You searched for: kau punya pasal (Malajiska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Malajiska

Engelska

Info

Malajiska

kau punya pasal

Engelska

Senast uppdaterad: 2020-05-24
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

punya pasal

Engelska

you gotta talk

Senast uppdaterad: 2019-03-03
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

hidup punya pasal

Engelska

staying alive

Senast uppdaterad: 2019-11-24
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

mak kau punya laki

Engelska

literal translation: your mother has a male partner (husband). to note - used as a vulgarity

Senast uppdaterad: 2021-03-30
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

patut lah kau punya makwe suka pada kamu

Engelska

Senast uppdaterad: 2020-07-11
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

kau punya puki tidak lama lagi akan saya cucuk guna saya punya fuck

Engelska

hi girls want to suck those nipples

Senast uppdaterad: 2020-10-30
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

kesalahan besar jika kau berteori sebelum kau punya semua bukti. hal itu mencerminkan ketidakadilan

Engelska

kesalahan besar jika kau berteori sebelum kau punya semua bukti. hal itu mencerminkan ketidakadilan.

Senast uppdaterad: 2017-07-07
Användningsfrekvens: 2
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

mahu bandingkan saya punya boyfriend dengan kau punya girlfriend ? cermin dulu lah girlfriend kau tu macam mana

Engelska

Senast uppdaterad: 2021-02-25
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

aku pun tahan tak bagi tapi tak sampai hati punya pasal terpaksa aku serahkan sebab dah sayang😂b harap sangat apa yang b beri pada mama tolong harga ye sayang sebab b taknak lagi berlaku benda yang sama dalam hidup b ye...b harap mama yang terakhir dalam hidup b..amin ya rabb

Engelska

i can't stand it either, but not until i😂 have to give it up because i love you. i hope what you give to mama. please pay a price.

Senast uppdaterad: 2022-04-28
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

aku punya tahan tak bagi tapi tak sampai hati punya pasal terpaksa aku serahkan sebab dah sayang😂b harap sangat apa yang b beri pada mama tolong harga ye sayang sebab b taknak lagi berlaku benda yang sama dalam hidup b ...walaupun orang pernah cakap tenteng keburukan aku dan mengatakan aku kaki betina bagai,aku tak heran pun sebab aku tahu tentang keburukan aku mcm mne okeyn..apa pun aku bersyukur dan berterima kasih sebab tuhan hadirkan seseorang itu yang boleh terima baik buruk aku...aku ha

Engelska

i have a can't bear it but not until i have a case i have to give it up because i love you😂 b hope very much what b give it to mama please the price ye dear because b no longer want to happen the same thing in life b ...even though people once said i can do my bad and say i'm a female foot like, i'm not surprised because i know about my bad mcm mne okeyn..whatever i am thankful and thankful for because god present someone who can accept my good bad...i ha

Senast uppdaterad: 2022-04-28
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK