Fråga Google

You searched for: christus (Afrikaans - Albanska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Afrikaans

Albanska

Info

Afrikaans

Maar julle het Christus nie so leer ken nie,

Albanska

në qoftë se e keni dëgjuar atë dhe keni qënë të mësuar në të sipas së vërtetës që është në Jezusin,

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

So 'n vertroue het ons deur Christus by God.

Albanska

Dhe këtë besim ne e kemi në Perëndinë me anë të Krishtit;

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Wees my navolgers, soos ek dit ook van Christus is.

Albanska

Më imitoni mua, ashtu si unë jam imitues i Krishtit.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Want vir my is die lewe Christus en die sterwe wins.

Albanska

Por nuk e di se jeta në mish të jetë për mua një punë e frytshme, as mund të them çfarë duhej të zgjedh,

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

dan is ook die wat in Christus ontslaap het, verlore.

Albanska

edhe ata që fjetën në Krishtin janë të humbur.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

maar julle behoort aan Christus, en Christus aan God.

Albanska

Dhe ju jeni të Krishtit dhe Krishti është i Perëndisë.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Maar julle is die liggaam van Christus en lede afsonderlik.

Albanska

Dhe ju jeni trupi i Krishti dhe gjymtyrët e tij, veç e veç.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

onder wie julle ook is, geroepenes van Jesus Christus

Albanska

ndër të cilët edhe ju jeni të thirrur nga Jezu Krishti;

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Épafras, my medegevangene in Christus Jesus, groet jou;

Albanska

Marku, Aristarku, Dema dhe Lluka, bashkëpunëtorët e mi, të bëjnë të fala.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Die genade van die Here Jesus Christus sy met julle!

Albanska

Hiri i Zotit Jezu Krisht qoftë me ju.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Dra mekaar se laste en vervul so die wet van Christus.

Albanska

Sepse në qoftë se dikush mendon se është diçka, pa qenë asgjë, ai gënjen veten e vet.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Ek is tot alles in staat deur Christus wat my krag gee.

Albanska

Po ju bëtë mirë që morët pjesë në pikëllimin tim.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

soos die getuienis aangaande Christus bevestig is onder julle,

Albanska

sikurse dëshmimi i Krishtit që u vërtetua ndër ju,

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Groet Priscílla en Aquila, my medewerkers in Christus Jesus,

Albanska

U bëni të fala Prishilës dhe Akuilës, bashkëpunëtorë të mi në Krishtin Jezus,

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

My liefde met julle almal in Christus Jesus! Amen.

Albanska

Dashuria ime qoftë me ju të gjithë në Krishtin Jezu. Amen.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Ly dan verdrukking soos 'n goeie krygsman van Jesus Christus.

Albanska

Sepse asnjë nga ata që shkojnë ushtarë nuk ngatërrohet me punërat e jetës, që t'i pëlqejë atij që e mori ushtar.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Die genade van onse Here Jesus Christus sy met julle! Amen.

Albanska

Pali, Silvani dhe Timoteu, kishës së Thesalonikasve, që është në Perëndinë, Atin tonë, dhe në Zotin Jezu Krisht:

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Jesus Christus is gister en vandag dieselfde en tot in ewigheid.

Albanska

Ne kemi një altar prej të cilit nuk kanë të drejtë të hanë ata që i shërbejnë tabernakullit.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

Die begin van die evangelie van Jesus Christus, die Seun van God.

Albanska

Fillimi i Ungjillit të Jezu Krishtit, Birit të Perëndisë.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Afrikaans

en saam opgewek en saam laat sit in die hemele in Christus Jesus,

Albanska

për të treguar në epokat që do të vijnë pasurinë e pamasë të hirit të tij, me anë të mirësisë ndaj nesh në Krishtin Jezus.

Senast uppdaterad: 2012-05-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK