询问Google

您搜索了: ramai kawan bila kita ada duit (马来语 - 英语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

马来语

英语

信息

马来语

ramai kawan bila kita ada duit

英语

many friends when we have money

最后更新: 2016-03-12
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Kami berjumpa ramai kawan

英语

We met many friends

最后更新: 2016-01-11
使用频率: 2
质量:

参考: 匿名

马来语

Ya saya suka sebab seronok dan ramai kawan

英语

Yes I like having fun and because many friends

最后更新: 2016-03-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

bila kita

英语

bila kita

最后更新: 2013-10-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

bila kita boleh jumpa

英语

when can we meet

最后更新: 2018-04-21
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

semoga kita ada jodoh

英语

may we have love match

最后更新: 2018-02-20
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

bila kecil menjadi kawan bila besar menjadi lawan

英语

English proverb dictionary

最后更新: 2017-10-20
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

bersyukur dengan apa yang kita ada

英语

be grateful for what

最后更新: 2019-11-10
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Bukan ke kita ada kerja sejarah

英语

Not to us there is history work

最后更新: 2018-09-23
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Tak payah la nak menunjuk awak tu kawan dengan set set askar ...askar tak ada duit pon nak di gah kan

英语

It's okay to show you friends with soldiers ... soldiers don't have any money to do right

最后更新: 2019-11-18
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

saya memang ramai kawan ,tapi kalau time susah,sorang pun tidak ada

英语

my friends are many, but when times are hard, no one is there

最后更新: 2020-01-12
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

kerja je terus tapi tak ada duit , polis dah ambil .

英语

sasak

最后更新: 2015-07-12
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

pada akhir karnival ini saya dapat tambah pengetahuan serta dapat ramai kawan dari berlainan sekolah. saya berharap aktiviti sebegini dapat dilakukan lagi pada masa hadapan

英语

At the end of this carnival I was able to gain knowledge as well as make many friends from different schools. I hope this kind of activity can be done again in the future

最后更新: 2020-01-29
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

mengapa kita perlu menghargai apa yang kita ada? Bincangkan.

英语

why must we appreciative what we have?Discuss.

最后更新: 2017-01-16
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

KAMU ADA DUIT HENDAK DATANG KE MALYSIA. JIKA TIADA DUIT SAYA BOLEH BANK IN KEPADA KAMU. CAKAP SAHAJA BERAPA KAMU MAHU.

英语

YOU HAVE MONEY TO COME TO MALYSIA. IF I CAN NOT BANK IN TO YOU. SPEECH ONLY WHAT YOU WANT.

最后更新: 2015-04-26
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Kita ada kurang 2 Kitaran untuk melangkah! Perkara ini hampir tidak digantung bersama sebab ia. Saya tak boleh menutupnya!

英语

We have less that 2 Cycles to liftoff! This thing's barely hanging together as it is. I can't shut it down!

最后更新: 2019-03-11
使用频率: 7
质量:

参考: 匿名

马来语

Kita ada masaalah yang lebih besar tentang perkara ni! Perkara ini hampir tidak digantung bersama sebab ia. Saya tak boleh menunggu ni!

英语

We have a bigger problem about this! This thing's barely hanging together as it is. I can't not this wait!

最后更新: 2019-03-11
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

Saya ada masalah kewangan tuan...saya tahu tuan nak kat duit saya tu...sebanyak rm350 utk transaksi tu saya memang tengah tak ada duit tuan...maaf kalau saya susahkan tuan...maaf sangat sangat..

英语

I have financial problems sir ... I know you want my money ... as much as rm350 for the transaction I was in the middle of no money ... sorry if I'm in trouble sir ... sorry very much ..

最后更新: 2018-06-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

WOMEN LOVE jangan tinggai nanti ABG MARAH😆 Kita sebagai wanita perlu menjaga penampilan diri bukan hanya bila kita berada di luar rumah tapi dalam rumah kena lebih bergaya. ANDA WANITA BERKERJAYA ??? Tidak punya masa tapi mahu nampak cantik selalu. AMALKAN WOMEN LOVE . cantik dari dalam terpancar hingga keluar. Semudah ABC. Koyak dan tuang ke dalam mulut. Air kosong wajib secukupnya ye. Wasap kak chu 0194141946 Wasap kak chu 0194141946 Wasap kak chu 0194141946 COD UTK PENANG sampai ke depan pintu.

英语

the ban

最后更新: 2016-11-11
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

(Pada saat itu) berkatalah orang-orang yang semata-mata inginkan kesenangan kehidupan dunia: "Alangkah baiknya kalau kita ada kekayaan seperti yang didapati oleh Qarun! Sesungguhnya dia adalah seorang yang bernasib baik".

英语

Said those whose aim is the Life of this World: "Oh! that we had the like of what Qarun has got! for he is truly a lord of mighty good fortune!"

最后更新: 2014-07-03
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名
警告:包含不可见的HTML格式

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:



Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認