Google'a Sor

Şunu aradınız:: autópálya matrica díj (Macarca - İngilizce)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Macarca

İngilizce

Bilgi

Macarca

USEautópályadíj (4�06) autópálya-matrica

İngilizce

USEair traffic control (4806)air freight rate (4806) b afir g e m an air hostess

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Macarca

Az ön országában, Szlovéniában azt tervezik, hogy júliusban bevezetik az autópálya-matricákat, amelyeknek két változata lenne: az éves és a féléves matrica.

İngilizce

In July, your country, Slovenia, is planning to introduce motorway toll stickers and intends to issue two variants: a yearly and a half-yearly sticker.

Son Güncelleme: 2012-02-28
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

Macarca

Az ausztriai autópályákon és A jelzésű utakonutazóknak autópálya-matricával kell rendelkezniük,és azt járművűkre fel kell ragasztaniuk.

İngilizce

A validdrivinglicencefromany EUcountry is validthroughout the EU.

Son Güncelleme: 2014-02-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Macarca

Én egy másfajta megkülönböztetésre vonatkozó kérdést szeretnék feltenni. Az ön országában, Szlovéniában azt tervezik, hogy júliusban bevezetik az autópálya-matricákat, amelyeknek két változata lenne: az éves és a féléves matrica. Ez több tízmillió földközi-tengeri nyaralásra utazó európai uniós lakos hátrányos megkülönböztetését jelentené. Milyen javaslatot kíván az Elnökség a szlovén kormánynak tenni e probléma megoldására?

İngilizce

I would like to ask a question about a different type of discrimination. In July, your country, Slovenia, is planning to introduce motorway toll stickers and intends to issue two variants: a yearly and a half-yearly sticker. This amounts to discrimination against tens of millions of EU residents travelling to the Mediterranean for their summer holidays. What proposal does the Presidency intend to make to the Slovenian Government to resolve this problem?

Son Güncelleme: 2014-05-25
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: EP_transcript

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam