Gerçekleşmemiş - Turkish - Albanian 翻译和实例
MyMemory,世界上最大的翻译记忆库
Click to expand

语言对: Click to swap content  主题   
询问Google

您搜索了: gerçekleşmemiş ( 土耳其语 - 阿尔巴尼亚语 )

    [ 关闭颜色 ]

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

土耳其语

阿尔巴尼亚语

信息

土耳其语

Bunların hiçbirinin gerçekleşmemiş olmasını dilerdim.

阿尔巴尼亚语

Do të doja të mos kishte ndodhur asgjë nga këto.

最后更新: 2016-10-29
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Aslında yıllardır istiyordu ama gerçekleşmemişti çünkü, dileği kendi oluşturduğu dış koşullar (evi) nedeniyle oluşamamıştı ve engellenmişti.

阿尔巴尼亚语

Por nuk ndodhi, sepse dëshira e tij nuk u manifestua sepse niveli i jashtëm i tij (shtëpia e tij), e kundërshtonte gjithë kohën.

最后更新: 2016-10-29
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Bekle ama bu daha gerçekleşmemişti.

阿尔巴尼亚语

Ah, prit, nuk ka ndodhur akoma.

最后更新: 2016-10-29
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Bu memurla olan olay gerçekleşmemiş olsaydı teknik olarak, bu hafta serbest kalacaktın.

阿尔巴尼亚语

Në qoftë se kjo incident me atë oficerin nuk do kishte ndodhur, ..teknikisht do të linin të lirë këtë javë.

最后更新: 2016-10-29
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Geçmişte olanlar şimdi olanlar... ve henüz ...gerçekleşmemiş olanlar.

阿尔巴尼亚语

Gjëra që kanë kaluar, gjëra që janë dhe ca gjëra që akoma nuk i kemi kaluar.

最后更新: 2016-10-29
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Henüz gerçekleşmemiş ancak gerçekleşecek şeylerin gölgelerini mi göstereceksiniz?

阿尔巴尼亚语

Ti do më tregosh hijet e gjërave që s'kanë ndodhur, por do të ndodhin.

最后更新: 2016-10-29
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Varsayımsal olarak konuşursak, ya Dünya'nın bire bir kopyasını bulsaydık ve bulduğumuz bu yeni gezegenle şu anki gezegenimiz arasındaki tek fark, insan evriminin henüz gerçekleşmemiş olması olsaydı en ham haliyle...

阿尔巴尼亚语

Çfarë ndodh nëse, hipotetike duke folur ... kemi zbuluar një kopje e saktë e planetit Tokë ... dhe dallimin e vetëm në mes të ... këtë planet të ri dhe një tonë të tanishëm ... është se evolucioni njerëzor nuk kishte ndodhur. Kjo ishte një paleta hapur.

最后更新: 2016-10-29
使用频率: 1
质量:

土耳其语

"Ekim 2002'den bu yana AB'de aşırılık yanlısı İslamcı terör saldırısının gerçekleşmemiş olması, tehdidin azaldığı veya ortadan kalktığı şeklinde algılanmamalıdır," deniyor.

阿尔巴尼亚语

Fakti se në BE nuk është kryer asnjë sulm ekstremist islamik [që nga tetorit 2002] nuk duhet të konsiderohet si një pakësim ose mungesë e kërcënimit."

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

土耳其语

ABD'nin Tiran Büyükelçiliği, "ABD hükümeti Savunma Bakanlığı'na söz konusu depolama tesisindeki mühimmatın imhasında yardım etmemiştir" ve "Amerikan şirketiyle yapılan sözleşme ABD hükümeti sponsorluğunda gerçekleşmemiştir" şeklinde bir basın açıklaması yaptı.

阿尔巴尼亚语

Ambasada e SHBA në Tiranë ka lëshuar një njoftim për shtyp që thoshte se "qeveria e SHBA nuk ka ndihmuar ministrinë e mbrojtjes me eleminimin e municioneve në atë njësi të veçantë ruajtjeje" dhe "kontrata me kompaninë amerikane nuk qe sponsorizuar nga qeveria e SHBA".

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

土耳其语

Ancak bunlar yine de ortalama 20 yaşında 16 uçaktan oluşan antika bir filo ve Airbus ile gerçekleşmemiş bir sözleşmeyle yük oluyor.

阿尔巴尼亚语

Megjithatë, ajo është ende e ngarkuar nga një flotë e vjetëruar, 16 avionë me një mesatare moshe 20 vjeç dhe një kontratë të parealizuar me Airbus.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Bu anlaşmanın tam kabulü henüz gerçekleşmemiş olmakla birlikte, Makedonya, anlaşma şartlarının tam olarak uygulanması konusunda hassasiyet göstermektedir.

阿尔巴尼亚语

Megjithëse ajo pret ratifikimin e saj të plotë, Maqedonia është duke treguar një angazhim të vendosur për zbatimin e saj të plotë.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Cumhurbaşkanı, henüz gerçekleşmemiş reformlar gözönüne alındığında pek çok şirketin Birliğe katılımın beraberinde getireceği rekabet baskılarına dayanma kapasitesinden yoksun olduğunu belirtti.

阿尔巴尼亚语

Duke patur parasysh reformat që duhen kryer ende, presidenti tha se shumë kompani nuk janë në gjendje t'i qëndrojnë presionit të konkurrencës që mund të vijë me anëtarësimin në Bashkim.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Drews: KFOR ile KEK arasında bir görüşme gerçekleşmemiştir.

阿尔巴尼亚语

Drjus: Nuk ka patur një takim midis KFOR dhe KEK.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Halkın çoğu yine AB üyeliğini destekliyor, ama yakın tarihli bir araştırmaya göre bu oran yüzde 68'e gerilemiş durumda; zira vatandaşların bir bölümü, daha iyi ve müreffeh bir yaşama dair umutlarının hemen gerçekleşmemiş olmasının hayal kırıklığını yaşıyor.

阿尔巴尼亚语

Disa shprehën zhgënjim se shpresat fillestare të tyre për një jeta më të mirë e më të begatshme nuk u metarializuan menjëherë.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

土耳其语

Kararın alınmasından bu yana on ay geçmiş olmasına rağmen, yürütme bugüne kadar gerçekleşmemiştir," ifadesi yer aldı.

阿尔巴尼亚语

Edhe pse ka dhjetë muaj qëkurse është marrë vendimi, ai nuk është ekzekutuar deri tani," tha ministria e financave në një njoftim për shtypin.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

土耳其语

Milcho Manchevski'nin Yağmurdan Önce isimli filmi 1990'ların ortasında sinemalarda gösterildiğinde, pek çokları bunu henüz gerçekleşmemiş tarih olarak değerlendirmişti.

阿尔巴尼亚语

Kur u shfaq filmi Përpara shiut i Milço Mançhevskit në mes të viteve 1990, shumë e konsideruan atë si histori që nuk kishte ndodhur ende. "Z.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

土耳其语

Sırp Kuzey Kosova Ulusal Konseyi başkanı Milan İvanoviç de Kontakt Plus Radyou tarafından kaydedilen sözlerinde, "Sırpların geri dönüşü asgari seviyede bile gerçekleşmemiştir." dedi.

阿尔巴尼亚语

"Kthimi i serbëve nuk është realizuar as në një minimum," citoi Kontakt Plus Radio të thoshte kryetari i Këshillit Kombëtar Serb të Kosovës së Veriut, Milan Ivanoviç.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

土耳其语

Toska, terör eylemlerin henüz gerçekleşmemiş olmasının, gelecekte de olmayacakları anlamına gelmediğini söyledi.

阿尔巴尼亚语

Ndonëse të tilla akte nuk kanë ndodhur ende, kjo nuk do të thotë se ato nuk do të ndodhin në të ardhmen, paralajmëroi Toska.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

土耳其语

"Ekim 2002'den bu yana AB'de aşırılık yanlısı İslamcı terör saldırısının gerçekleşmemiş olması, tehdidin azaldığı veya ortadan kalktığı şeklinde algılanmamalıdır," deniyor. New York ve Washington'da meydana gelen 11 Eylül 2001 terör saldırılarının ardından, Avrupalı istihbarat teşkilatları terörle mücadele alanında bir işbirliği çalışması başlattı.

阿尔巴尼亚语

Fakti se në BE nuk është kryer asnjë sulm ekstremist islamik [që nga tetorit 2002] nuk duhet të konsiderohet si një pakësim ose mungesë e kërcënimit. "Pas sulmeve terroriste të 11 shtatorit 2001 në Nju Jork dhe Uashington, shërbimet Europiane të zbulimit filluan bashkëpunimin në fushën e kundër- terrorizmit.

最后更新: 2012-04-06
主题: General
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

土耳其语

Ocak ayında yaptığı açıklamada Başbakan Fatos Nano, güvenlik ve istihbarat teşkilatlarınca toplanan bilgilerin "Arnavutluk'a, sivil yaşamına ve kurumlarına yönelik terör eylemlerinin ve etkilerinin engellenmesinde" yardımcı olduğunu söyledi. Toska, terör eylemlerin henüz gerçekleşmemiş olmasının, gelecekte de olmayacakları anlamına gelmediğini söyledi.

阿尔巴尼亚语

Në janar, kryeministri Fatos Nano tha se informacioni i mbledhur nga shërbimet e sigurimit dhe të inteligjencës kishte ndihmuar "ndalimin e akteve terroriste dhe pasojat e tyre që kishin synuar Shqipërinë, jetën e saj civile dhe institucionet e saj". Ndonëse të tilla akte nuk kanë ndodhur ende, kjo nuk do të thotë se ato nuk do të ndodhin në të ardhmen, paralajmëroi Toska.

最后更新: 2012-04-06
主题: General
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

添加一条翻译

搜索 人工翻译句子用户现在正在寻求帮助:halimbawa kasabihan tungkol sa kabataan (他加禄语>英语) | thimiri (泰卢固语>英语) | orange (芬兰语>荷兰语) | worden (荷兰语>白俄罗斯语) | ab infinito (拉丁语>英语) | 读取速度 (简体中文>英语) | vulnerasti (拉丁语>英语) | negative thoughts (英语>他加禄语) | maihahalintulad (他加禄语>英语) | baby ko (英语>韩语) | inveniemus viam aut faciemus (拉丁语>英语) | viti a testa piana (意大利语>英语) | foto memek terbesar di dunia (简体中文>印尼语) | conversation between sun and a child (印地语>英语) | phool khilne ko english me kya kehte hai (印地语>英语)


举报滥用  | 关于 MyMemory   | 联系我们


您的语言的MyMemory: English  | ItalianoEspañolFrançaisDeutschPortuguêsNederlandsSvenskaРусский日本語汉语한국어Türkçe

Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認