Google'a Sor

Şunu aradınız:: professionalism (İngilizce - Arnavutça)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

İngilizce

Arnavutça

Bilgi

İngilizce

Try to maintain some level of professionalism.

Arnavutça

Mundou te mbash një nivel profesionilitetit.

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Please, Danny, don't insult my professionalism.

Arnavutça

- Të lutem deni,dyshon në aftësitë e mia?

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

A person should have a certain professionalism and dignity.

Arnavutça

Një person duhet të ketë një profesioanlizëm dhe dinjitet të caktuar.

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

"They must possess strong individual independence and professionalism.

Arnavutça

"Ata duhet të kenë pavarësi të fortë inddividuale dhe profesionalizëm.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

İngilizce

Hartmann said prosecutors fully trust Bajic and his professionalism.

Arnavutça

Hartman tha se prokurorët besojnë plotësisht te Bajiç dhe profesionalizmi i tij.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

The statement also called for rationalism and professionalism on the part of the media.

Arnavutça

Deklarata kërkonte gjithashtu racionalizëm e profesionalizëm nga ana e medias.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

"Such actions would put our credibility and professionalism in serious danger.

Arnavutça

"Të tilla veprime do ta vinin besueshmërinë dhe profesionalizmin tonë në rrezik serioz.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

İngilizce

But their sense of professionalism and ethics is still far below what we need.

Arnavutça

Por ndjenja e profesionalizmit dhe etikës së tyre është ende mjaft nën atë që ne kemi nevojë.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

So when you' re feeling tits, it's nothing more than your professionalism?

Arnavutça

Kësisoj, kur ti ndjen gjoksin, nuk është asgjë më shumë se profesionalizëm?

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

A part of my work is the transformation and professionalism, and that we can achieve with the youth.

Arnavutça

Pjesë e punës sime është transformimi dhe profesionalizmi, dhe këtë mund ta arrijmë me rininë.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

İngilizce

He welcomes the ruling, and credits the professionalism shown by his legal advisers in challenging the law.

Arnavutça

Ai përshëndeti vendimin dhe i dha meritë profesionalizmit të treguar nga këshilltarët e tij ligjorë në kundërshtimin e ligjit.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

The PSD, the Democratic Party and the Liberal Democratic Party say the cabinet lacks transparency and professionalism.

Arnavutça

PSD, Partia Demokratike dhe Partia Liberal Demokratike u shprehën se kabineti ka mungesë transparence dhe profesionalizmi.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

"We are justifiably proud of the dedication and professionalism of all our colleagues who have given so much to Kosovo.

Arnavutça

"Ne jemi në mënyrë të justifikueshme krenarë për përkushtimin dhe profesionalizmin e të gjithë kolegëve tanë që i kanë dhënë kaq shumë Kosovës.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

İngilizce

Moderate and progressive BiH political leadership and the voices of reason and professionalism have prevailed over divisive historical experiences and emotion.

Arnavutça

Drejtuesit politik të moderuar dhe progresistë të BH dhe zëri i arsyetimit dhe profesionalizmit triumfuan mbi eksperiencat dhe ndjenjat përçarëse historike.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

The council recommends implementing a transparent procedure based on professionalism and impartial criteria for the selection of judges and their promotions.

Arnavutça

Këshilli rekomandon zbatimin e një procedure transparente bazuar në profesionalizëm dhe kritere të paanshme për zgjedhjen e gjykatësve dhe ngritjen e tyre në përgjegjësi.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

İngilizce

On the other hand, it said, the courts have not yet shown the same degree of professionalism and commitment to fight corruption.

Arnavutça

Nga ana tjetër, thoshte ai, gjykatat nuk kanë treguar ende të njëjtin profesionalizëm dhe angazhim për të luftuar korrupsionin.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

İngilizce

The UN decision to transfer authority is viewed as recognition of the professionalism demonstrated by Kosovo's new police force.

Arnavutça

Vendimi i OKB- së për të transferuar autoritetetin është parë si njohje e profesionalizmit të demonstruar nga forca e re policore e Kosovës.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

The embassy statement praised the professionalism of the Turkish police and said their commitment contributed to the global fight against terrorism.

Arnavutça

Deklarata e ambasadës vlerësonte profesionalizmin e policisë turke dhe thoshte se angazhimi i saj kontribuonte në luftën globale kundër terrorizmit.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

According to HRW, these have been marked by bias, lack of professionalism and inadequate police co-operation.

Arnavutça

Sipas HRW, këto gjyqe janë shënuar për anëmbajtje, mungesë profesionalizmi dhe bashkëpunim të pamjaftueshëm me policinë.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

İngilizce

Toska insisted there is no place for incriminated persons in his ministry or police structures and that professionalism would be promoted.

Arnavutça

Toska ngulmoi se nuk kishte vend për personat e inkriminuar në ministrinë e tij apo strukturat e policisë dhe se do të nxitet profesionalizmi.

Son Güncelleme: 2012-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam