询问Google

您搜索了: perkthim gjermanisht shqip (德语 - 阿尔巴尼亚语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

德语

阿尔巴尼亚语

信息

德语

perkthim gjermanisht shqip

阿尔巴尼亚语

profil 3 wurde nachgemeldet

最后更新: 2019-01-23
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

德语

perkthim gjermanisht shqip

阿尔巴尼亚语

Dankeschone

最后更新: 2019-01-19
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

德语

perkthim gjermanisht shqip

阿尔巴尼亚语

clockhouse

最后更新: 2019-01-08
使用频率: 2
质量:

参考: 匿名

德语

perkthim gjermanisht shqip

阿尔巴尼亚语

Bisschen

最后更新: 2018-12-27
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

德语

perkthim-gjermanisht--shqip

阿尔巴尼亚语

perkthim-Anglisht - shqip

最后更新: 2017-11-05
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

德语

perkthim-gjermanisht--shqip. Nach

阿尔巴尼亚语

perkthim-Anglisht - shqip

最后更新: 2018-04-06
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

德语

fjalor gjermanisht shqip

阿尔巴尼亚语

Deutsch Englisch Wörterbuch

最后更新: 2015-02-14
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

德语

fjalor gjermanisht shqip

阿尔巴尼亚语

Për përkthim shqip

最后更新: 2015-02-02
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

德语

perkthim gjermanisht shqipInfluenteri 25 vjeçar në Vjollca Lajqi lindi në 30 gusht 1994 në Hagë. Vjollca është një shtetas gjerman, por me origjinë kosovare. Ajo është bjond, vijon shkollën fillore në köln êshtë e gjatë1.73 dhe fillon shkollën e mesme të mjeksisë në Frankfurt në Geteburg në france në Belgjikë vjollca lajqi ka punuar si mjek e përgjithshëm në spitalin e Këlnit me familjen e saj vjollca idin 4 gjuhë shqip gjermanisht anglisht serbisht vjollca ishte ta

阿尔巴尼亚语

perkthim gjermanisht shqipInfluenteri 25 vjeçar në Vjollca Lajqi lindi në 30 gusht 1994 në Hagë. Vjollca është një shtetas gjerman, por me origjinë kosovare. Ajo është bjond, vijon shkollën fillore në köln ê vetëm e gjatë1.73 dhe fillon shkollën e mesme të mjeksisë në Frankfurt në Geteburg në france në Belgjikë vjollca lajqi ka mundur si mjith e pëmginjit e gjermanisht anglisht serbisht vjollca shfaq ta

最后更新: 2020-01-22
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認