, te oni još veæma omrznu na nj.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Të dy ata ndeshen me akuza lidhur me vrasjen në 1999 të tre vëllezërve Ylli, Mehmet dhe Agron Bytyqi.

Сербский

Njih dvojica suočavaju se sa optužbama u vezi sa ubistvom tri brata 1999. godine, Jiljija, Mehmeta i Agrona Bitićija.

Последнее обновление: 2012-04-07
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Idrizi fiton bukën duke fshirë xhamet e makinave apo mbledh mbetjet e aluminit dhe bakrit me ndihmën e të vëllezërve.

Сербский

Idriz zarađuje perući vetrobrane i sakupljajući aluminijumski i bakarni otpad zajedno sa svojim bratom.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

"U thoni vëllezërve tuaj: "Ami", dhe motrave tuaja "Ruhamah".

Сербский

Recite braæi svojoj: Narode moj; i sestrama svojim: Pomilovana.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Предупреждение: Содержит скрытое HTML-форматирование

Албанский

Miklothit i lindi Shimeami. Edhe këta banonin përballë vëllezërve të tyre në Jeruzalem së bashku me vëllezërit e tyre.

Сербский

A Miklot rodi Simeana; i oni nastavahu prema braæi svojoj u Jerusalimu s braæom svojom.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

"I mallkuar qoftë Kanaani! Ai qoftë shërbyesi i shërbëtorëve të vëllezërve të tij!".

Сербский

I reèe: Proklet da je Hanan, i da bude sluga slugama braæe svoje!

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Предупреждение: Содержит скрытое HTML-форматирование

Албанский

Në Beograd, ambasadori maqedonas në Serbi, Aleksander Vasilevski vuri lule në monumentin e vëllezërve në Parkun e e Studentëve.

Сербский

U Beogradu, makedonski ambasador u Srbiji Aleksandar Vasilevski položio je cveće na spomenik braći u Studentskom parku.

Последнее обновление: 2016-01-20
Частота использования: 1
Качество:

Албанский

Dhe, kur mëkatoni kështu kundër vëllezërve, duke plagosur ndërgjegjen e tyre të dobët, ju mëkatoni kundër Krishtit.

Сербский

Tako kad se grešite o braæu, i bijete njihovu slabu savest, o Hrista se grešite.

Последнее обновление: 2012-05-06
Частота использования: 1
Качество:

Получите качественный перевод благодаря усилиям
4,401,923,520 пользователей

Сейчас пользователи ищут:Для Вашего удобства мы используем файлы cookie. Факт перехода на данный сайт подтверждает Ваше согласие на использование cookies. Подробнее. OK