询问Google

您搜索了: procesuiranje (塞尔维亚语 - 克罗地亚语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

塞尔维亚语

克罗地亚语

信息

塞尔维亚语

Od 1092 rešena slučaja, 127 je završilo na sudu, a iz njih je proizašlo procesuiranje za 929 krivičnih dela.

克罗地亚语

Od 1092 riješena slučaja, 127 je završilo na sudu, a iz njih je proizišlo procesuiranje za 929 kaznena djela.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 2
质量:

塞尔维亚语

Bez obzira iz koje su zemlje, svi u ogromnoj meri podržavaju procesuiranje ratnih zločina i određivanje broja i imena žrtava.

克罗地亚语

Neovisno o tome iz koje zemlje dolaze, premoćna većina pruža podršku procesuiranju ratnih zločina te određivanju broja i imena žrtava.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

塞尔维亚语

Tokom rata na Kosovu 1999, lično je odlazila u tu provinciju i prikupljala dokaze koji su kasnije korišćeni za procesuiranje ratnih zločinaca.

克罗地亚语

Tijekom sukoba na Kosovu 1999. osobno je putovala u pokrajinu, prikupljajući dokaze koji su kasnije korišteni za osudu ratnih zločinaca.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

塞尔维亚语

Ova kompanija, koja se specijalizovala za iskopavanje i melioraciju zemljišta, produbiće pristanište na terminalima za procesuiranje robe i ukloniti tri potonula broda.

克罗地亚语

Ova kompanija, koja se specijalizirala za iskapanje i navodnjavanje zemljišta, produbit će pristaništa na terminalima za prihvat robe i ukloniti tri potonula broda.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 2
质量:

塞尔维亚语

Taj pristup se zove internet analitičko procesuiranje i omogućava lekarima da pruže pacijentima procenu ličnog rizika kako bi se smanjili izgledi da dobiju srčani napad.

克罗地亚语

Taj pristup zove se internetska analitička obrada i omogućuje liječnicima da pruže pacijentima procjene osobnog rizika kako bi se smanjili izgledi srčanog udara.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 2
质量:

塞尔维亚语

Grupa je na mitingu pročitala deklaraciju u kojoj je pozvala na preduzimanje odlučnih koraka protiv nasilja i brzo procesuiranje huligana koji prete ili fizički napadaju pripadnike manjinskih grupa.

克罗地亚语

Na skupu su pročitali deklaraciju kojom se poziva na odlučne korake protiv nasilja i brzu provedbu sudskih postupaka protiv huligana koji prijete ili fizički napadaju pripadnike manjinskih skupina.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

塞尔维亚语

U drugim vestima, predstavnici misije OEBS u BiH sastali su se sa glavnim tužiocem Marinkom Jurčevićem u četvrtak radi podrške inicijativi za stvaranje nacionalne strategije za procesuiranje ratnih zločina.

克罗地亚语

U međuvremenu, predstavnici misije OESS- a u BiH sastali su se u utorak s glavnim tužiteljem Marinskom Jurčevićem kako bi pružili potporu inicijativi za izradu nacionalne strategije za pokretanje postupaka u vezi s ratnim zločinima.

最后更新: 2012-04-07
使用频率: 1
质量:

塞尔维亚语

Preporuke u izveštaju o Bugarskoj pozivaju na uspostavljanje integrisane strategije protiv organizovanog kriminala i korupcije, specijalizovanih veća za procesuiranje i suđenje slučajeva korupcije na visokim položajima i organizovanog kriminala, i efikasnu implementaciju zakona o sukobu interesa.

克罗地亚语

Preporuke u izvješću za Bugarsku pozivaju na razvoj integrirane strategije borbe protiv organiziranog kriminala i korupcije, uspostavu specijaliziranih odbora za podizanje tužbi i sudsko procesuiranje korupcije na visokoj razini i organiziranog kriminala, kao i učinkovitu implementaciju zakona o sukobu interesa.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

塞尔维亚语

Otkrivanje i procesuiranje svih počinalaca napada na novinare i medijsku imovinu neophodni su „kako bi se dokazalo da je državi stalo do slobode štampe“, stoji u saopštenju te organizacije.

克罗地亚语

Otkrivanje i sudski progon svih počinitelja napada na novinare i medije od ključne su važnosti kako bi se "dokazalo da vlada skrbi za slobodu medija", ustvrdila je ta organizacija.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

塞尔维亚语

„Najefektivniji način borbe protiv korumpiranih zvaničnika policije i bezbednosne agencije je procesuiranje velikih kriminalnih grupa jer se osobe umešane u kriminal eliminišu iz sistema“, rekao je Vasić. „Na ovaj način takođe preventivno reagujemo u pogledu mladih ljudi koji upravo postaju policajci i carinici, da ne misle da se kriminal isplati i da su kriminalci pametniji od sistema.“

克罗地亚语

"Najučinkovitiji način borbe protiv korumpiranih dužnosnika policije i sigurnosne agencije procesuiranje je velikih kriminalnih skupina, jer se osobe umiješane u kriminal eliminiraju iz sustava", rekao je Vasić. "Na taj način također preventivno reagiramo prema mladima koji upravo postaju policajci i carinici, da ne misle da se kriminal isplati i da su kriminalci pametniji od sustava."

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

塞尔维亚语

Potpisivanje [protokola] tada se pokazalo ... kao izuzetno dobar korak koji je sprečio paralelno krivično gonjenje i učinio procesuiranje slučajeva ratnih zločina mnogo efikasnijim“, izjavio je za SETimes zamenik srpskog tužioca za ratne zločine Bruno Vekarić.

克罗地亚语

Potpisivanje [protokola] tada je pokazalo ... da je to iznimno dobar korak koji je spriječio paralelni kazneni progon, te učinio procesuiranje slučajeva ratnih zločina znatno učinkovitijim", izjavio je za SETimes Bruno Vekarić, zamjenik srpskog tužitelja za ratne zločine.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

警告:包含不可见的HTML格式

塞尔维亚语

Institute za izveštavanje u ratu i miru (Institute for War and Peace Reporting - IWPR) javio je da porodice žrtava žele procesuiranje pedeset i četvoro Srba i dvojice Roma koje smatraju odgovornim za otmicu njihovih rođaka krajem marta 1999.

克罗地亚语

Institut za ratno i mirnodopsko izvještavanje (IWPR) izvijestio je kako ožalošćene obitelji u selu zahtijevaju poduzimanje pravnih koraka protiv 54 Srbina i 2 Roma koje su proglasili odgovornima za otmicu njihovih rođaka krajem ožujka 1999.

最后更新: 2016-01-20
使用频率: 1
质量:

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認