询问Google

您搜索了: kau satu orang saja la (马来语 - 英语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

马来语

英语

信息

马来语

Tiga Nama Satu orang

英语

tiga nama satu orang

最后更新: 2017-05-10
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Mana satu orang hubungan yang anda ingin eksport?

英语

Which contact do you want to export?

最后更新: 2011-10-23
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Saya tidak berkeja duduk rumah saja saya tidak kerja kerana saya ada sakit so duduk saja la

英语

What's your occupation

最后更新: 2020-09-08
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Diantara berjuta-juta bintang hanya satu bintang yang paling terang diantara berjuta-juta orang hanya satu orang yang aku sayang

英语

Among the millions of stars only one bright star among millions of people only one person that I love

最后更新: 2017-01-05
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Siti Firdaus Ismail PERCUTIAN DI CAMERON HIGHLAND on July 20, 2019 rasa teruja pulak nak bercerita lepas balik bercuti ni.. bukan apa senang nak bagi idea untuk orang orang yang bakal bercuti kt cameron nanti.. sebenarnya percutian 2 4 ogos 2018 ni kali ketiga aku ke cameron... sebelum ni pergi sebab field trip mase study jadi berbeza la sikit bila dah kerja ni aku pergi dengan kawan serumah..saja la ikut trend g bercuti dgn bff ni kan..hehehe kami bertolak pagi 2 ogos tu dalam pukul 7 pag

英语

最后更新: 2020-09-12
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Saya dilahirkan pada tarikh 31.12.2002 .Dengan diberi nama Zati Hannani.Ayah saya bernama Zamri bin Zakaria dan ibu Wan Aminah bt Othman.Kami berasal dari Kelantan.Saya mempunyai satu orang adik dan empat orang kakak.Semuanya perempuan.Pada awal persekolahan sekolah rendah saya adalah seorang pelajar yang sederhana.Walaupun mempunyai kenalan yang ramai saya adalah seorang yang pendiam.Dalam pembelajaran pun saya adalah biasa saja.Saya sangat meminati bidang sukan terutama bola jaring dan olahrag

英语

I was born on 31.12.2002 .It is named Zati Hannani. My father is Zamri bin Zakaria and Wan Aminah's mother Othman. We are from Kelantan. I have one younger sister and four sisters. I am a simple student. Although I have many acquaintances I am a quiet person.Mu jage dok kacau gak Inn..tumbuh tanduk dh ni.

最后更新: 2020-06-29
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:



Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認