Şunu aradınız:: ensimmäiselle (Fince - Japonca)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Fince

Japonca

Bilgi

Fince

ensimmäinen rivi sisältää sarakkeiden nimet

Japonca

最初の行は列の名前を含む

Son Güncelleme: 2011-10-23
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Fince

tunnistusmerkkijono. käytä vain kirjaimia ja numeroita ilman välilyöntejä. merkkijono __ root __ on varattu sisäiselle käytölle.

Japonca

識別用文字列。スペースを除く英数字だけを使ってください。文字列 __root__は内部使用のため予約済みです。

Son Güncelleme: 2011-10-23
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Fince

suoritettava komento tällä erikoistulostimella tulostettaessa. anna suoritettava komento joko suoraan tai liitä/ luo komento- objekti tälle erikoistulostimelle. komento- objekti on suositeltava tapa, koska se tukee monipuolisia asetuksia kuten mime- tyypin tarkistusta, muokattavia valintoja ja vaatimuslistaa (pelkkä komento on olemassa taaksepäinyhteensopivuuden vuoksi). kun käytät pelkkää komentoa, seuraavia tageja tunnistetaan:% in: syötetiedosto (vaaditaan).% out: kohdetiedosto (vaaditaan jos kohdetiedostoa käytetään).% psl: paperin koko pienillä kirjaimilla.% psu: paperin koko, ensimmäinen merkki on iso kirjain.

Japonca

この特殊プリンタで印刷するときに実行するコマンドを指定します。実行するコマンドを直接入力するか、この特殊プリンタに使用するコマンドオブジェクトを選択または作成してください。コマンドオブジェクトは mime タイプのチェック、コマンドオプションの変更、必要なもののリストなど詳細な設定が可能なため、より好ましい方法です。(単純なコマンドは下位互換のために残されています)。単純なコマンドでは以下のタグが認識されます。 %in: 入力ファイル (必須) %out: 出力ファイル (出力ファイルを使用する場合に必須) %psl: 用紙サイズ (小文字) %psu: 用紙サイズ (最初の文字が大文字)

Son Güncelleme: 2011-10-23
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Benzerlik derecesi düşük bazı insan çevirileri gizlendi.
Benzerlik derecesi düşük olan sonuçları göster.

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam