询问Google

您搜索了: give my opinion (英语 - 南非荷兰语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

英语

南非荷兰语

信息

英语

In my opinion, you're wrong.

南非荷兰语

Volgens my is jy verkeerd.

最后更新: 2014-02-01
使用频率: 1
质量:

英语

Give my regards to The Rats

南非荷兰语

Die rotte?

最后更新: 2016-10-27
使用频率: 7
质量:

英语

this I give my resignation amptlik

南非荷兰语

hiermee gee ek amptlik my bedanking in

最后更新: 2016-11-24
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

Βut in my opinion... there's nothing as beautiful as our traditional music.

南非荷兰语

Maar in my opinie is daar niks so mooi as ons eie tradisionele musiek nie.

最后更新: 2016-10-27
使用频率: 7
质量:

参考: 匿名

英语

And to Christa-Maria Sieland, the loveliest pearl of the GDR. I believe that nobody contradict my opinion.

南非荷兰语

En aan jou, Christa-Maria Sieland, die lieflikste pêrel van die DDR.

最后更新: 2016-10-27
使用频率: 7
质量:

参考: 匿名

英语

Now concerning virgins I have no commandment of the Lord: yet I give my judgment, as one that hath obtained mercy of the Lord to be faithful.

南非荷兰语

In verband met die maagde het ek geen bevel van die Here nie, maar ek gee my mening as iemand wat deur die barmhartigheid van die Here betroubaar is.

最后更新: 2012-05-06
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

And though I bestow all my goods to feed the poor, and though I give my body to be burned, and have not charity, it profiteth me nothing.

南非荷兰语

En al sou ek al my goed uitdeel, en al sou ek my liggaam oorgee om verbrand te word, en ek het nie die liefde nie, dan sou dit my niks baat nie.

最后更新: 2012-05-06
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

And herein I give my advice: for this is expedient for you, who have begun before, not only to do, but also to be forward a year ago.

南非荷兰语

En ek gee in hierdie saak my oordeel, want dit is voordelig vir julle, omdat julle alreeds 'n jaar gelede begin het, nie alleen om te doen nie, maar ook om te wil.

最后更新: 2012-05-06
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

For mine own sake, even for mine own sake, will I do it: for how should my name be polluted? and I will not give my glory unto another.

南非荷兰语

Om My ontwil, om My ontwil sal Ek dit doen--want ag, hoe is my Naam ontheilig! --en Ek sal my eer aan geen ander gee nie.

最后更新: 2012-05-06
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

Will the LORD be pleased with thousands of rams, or with ten thousands of rivers of oil? shall I give my firstborn for my transgression, the fruit of my body for the sin of my soul?

南非荷兰语

Sal die HERE 'n welbehae hê in duisende ramme en tien duisende strome van olie? Sal ek my eersgeborene gee vir my oortreding, die vrug van my liggaam vir die sonde van my siel?

最后更新: 2012-05-06
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

And when I rose in the morning to give my child suck, behold, it was dead: but when I had considered it in the morning, behold, it was not my son, which I did bear.

南非荷兰语

Toe ek die môre opstaan om my seun te soog, was hy dood; maar in die môre het ek hom goed bekyk, en dit was nie my seun wat ek gebaar het nie!

最后更新: 2012-05-06
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:



Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認