Спросить у Google

Вы искали: pesantemente (Итальянский - Албанский)

Переводы пользователей

Добавлены профессиональными переводчиками и компаниями и на основе веб-страниц и открытых баз переводов.

Добавить перевод

Итальянский

Албанский

Информация

Итальянский

Quel sottomarino sara' difeso pesantemente.

Албанский

Nëndetësja duhet të jetë tepër e mbrojtur.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

D'ora in poi dormirà pesantemente qui.

Албанский

Nga tani e tutje, gjumin e rëndë mund ta bëni këtu.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Ci siamo ubriacati entrambi pesantemente, e--

Албанский

Ishim të pirë që të dy.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Mamma, grazie di avermi imbarazzato pesantemente.

Албанский

Mami, faleminderit që më vure në siklet plotësisht.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

I cibi più pesantemente pubblicizzati sono quelli più consumati.

Албанский

Ushqimet më të reklamuara konsumohen më së shumti.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

I nervi vestibolococleari e ottici sono pesantemente danneggiati.

Албанский

Kornea e Cheitonas dhe nervat optike janë shkatërruar plotësisht.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

E' pesantemente sedato, non ti preoccupare e' sicuro

Албанский

Eshte qetesues i rende, mos u brengos, eshte i sigurte.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Ma tentano pesantemente di coprire lo scopo dei miei crimini.

Албанский

Por ato nuk mund ta mbulojnë qëllimin e krimeve të mia të vërteta.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Credo che dovrebbe farsi avanti con agroco, pesantemente.

Албанский

Mendoj se duhet të vazhdoni me Agroko, agresivisht.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Come vedete, sono pesantemente armati e hanno un obiettivo.

Албанский

Siç mund ta shihni, këta njerëz janë të armatosur rëndë dhe në mision.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Dentro l'edificio ci sono piu' di 20 uomini armati pesantemente.

Албанский

Ka mbi 20 burra të armatosur rëndë brënda ndërtesës.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

E' vero che due studenti della vostra organizzazione sono stati picchiati pesantemente?

Албанский

A është e vërtetë se dy studentë nga organizata juaj A është e vërtetë se dy studëntë nga organizata juaj janë rrahur keq?

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Ed è tenuto 100 piani sotto l'edificio più pesantemente protetto sul pianeta.

Албанский

Është mbyllur 100 kate poshtë ndërtesës, ruajtur me sigurimin e rreptë në planetit.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Sono una dottoressa del pronto soccorso, quindi... quando dormiamo, dormiamo pesantemente.

Албанский

Nuk më shqetëson zhurma, jam mjeke në urgjencë, kështu që nuk fle dhe aq shumë..

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Bene, dobbiamo occuparci subito dei geni del male, pesantemente armati, dentro questo furgone.

Албанский

Në rregull, tani duhet te zgjedhim armet gjeniale brenda ne kamion.

Последнее обновление: 2016-10-28
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Se qualcuno pesantemente gravato chiederà aiuto per il carico che porta, nessuno potrà alleggerirlo, quand'anche fosse uno dei suoi parenti.

Албанский

En, ëse i ngarkuari (me mëkate), madje (i thirruri) qoftë edhe i afërt.

Последнее обновление: 2014-07-03
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Nessuno porterà il peso di un altro. Se qualcuno pesantemente gravato chiederà aiuto per il carico che porta, nessuno potrà alleggerirlo, quand'anche fosse uno dei suoi parenti.

Албанский

Dhe asnjë fajtor nuk do ta bartë fajin e tjetrit, nëse të ngarkuarit me mëkate thërrasin që t’u barten, nuk do t’u bartet asgjë, edhe në pastë të afërm.

Последнее обновление: 2014-07-03
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Nessuno porterà il peso di un altro. Se qualcuno pesantemente gravato chiederà aiuto per il carico che porta, nessuno potrà alleggerirlo, quand'anche fosse uno dei suoi parenti.

Албанский

dhe asnjë mëkatar nuk do të bartë mëkatin e tjetërit, po edhe nëse mëkatarin thërret ndonjë për t’ia bartur atë, ajo nuk do t’i bartet atij, edhe nëse (ai që thërret) është i afërt i tij.

Последнее обновление: 2014-07-03
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Le elemosine sono per i bisognosi, per i poveri, per quelli incaricati di raccoglierle, per quelli di cui bisogna conquistarsi i cuori, per il riscatto degli schiavi, per quelli pesantemente indebitati, per [la lotta sul] sentiero di Allah e per il viandante.

Албанский

All-llahu caktoi obligim që lëmosha (zeqati etj.) t’ju takojnë vetëm: të varfëre (nevojtarëve), të ngratëve (që s’kanë fare (, punonjësve 9që e tubojnë), atyre që duhet përfituar zemrat (të dobëtve në besim), e duhet dhënë edhe për lirim nga robëria, të mbyturve në borgje, (luftëtarëve) në rrugën e All-llahut dhe atij që ka ka mbetur në rrugë.

Последнее обновление: 2014-07-03
Частота использования: 1
Качество:

Итальянский

Le elemosine sono per i bisognosi, per i poveri, per quelli incaricati di raccoglierle, per quelli di cui bisogna conquistarsi i cuori, per il riscatto degli schiavi, per quelli pesantemente indebitati, per [la lotta sul] sentiero di Allah e per il viandante.

Албанский

Lëmosha u takon vetëm të varfërve, të gjorëve dhe atyre që e mbledhin atë (rrogë e nëpunësit që punon në atë lëmë), dhe atyre që duhet përfituar zemrat (në islamizëm); dhe për lirim nga skllavëria, dhe të ngarkuarve në borxhe, dhe për rrugën e Perëndisë, dhe udhëtarit të rastit.

Последнее обновление: 2014-07-03
Частота использования: 1
Качество:

Получите качественный перевод благодаря усилиям
4,401,923,520 пользователей

Сейчас пользователи ищут:Для Вашего удобства мы используем файлы cookie. Факт перехода на данный сайт подтверждает Ваше согласие на использование cookies. Подробнее. OK