Fråga Google

You searched for: dia suka kacau orang macam tu (Malajiska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Malajiska

Engelska

Info

Malajiska

Macam tu

Engelska

I'm a rabbit breeder

Senast uppdaterad: 2020-04-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

macam tu la

Engelska

like that

Senast uppdaterad: 2018-01-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Orang macam awak ni memang

Engelska

Orang macam awak ni

Senast uppdaterad: 2020-09-04
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Dia suka tolong orang yang memerlukan

Engelska

Patiently

Senast uppdaterad: 2019-01-05
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Bila saya bosan, saya akan kacau orang

Engelska

When I get tired I will stir people

Senast uppdaterad: 2016-05-16
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

baiklah kalau macam tu

Engelska

Stay safe always

Senast uppdaterad: 2020-07-02
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Apasal kau cakap macam tu?

Engelska

Why did you say that?

Senast uppdaterad: 2020-03-21
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

apasal cakap macam tu pulak

Engelska

I'm so bored

Senast uppdaterad: 2020-02-18
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Sebab kau cemburu,kau cakap macam tu

Engelska

The reason you're jealous, you speak of tu

Senast uppdaterad: 2017-02-03
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Sejuk sangat ke sampai macam tu sekali tidur?

Engelska

Why not

Senast uppdaterad: 2020-05-25
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

kalau kau buat macamtu aku pun boleh buat macam tu jugak

Engelska

I mean if you do something I can do that

Senast uppdaterad: 2020-01-19
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

dia suka makan nasi ayam dan ice cream

Engelska

she likes to eat chicken rice and ice cream

Senast uppdaterad: 2017-03-15
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

dia suka saya atau dia suka kekasih lamanya.?

Engelska

she loves me or he loves his old lover.?

Senast uppdaterad: 2016-09-02
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

KALAULAH AKU TAHU SISTEM BARU NI BOLEH COPY AND PASTE DARI DULU AKU SUDAH BUAT MACAM TU BELAJAR DARI PENGALAMAN

Engelska

HAD I KNOW THIS NEW SYSTEM CAN COPY AND PASTE FROM FIRST LAST I'VE BEEN LEARNING FROM THE EXPERIENCE OF TU

Senast uppdaterad: 2017-03-09
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

anis munirah tidak cantik dan dia suka dekat cg rizal

Engelska

tasteless

Senast uppdaterad: 2014-08-18
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Dia menghubungi anda setiap hari tidak bermaksud dia suka atau sayangkan anda. Mungkin dia bosan

Engelska

Dia contact you setiap hari doesn’t mean dia suka or sayangkan you. Maybe dia bosan & you pula sentiasa ada untuk dia. That’s it. It’s hurts, i know.

Senast uppdaterad: 2019-04-23
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym
Varning: Innehåller osynlig HTML-formatering

Malajiska

dia mempunyai hobi tersendiri.pada waktu lapang dia suka mdlakukan hobinyasuka dilakukan olehnya iaitu melukis

Engelska

he has his own hobby. in his free time he likes to do hobinyasuka done by him ie drawing

Senast uppdaterad: 2017-10-11
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Jebat kerana ibu saya yany suka akan nama itu.Hobi dia,dia suka makan dan tixur.Kadang

Engelska

Jebat because my mom likes to name it. Hobby him, he likes to eat and tease. Sometimes

Senast uppdaterad: 2019-01-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Aku tak ingin bercinta dengan orang macam kau. Sebab aku ingat apa terjadi dalam hidup aku masa aku kat sana dulu. Maaf aku memang tak suka kau. Tolong faham keadaan aku. Aku just anggap kau kawan. Tak lebih daripada kawan. Aku pergi korea dulu lepas korea aku akan datang Johor.

Engelska

I do not want to make love with people like you. Because I remember what happened in my life when I was there first. Sorry I did not like you. Please understand my situation. I just think you're a friend. Not more than a friend. I go korea first then korea I'm coming to Johor.

Senast uppdaterad: 2018-08-31
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Apa? ::> :: Adakah anda berjaya? ::> :: Anda tidak, anda pula? ::> :: Yeah. ::> :: Kemudian, adakah anda mendapat untuk memenuhi Guru Ji Hyun Woo? ::> :: Adakah dia ingat anda? ::> :: Yeah. ::> :: Betul ke? ::> :: Yeah ... ::> :: Dia benar-benar gembira untuk bertemu dengan saya. ::> :: Beliau juga berkata beliau telah benar-benar terlepas saya. ::> :: Oh saya! ::> :: Jadi, adakah itu bermakna dia suka anda?

Engelska

What's up? ::>::Did you succeed? ::>::You didn't, did you? ::>::Yeah. ::>::Then, did you get to meet Teacher Ji Hyun Woo? ::>::Did he remember you? ::>::Yeah. ::>::Really? ::>::Yeah... ::>::He was really happy to meet me. ::>::He also said he had really missed me. ::>::Oh my! ::>::So does that mean he likes you?

Senast uppdaterad: 2012-10-20
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym
Varning: Innehåller osynlig HTML-formatering

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK