Google'a Sor

Şunu aradınız:: vervoersverklaring (Hollandaca - İngilizce)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Hollandaca

İngilizce

Bilgi

Hollandaca

Er zij op gewezen dat er echter geen wettelijke verplichting bestaat voor de bedrijven om de goederencodes aan te geven op de vervoersverklaring.

İngilizce

However, traders are not legally obliged to indicate the codes for their goods on transit declarations.

Son Güncelleme: 2017-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Hollandaca

De lidstaten mogen verlangen dat voor het vervoer van planten naar of op hun grondgebied een traceerbaarheidssysteem wordt toegepast, eventueel met een vervoersverklaring voor de verantwoordelijke officiële instanties door de persoon die voor het vervoer verantwoordelijk is.

İngilizce

Member States may require that the movement into or within their territory of plants, is subject to a traceability system, which may include a declaration of movement to the responsible official bodies by the person responsible for the movement.

Son Güncelleme: 2014-11-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Hollandaca

De lidstaten zijn van oordeel dat NCTS een aanzienlijke vooruitgang impliceert ten aanzien van fraudepreventie, omdat de vervoersverklaringen op het kantoor terechtkomen dat is belast met de tijdige controles.

İngilizce

They consider that the NCTS represents major progress in fraud prevention, since transit declarations arrive at the office responsible for controls in good time.

Son Güncelleme: 2017-04-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam