询问Google

您搜索了: macam suar (英语 - 马来语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

英语

马来语

信息

英语

Suar

马来语

Suar

最后更新: 2013-04-05
使用频率: 1
质量:

参考: Wikipedia

英语

macam jebon

马来语

jebon

最后更新: 2020-07-07
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

kenapa macam itu

马来语

kenapa macam ITU

最后更新: 2016-10-29
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

saya macam tak percaya

马来语

最后更新: 2021-02-16
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

kau bodoh , macam babi

马来语

kau bodoh, macam babi

最后更新: 2020-09-12
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

Macam mana keadaan dia

马来语

keadaan di sana macam mana

最后更新: 2020-03-04
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

perangai macam lembu

马来语

yang ni aku nk marah ni aku dh cakap tak mau tu tak mau la..jangan paksa aku

最后更新: 2018-01-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

kenapa awak cakap macam itu

马来语

kenapa kau cakap macam itu

最后更新: 2019-02-17
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

macam mana family awak nanti

马来语

consense

最后更新: 2012-12-19
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

Abang macam mane ni kete tak siap lagi

马来语

loghat bahasa melayu translate bahasa kelantan

最后更新: 2018-12-16
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

Suar, Uttar Pradesh

马来语

Suar

最后更新: 2013-08-21
使用频率: 1
质量:

参考: Wikipedia

英语

Jangan terlalu rasa diri tu sempurna . Macam pula tidak pernah buat salah

马来语

Jangan terlalu rasa diri tu sempurna. Macam pula tidak pernah buat salah

最后更新: 2017-12-11
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

I wish you good things quickly And sis wants to see happy macam always

马来语

Sis doakan izati cepat baik Dan sis nak tengok zati happy mcm selalu

最后更新: 2019-10-04
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

kau nak kan ? Ingat bila aku dah berubah jangan mintak aku macam dulu balik, tu je aku nak pesan

马来语

my silence is just another word of my pain

最后更新: 2019-01-27
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

ehem 🤪👉🏼👈🏼 terima kasih selalu ada 🥺 minta maaf kalo tidak dapat apa yang kau mahu 😞❤️❤️ ! macam mana bekas kekasih kau buat 🤙🏼 terima kasih masih bertahan 😭❤️ insyahaallah kita jumpa 🥺 doa seja 🤲🏼❤️ maaf kalo perangai macam haiwan 😞🤣 maaf juga kalo ada menyakitkan hati 👉🏼👈🏼 makan minum jangan lupa 🙄❤️ mandi juga 🤪 nanti tiada orang mahu dekat 😂 solat jangan lupa 😏🦶🏼 bukan perempuan kan 😌🤣 jadi kena solat 🥺 kalo tidur jangan lupa basuh kaki 😴 makan pon , cuci tngn dulu 😘❤️❤️❤️ ! baca doa tidur / makan ✨

马来语

ehem 🤪👉🏼👈🏼 terima kasih selalu ada 🥺 minta maaf kalo tidak dapat apa yang kau mahu 😞❤️❤️ ! macam mana bekas kekasih kau buat 🤙🏼 terima kasih masih bertahan 😭❤️ insyahaallah kita jumpa 🥺 doa seja 🤲🏼❤️ maaf kalo perangai macam haiwan 😞🤣 maaf juga kalo ada menyakitkan hati 👉🏼👈🏼 makan minum jangan lupa 🙄❤️ mandi juga 🤪 nanti tiada orang mahu dekat 😂 solat jangan lupa 😏🦶🏼 bukan perempuan kan 😌🤣 jadi k

最后更新: 2020-12-26
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

Penis Menusuk pantat Kak Siska Yang Bersuami , Serasa Kak Siska lahh. Tak pernah akak menidakkan perasaan semula jadi wanita yg suka. Tidak sama sekali cuma yg akak tekankan wanita yg suka kepada sesuatu be prepared tak kira lah pada yg sedang bercinta. Pada yg dah bertunang. Atau pada yg dah kawin. yg suka -bersedia dan siaga untuk menghadapi segala kemungkinan yg mungkin berlaku. Hidup manusia ni. Dipenuhi harapan. Kalau tak sendiri yg mengharap. Orang lain yg memberi harapan. Bukan setakat wishy washy sana sini. Harapan wajib diseiringkan dengan usaha sebab kalau setakat mengharap tanpa usaha itu dah angan-angan nama nyerr! Sedari kecil sampai besar panjang. Hidup kita penuh dengan harapan. Ada juga yg berharap nak berbini. Nak berlaki. Dalam dok berharap-harappun. Harap-haraplah dapat bini/laki yg berkenan dihati sendiri dan mak bapak. Harap dapat bini tak materialistik. Harap dapat bini/laki kalau setakat dapat tengok suria menjelma keesokkan harinya pun dah cukup besar nikmatnya. Penis Menusuk pantat Kak Siska Yang Bersuami Harap dapat bini/laki yg tak banyak kerenah. Dah kawin dan dapat anak. Mudah-mudahan anak-anak berjaya macam bapaknya juga. Belajar rajin-rajin. Mengaji biar pandai. ! Betul tak? Tidak semua perempuan itu sama dan tidak semua lelaki itu sama. Tidak semua perempuan itu materialistik dan tidak semua lelaki itu kasar. Kalau perempuan itu materialistik. Mengapa ada isteri bekerja menanggung suaminya yg tidak bekerja, kalau lelaki itu kasar mengapa ada isteri mengatakan pasangannya begitu romantis. Bila seseorang mengatakan tentang keburukan lelaki dan wanita. Ingatlah pula kebaikannya. Kerana “suka dan mau” wanita sanggup melakukan apa saja. cite lucah Punai Menusuk Pantat Kak Siska Begitu juga dengan lelaki. Lelakilah yg mengatakan “lautan api sanggup ku renangi. kalau tak percaya belahlah dada” itu ungkapan yg sering kita dengar. Hehehe! Itu pandangan Kak Siska yg terpantak ke telingaku, wanita berusia 35tahun, Kak Siska ada foresight dan open minded. Aku dan Kak Siska ada kena mengena, pertalian darah sebelah abahku. Jauhlah sikit saudaranya, tapi didekatkan kerana kami kenal antara satu sama lain semenjak kecil lagi. Usia kami sebaya atau plus minus setahun dua, agak akulah. Aku membahasakan dia dengan Kak Sis atau Sis sahaja. Dan dia membahasakan diriku dengan panggilan Nizar. Hmm. Issyhh. Maluu. Dah tua-tua seusiaku ini memanglah tebal rasa malunya. Malu pada diri sendiri dan DIA tapi ini cerita dunia. Kalau dunia ini hendak terbalik sudah lama terbalik. Aku dan Kak Siska pun terbalik sama. Tua-tua kami-aku dan Kak Siska-sama-sama hebat sebab rupa-rupanya dia hendak, mau dan rela maka aku tidak menolak sebab aku sudi. Aku kekeh kecil. Aku ni duda kematian isteri. Anak-anakku semua sudah duduk sen-diri walaupun mereka semua belum mendirikan rumahtangga. Jadi aku tinggal seorang sahaja di bangaloku di sebuah kawasan elit di ibukota ini. Seminggu sekali aku dan anak-anakku akan ber-kumpul. Itu satu kemestian dan itu memang mahu dan kehendakku. Kak Siska sudah dua hari menginap di rumahku. Kira-kira rumah aku ini menjadi rumah persinggahan dan penginapan dia apabila dia datang KL dari Kuantan. Cerita Sex Penis Menusuk pantat Kak Siska Yang Bersuami Anak-anaknya ada dua orang kat IPTA/IPTS di KL ni. Tambah dia ni cergas dan a bizwoman dalam direct-selling yg berjawatanlah dalam chain dia. Rupa-rupanya Kak Siska memperhatikan aku. Aku tak perasan sebab aku tengah syok mengurut batang kote ku dengan minyak lintah di tepi kolam renang bangaloku selepas isya. Itu sudah menjadi amalanku semenjak aku diperkenalkan kepada minyak lintah oleh aruah datuk saudaraku ketika usiaku 21tahun.

马来语

novel seks budak sekolah

最后更新: 2020-12-20
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

Kalau dah mati badan tak serah dekat keluaraga Macam nak tulis ayat

马来语

dia dah masuk agama islam

最后更新: 2020-09-27
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

awak macam tidak tahu nak berterima kasih pada orang yang  buat baik pada awak ke?.. bukan saya minta apa apa dari awak, sekadar bertanya khabar tak boleh ke?, awak buat baik bila awak perlukan sesuatu dari saya saja kan

马来语

Work on being in love with the peson in the mirror who have been through so much but still standing

最后更新: 2020-03-11
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

英语

Nur Asida Meterang Nabila Ghazali ahahaha.. terokkk lirik ini pedaass asg menaah hati ahahahaha 8 hours ago · 1 Nabila Ghazali Ahaha,,,blinan,,,serta ngan lirik,, 5 hours ago Nur Asida Meterang ahahaha.. tuman nah kek ahahahah...lai kelantan idun eh ahahah doh 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,.doh.,,mun x terasa gk x la kau taau dun a,,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang ahaha..mai dun faham kelkr melanau koh ahahah.. keklkr kelantan nah mak gik 32 dun ahaha..badak dun faham ahahah.. akimmm..akim..akim ahahah..panass 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,,udah gk,,,,chow gik,,,udah gk trsepit,,sksa gak sg ngenang 5 hours ago Nur Asida Meterang ahaha.. sengaja bah maan pedas asg ahaah..macam best je ahaha, ding permainan dun labik kchg la ahaha, keith foo3 ahahaha 5 hours ago Nabila Ghazali Daau cdun,msa sgak mak luk,,,mun mjuk tggl-tgglkan,,,ahaha,,bdak dun nyesal ah,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang past is past ahahah... tuman ahaha..kunyit bas eh ahaha..bye3 mai alang2 ahaha.., an rain maan summer y?? ahahah 5 hours ago Nabila Ghazali Ahaha,,,dun buleh gk kisah,,,aha,,,cnfuse asg kau,,dun stalk fb kau,dun mjah wechat jakin,,chat ngah kau,,,dun x pasuh dun yai bk wechat dun,p dun nuan mubik hint,,,ahaha,,,smua nwn mengapang msa eh o,,,,ahaha,,,jekali dun lbik,,smuah lbik,,,,trmasuk c curang,,, 5 hours ago · 1 Nur Asida Meterang ahhahaha..mengapa nasib sebegini rupa? ahaha.. ka mengapang agik saan rain dun bah ahaha.. gemagau mk ahah..an mak summer dun ahaha, pilot malindo gik ling ahahaha 5 hours ago Nabila Ghazali Pilot ??? Tggu dn lihat,,,kalau dh jdoh,,ahaha,,,x gagau gaya kn bh,,,kau nuan bk cta eh,,,kn bz x msa eh???num enau on kan?? 5 hours ago Nur Asida Meterang kau gagau bila perlu mak ahahah.. kau on 22 ahaha.. digi pun boleh..celcom pun boleh ahahaha

马来语

Saya mahu makan

最后更新: 2014-05-19
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:



Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認