Şunu aradınız:: fluksi (Arnavutça - İngilizce)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Arnavutça

İngilizce

Bilgi

Arnavutça

fluksi

İngilizce

axial flow fan

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

fluksi

İngilizce

flow

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

fluksi

İngilizce

forced-flow air cooler

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

fluksi

İngilizce

induced-flow air cooler

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

fluksi

İngilizce

volumetric flow

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

fluksi:

İngilizce

flow style:

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

fluksi etiketa

İngilizce

flow label

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

të ulet fluksi.

İngilizce

retrograde on.

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

fluksi u ul; ja volumi.

İngilizce

down to half flow, here's your volume.

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

të ulet fluksi, dua pak volum.

İngilizce

come down to half flow, give me a little volume.

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

- fluksi nuk shkon në asnjë krah.

İngilizce

- the power leads to nowhere.

Son Güncelleme: 2016-10-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

i pamundur leximi nga fluksi: %s

İngilizce

could not read from stream: %s

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

e pamundur marrja e të dhënave nga fluksi

İngilizce

could not get data from stream

Son Güncelleme: 2014-08-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

iu afrua nga pas dhe i preku cepin e rrobës së tij dhe në atë çast iu pre fluksi i gjakut.

İngilizce

came behind him, and touched the border of his garment: and immediately her issue of blood stanched.

Son Güncelleme: 2012-05-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

por pas pastrimit të saj nga fluksi, do të numërojë shtatë ditë, dhe pastaj do të jetë e pastër.

İngilizce

but if she be cleansed of her issue, then she shall number to herself seven days, and after that she shall be clean.

Son Güncelleme: 2012-05-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

rrjedhimisht, fluksi i monedhës së huaj në gjysmën e parë të këtij viti u rrit me 18.5%.

İngilizce

consequently, foreign currency inflow in the first half of this year increased by 18.5%.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

kroatët shpresojnë se sezoni i ardhshëm i verës do të jetë një histori suksesi dhe se fluksi i vizitorëve do të ketë një ndikim të fortë mbi ekonominë e vendit.

İngilizce

croatians hope that the upcoming summer season will be a success story and that the influx of guests will have a strong impact on the country's economy.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

kjo ishte për shkak të rritjes së vëllimit të ujit të oqeanit si pasojë e rritjes së temperaturës, edhe pse fluksi i ujit nga shkrirja e akullnajave po luan një rol në rritje.

İngilizce

this was due to an increase in the volume of ocean water as a consequence of temperature rise, although inflow of water from melting glaciers and ice sheets is playing an increasing role.

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Arnavutça

midis mosmarrëveshjeve të vazhdueshme brenda be rreth perspektivës së anëtarësimit të turqisë, klauzolat e ke duket se synojnë të qetësojnë frikën e një fluksi masiv të punës.

İngilizce

amid continuing disagreement within the eu over the prospect of turkish membership, the ec's provisions seemed intended to assuage fears of a massive influx of labour.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

Arnavutça

fondet do të përdoren për blerjen e autobuzëve të rinj dhe shërbimeve të tjera që synojnë lehtësimin e problemeve të trafikut në dubrovnik dhe përmbushjen e kërkesave të krijuara nga fluksi i madh i turistëve.

İngilizce

the funds will be used for purchase of new buses and other facilities aimed at easing traffic problems in dubrovnik and meeting the demand created by a strong influx of tourists.

Son Güncelleme: 2016-01-20
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam