Google'a Sor

Şunu aradınız:: krediidireitinguasutustelt (Estonca - Fince)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Estonca

Fince

Bilgi

Estonca

Arvestades krediidireitinguasutuste turu ülemaailmsust, tuleks IOSCO juhendit kohaldada kõikide krediidireitinguasutuste suhtes, sõltumata suurusest, äritegevuse mudelitest ja jurisdiktsioonist. Komisjon märgib, et IOSCO juhendit ei ole liikmesriikide õigusesse üle võetud. Krediidireitinguasutustelt aga oodatakse IOSCO juhendi täielikku rakendamist ELi direktiivide kohaldamisalaga kattuvuse ulatuses. Seega peaksid krediidireitinguasutused inkorporeerima IOSCO standardid oma tegevusse. Hiljutised turumuutused näitavad, et mitmed krediidireitinguasutused on loonud oma tegevuseeskirjad kooskõlas IOSCO juhendiga, mis osutab sellele, et juhend on oluline standardite kogum krediidireitinguasutuste turu isereguleerimisel.

Fince

Luottoluokituslaitosten markkinoiden maailmanlaajuisen luonteen vuoksi IOSCO:n säännöt on tarkoitettu sovellettaviksi kaikenkokoisissa, kaikenlaisia liiketoimintamalleja noudattavissa ja millä tahansa lainkäyttöalueella sijaitsevissa luottoluokituslaitoksissa. Komissio muistuttaa, että IOSCO:n sääntöjä ei ole sisällytetty jäsenvaltioiden kansalliseen lainsäädäntöön. Luottoluokituslaitosten odotetaan kuitenkin soveltavan IOSCO:n sääntöjä, kunhan ne ovat EU:n direktiivien mukaisia. Tämä edellyttää luottoluokituslaitosten sisällyttävän IOSCO:n normit menettelyihinsä. Markkinoiden viimeaikainen kehitys osoittaa, että monet luottoluokituslaitokset ovat laatineet IOSCO:n sääntöjen puitteissa omat käytännesääntönsä, mikä viittaa siihen, että IOSCO:n säännöt tarjoavat käyttökelpoisen normiston luottoluokitusalan itsesääntelylle.

Son Güncelleme: 2008-03-04
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Estonca

Selle tulemusel on krediidireitinguasutusel või töötajal, kel on juurdepääs mis tahes liiki siseteabele, keelatud siseteavet kasutades kaubelda. Peale selle ei ole lubatud avalikustada sellist siseteavet teistele isikutele, välja arvatud juhul, kui seda tehakse töö, ametikoha või ülesannetega seotud tavapärase tegevuse käigus. Seoses sellega on direktiivi 2003/6/EÜ artikli 6 lõike 3 kolmandas lõigus sätestatud, et emitendid või nende nimel või arvel tegutsevad isikud koostavad loetelu isikutest, kes töötavad nende heaks ja kes võivad saada siseteavet. See säte võimaldab liikmesriikidel nõuda krediidireitinguasutustelt loetelu koostamist siseringi kuuluvatest isikutest. Neid loetelusid tuleb korrapäraselt ajakohastada ja edastada taotluse korral pädevale asutusele.

Fince

Tämän vuoksi mitä tahansa sisäpiiritietoja saavaa luottoluokituslaitosta tai sen työntekijää kielletään käyttämästä kyseisiä tietoja kaupankäyntiin. Lisäksi sisäpiiritietoja ei saa ilmaista toiselle henkilölle, ellei tämä tapahdu osana työhön, ammattiin tai tehtäviin liittyvää tiedonsaantimahdollisuutta. Direktiivin 2003/6/EY 6 artiklan 3 kohdan kolmannessa alakohdassa säädetään tältä osin, että liikkeeseenlaskijoiden tai niiden puolesta tai lukuun toimivien henkilöiden on laadittava luettelo henkilöistä, jotka työskentelevät niille ja jotka voivat saada sisäpiiritietoja. Jäsenvaltiot voivat tämän säännöksen mukaisesti vaatia luottoluokituslaitoksia laatimaan luettelon sisäpiiriin kuuluvista tahoista. Luettelot on päivitettävä säännöllisesti ja toimitettava toimivaltaiselle viranomaiselle aina tämän sitä pyytäessä.

Son Güncelleme: 2008-03-04
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam