Спросить у Google

Вы искали: indexeringscijfers (Голландский - Французский)

Переводы пользователей

Добавлены профессиональными переводчиками и компаниями и на основе веб-страниц и открытых баз переводов.

Добавить перевод

Голландский

Французский

Информация

Голландский

Deze indexeringscijfers hebben betrekking op de elementen : loonkosten, huisvesting en exploitatie.

Французский

Ces taux d'indexation portent sur les éléments suivants : coûts salariaux, hébergement et exploitation.

Последнее обновление: 2015-05-10
Частота использования: 3
Качество:

Источник: Rstephan67

Голландский

De in het eerste lid bedoelde indexering vindt plaats aan de hand van de indexeringscijfers zoals die jaarlijks door het Ministerie van Financiën van de ontvangststaat worden vastgesteld voor het Ministerie van Justitie van die staat.

Французский

L'indexation visée à l'alinéa 1 er interviendra sur la base des taux d'indexation établis annuellement par le Ministère des Finances de l'Etat d'accueil pour le Ministère de la Justice de cet Etat.

Последнее обновление: 2012-03-29
Частота использования: 3
Качество:

Источник: Rstephan67

Голландский

De jaarlijkse indexering op 1 januari vindt plaats aan de hand van het door het Ministerie van Justitie van de ontvangstaat gewogen gemiddelde van de in het tweede lid bedoelde indexeringscijfers over de vijf daaraan voorafgaande jaren in overeenstemming met het volgende overzicht :

Французский

L'indexation annuelle au 1 er janvier interviendra sur la base de la moyenne pondérée des taux d'indexation visés à l'alinéa 2 des cinq années précédentes, telle que calculée par le Ministère de la Justice de l'Etat d'accueil comme suit :

Последнее обновление: 2012-02-14
Частота использования: 3
Качество:

Источник: Rstephan67

Голландский

Tussen partijen zijn twee uitspraken gegeven door de Belgische rechter, te weten een be­schikking in kort geding van de voorzitter van de Rechtbank van eerste aanleg Antwer­pen, waarbij de man werd veroordeeld tot alimentatie voor de vrouw en voor het minder­jarig kind van partijen, alsmede een vonnis van voornoemde rechtbank, waarbij onder meer de man werd veroordeeld tot betaling van een maandelijkse alimentatie, te ver­meerderen met het indexeringscijfer van rechtswege.

Французский

Décision préjudicielle de la Cour — Juridictions pouvant saisir la Cour à titre préjudiciel — Juridictions des États contractants statuant «en appel» (article 2, 2") — Juridiction ita lienne statuant en première instance sur l'opposition formée contre une ordonnance de paiement — Exclusion

Последнее обновление: 2014-02-06
Частота использования: 1
Качество:

Источник: Rstephan67
Предупреждение: Содержит скрытое HTML-форматирование

Получите качественный перевод благодаря усилиям
4,401,923,520 пользователей

Сейчас пользователи ищут:Для Вашего удобства мы используем файлы cookie. Факт перехода на данный сайт подтверждает Ваше согласие на использование cookies. Подробнее. OK