询问Google

您搜索了: vaccins (法语 - 阿尔巴尼亚语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

法语

阿尔巴尼亚语

信息

法语

Vos vaccins sont suffisants.

阿尔巴尼亚语

Vaksinat e antigripit tuaj janë të mjafueshme.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

On a nos vaccins demain.

阿尔巴尼亚语

Mos ma thuaj këtë. Audre, do e marrim vaksinën nesër.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Produire d'innombrables vaccins.

阿尔巴尼亚语

I mjaftueshëm për të prodhuar furnizim të pafund të vaksinës.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Les vaccins existants seront impuissants.

阿尔巴尼亚语

Që të gjitha vaksinat e mëparshme, do të jenë të pavlefshme.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Je fais un suivi des lots de vaccins.

阿尔巴尼亚语

Po ndjek numrat e vaksinës.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

On créera de nouveaux alliages, des vaccins.

阿尔巴尼亚语

Përzierje, Vaksina të reja.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Qu'est-ce que tu fous ? Mes vaccins.

阿尔巴尼亚语

Cfare dreqin po ben, plako?

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Elle a été stérilisée et elle a eu tous ses vaccins.

阿尔巴尼亚语

- Ajo është caktuar duke kërkuar për një shtëpi të dashur, i mori të gjitha mundësitë e saj.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

On s'efforce donc d'améliorer les anciens vaccins.

阿尔巴尼亚语

Prandaj ne u përpoqëm për të përshtatur vaksinën e re me atë të stilit të vjetër.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Dès qu'on a les vaccins, on vous dit où la trouver.

阿尔巴尼亚语

Shkojmë të marrim vaksinën do të tregoj ku mund ta gjesh.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Mieux vaut mettre à jour tes vaccins contre l'hépatite.

阿尔巴尼亚语

Më mirë ribëji ato gjiIpërat e hepatitit, shoku.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Testés sur les humains, emballés pour ressembler aux vaccins grippaux.

阿尔巴尼亚语

E testonin në njerëz. E paketuan që të ngjajë me vaksinën e gripit.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Quand ce chargement se mêlera aux vrais vaccins, on ne les distinguera plus.

阿尔巴尼亚语

Dhe kur malli përzjehet me vaksinën e vërtetë... .. askush nuk do jetë në gjëndje të tregojë diferencën.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

C.D.C., O.M.S., un endroit qui fabrique des vaccins.

阿尔巴尼亚语

Një CDC ose një WHO, diçka që bën vaksina.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Une attaque manifeste sur l'entrepôt de bateaux de Lyndhurst a détruit la plupart des vaccins contre la grippe, de New York.

阿尔巴尼亚语

Një atak i qartë në magazinën e dërgesave LinDharst... .. shkatëroji pjesën më të madhe të vaksinave të gripit në qytetin e New Yorkut.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Je t'aime tellement, mais je dois te dire qu'il faut un tas de vaccins obligatoires - avant de partir pour Katmandou.

阿尔巴尼亚语

Të dua shumë, por duhet të të them duhen bërë një sërë vaksinimesh për të shkuar në Katmandu.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Nous cherchons d'où vient ce virus, comment soigner, vacciner, si possible.

阿尔巴尼亚语

Po punojmë shumë për të kuptuar se nga erdhi ky virus. Ta përballojmë dhe të gjejmë vaksinën, nëse mundemi.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Je suis ici pour vous donner le vaccin! - Oui!

阿尔巴尼亚语

Jam këtu për t'ju dhënë terapinë e tij!

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

Faute de le cultiver et en quantité, on ne pourra le manipuler et trouver de vaccin.

阿尔巴尼亚语

Deri sa të zhvillohet mjaftueshëm, nuk mundemi të eksperimentojmë me të dhe nuk mundemi të bëjmë asgjë kundër tij.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

法语

L'Organisation mondiale de la Santé a créé un vaccin qui agit comme camouflage, rendant les gens qui le reçoivent invisibles pour les infectés.

阿尔巴尼亚语

OBSH-ja, ka krijuar një vaksinë që shërben si maskim duke i bërë njerëzit të padukshëm ndaj infektimit.

最后更新: 2016-10-28
使用频率: 1
质量:

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認