Fråga Google

You searched for: saya penat nak layan perangai awak (Malajiska - Engelska)

Mänskliga bidrag

Från professionella översättare, företag, webbsidor och fritt tillgängliga översättningsdatabaser.

Lägg till en översättning

Malajiska

Engelska

Info

Malajiska

Awak tak nak layan saya ke

Engelska

maksud awk tak nak layan saya ke

Senast uppdaterad: 2021-03-31
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya kuat tetapi saya penat

Engelska

She strong but she's exhausted

Senast uppdaterad: 2021-03-07
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

macam tak nak layan,awak marah kat saya ea

Engelska

Like you don't want to serve, you're mad at me

Senast uppdaterad: 2020-09-24
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

Saya duduk sebab saya penat

Engelska

sorry because I'm tired

Senast uppdaterad: 2020-08-23
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

dah penat nak jaga hati orang

Engelska

Hari aku Sapa nak jaga

Senast uppdaterad: 2020-05-27
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya penat jaga hati orang lain

Engelska

I care about other people

Senast uppdaterad: 2020-01-06
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

malas nak layan malas nak layan lagi

Engelska

lazy to be entertained, and will not be entertained

Senast uppdaterad: 2018-02-22
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

saya penat terlalu hati hati manusia

Engelska

saya penat terlalu memahami hati manusia

Senast uppdaterad: 2021-02-16
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

malas nak layan orang yang saya tidak kenal

Engelska

I'm too lazy to treat people toxic

Senast uppdaterad: 2020-02-26
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

semua disebabkan perangai awak yang pentingkan diri sendiri

Engelska

all due to your personal selfishness

Senast uppdaterad: 2018-07-01
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

aku dah penat dengan semua sandiwara, aku dah penat nak jaga hati orang, aku dah penat dengan segala galanya, aku dah tak nak ambil peduli dengan apa yang akan berlaku, biarlah orang nak kecam, aku dah tak kisah

Engelska

I'm tired of all the drama, I'm tired of taking care of people's hearts, I'm tired of everything, I don't want to care about what will happen, let people criticize, I don't care

Senast uppdaterad: 2021-02-23
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

aku akan berubah me njadi yang terbaik aku d a malas nk layan orang yg tak pandai nak harga i dan yang tak pandai na k jaga hati orang dan se karang aku nak fokus d ekat keluarga aku ,sah abat dan pelajaran sah aja sukehati kau la nak  layan aku ke atau tak it u sahaja yang aku nak cakap

Engelska

I will turn out to be the best I can be for those who are not good enough to value and who are not good enough to take care of people aq nak ckp

Senast uppdaterad: 2020-04-01
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Malajiska

terima kasih sebab selalu bersabar dengan perangai dan sikap i yang selalu buat u terasa hati,sakit hati ,sedih dengan i....i hargai segala apa yang u buat dekat i selama u dengan i...layan perangai gila i,layan perangai manja i,layan moody i,selalu mengalah dengan i,setia dengan i...dan segala pengorbanan u dekat i...dah cukup untuk u jadi yang terbaik untuk i baby....i sayang sangat sangat ....terima kasih sebab bertahan dengan i

Engelska

thank you for always being patient with my attitude and attitude that always makes u feel, hurt, sad with i .... i appreciate everything you do near i during u with ... crazy attitude i, temper tantrums i love you, treat moody i, always give up with i, be loyal to i ... and all your sacrifices near me ... are enough for u to be the best for i baby .... i love you so very .... thanks for sticking with it

Senast uppdaterad: 2019-10-02
Användningsfrekvens: 1
Kvalitet:

Referens: Anonym

Få en bättre översättning med
4,401,923,520 mänskliga bidrag

Användare ber nu om hjälp:



Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta besöka den här webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. Läs mer. OK