Google'a Sor

Şunu aradınız:: dia suka kacau orang macam tu (Malayca - İngilizce)

İnsan katkıları

Profesyonel çevirmenler, işletmeler, web sayfaları ve erişimin serbest olduğu çeviri havuzlarından.

Çeviri ekle

Malayca

İngilizce

Bilgi

Malayca

Macam tu

İngilizce

I'm a rabbit breeder

Son Güncelleme: 2020-04-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

macam tu la

İngilizce

like that

Son Güncelleme: 2018-01-06
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Dia suka tolong orang yang memerlukan

İngilizce

Patiently

Son Güncelleme: 2019-01-05
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Bila saya bosan, saya akan kacau orang

İngilizce

When I get tired I will stir people

Son Güncelleme: 2016-05-16
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

baiklah kalau macam tu

İngilizce

Stay safe always

Son Güncelleme: 2020-07-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Apasal kau cakap macam tu?

İngilizce

Why did you say that?

Son Güncelleme: 2020-03-21
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

apasal cakap macam tu pulak

İngilizce

I'm so bored

Son Güncelleme: 2020-02-18
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Sebab kau cemburu,kau cakap macam tu

İngilizce

The reason you're jealous, you speak of tu

Son Güncelleme: 2017-02-03
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Sejuk sangat ke sampai macam tu sekali tidur?

İngilizce

Why not

Son Güncelleme: 2020-05-25
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

kalau kau buat macamtu aku pun boleh buat macam tu jugak

İngilizce

I mean if you do something I can do that

Son Güncelleme: 2020-01-19
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

dia suka makan nasi ayam dan ice cream

İngilizce

she likes to eat chicken rice and ice cream

Son Güncelleme: 2017-03-15
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

dia suka saya atau dia suka kekasih lamanya.?

İngilizce

she loves me or he loves his old lover.?

Son Güncelleme: 2016-09-02
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

KALAULAH AKU TAHU SISTEM BARU NI BOLEH COPY AND PASTE DARI DULU AKU SUDAH BUAT MACAM TU BELAJAR DARI PENGALAMAN

İngilizce

HAD I KNOW THIS NEW SYSTEM CAN COPY AND PASTE FROM FIRST LAST I'VE BEEN LEARNING FROM THE EXPERIENCE OF TU

Son Güncelleme: 2017-03-09
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

anis munirah tidak cantik dan dia suka dekat cg rizal

İngilizce

tasteless

Son Güncelleme: 2014-08-18
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Dia menghubungi anda setiap hari tidak bermaksud dia suka atau sayangkan anda. Mungkin dia bosan

İngilizce

Dia contact you setiap hari doesn’t mean dia suka or sayangkan you. Maybe dia bosan & you pula sentiasa ada untuk dia. That’s it. It’s hurts, i know.

Son Güncelleme: 2019-04-23
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim
Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Malayca

dia mempunyai hobi tersendiri.pada waktu lapang dia suka mdlakukan hobinyasuka dilakukan olehnya iaitu melukis

İngilizce

he has his own hobby. in his free time he likes to do hobinyasuka done by him ie drawing

Son Güncelleme: 2017-10-11
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Jebat kerana ibu saya yany suka akan nama itu.Hobi dia,dia suka makan dan tixur.Kadang

İngilizce

Jebat because my mom likes to name it. Hobby him, he likes to eat and tease. Sometimes

Son Güncelleme: 2019-01-27
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Aku tak ingin bercinta dengan orang macam kau. Sebab aku ingat apa terjadi dalam hidup aku masa aku kat sana dulu. Maaf aku memang tak suka kau. Tolong faham keadaan aku. Aku just anggap kau kawan. Tak lebih daripada kawan. Aku pergi korea dulu lepas korea aku akan datang Johor.

İngilizce

I do not want to make love with people like you. Because I remember what happened in my life when I was there first. Sorry I did not like you. Please understand my situation. I just think you're a friend. Not more than a friend. I go korea first then korea I'm coming to Johor.

Son Güncelleme: 2018-08-31
Kullanım Sıklığı: 2
Kalite:

Referans: Anonim

Malayca

Apa? ::> :: Adakah anda berjaya? ::> :: Anda tidak, anda pula? ::> :: Yeah. ::> :: Kemudian, adakah anda mendapat untuk memenuhi Guru Ji Hyun Woo? ::> :: Adakah dia ingat anda? ::> :: Yeah. ::> :: Betul ke? ::> :: Yeah ... ::> :: Dia benar-benar gembira untuk bertemu dengan saya. ::> :: Beliau juga berkata beliau telah benar-benar terlepas saya. ::> :: Oh saya! ::> :: Jadi, adakah itu bermakna dia suka anda?

İngilizce

What's up? ::>::Did you succeed? ::>::You didn't, did you? ::>::Yeah. ::>::Then, did you get to meet Teacher Ji Hyun Woo? ::>::Did he remember you? ::>::Yeah. ::>::Really? ::>::Yeah... ::>::He was really happy to meet me. ::>::He also said he had really missed me. ::>::Oh my! ::>::So does that mean he likes you?

Son Güncelleme: 2012-10-20
Kullanım Sıklığı: 1
Kalite:

Referans: Anonim
Uyarı: Görünmez HTML biçimlendirmesi içeriyor

Daha iyi çeviri için
4,401,923,520 insan katkısından yararlanın

Kullanıcılar yardım istiyor:



Deneyiminizi iyileştirmek için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi ziyaret etmeye devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Daha fazla bilgi edinin. Tamam