您搜索了: tak kenal maka tak cinta (马来语 - 英语)

人工翻译

来自专业的译者、企业、网页和免费的翻译库。

添加一条翻译

马来语

英语

信息

马来语

tak kenal maka tak cinta

英语

i don't know, so i don't love

最后更新: 2021-11-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

kalau tak kenal, maka tak cinta

英语

if you don't know, then you don't love

最后更新: 2020-07-02
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

mati tak kenal usia

英语

syafakallah syifaan ajilan, syifaan la yughadiru ba'dahu saqaman

最后更新: 2020-12-25
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

tak kenal wanita

英语

do not know

最后更新: 2020-12-24
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

saya tak kenal awak

英语

country ?

最后更新: 2021-08-17
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

saya tak kenal awak

英语

i don't know

最后更新: 2022-01-13
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

orang yang tak kenal

英语

people who don't know

最后更新: 2022-06-13
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

siapa tak kenal dia

英语

who does not know him

最后更新: 2020-11-25
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

saya tak kenal awak lagi

英语

i do not know you anymore

最后更新: 2017-03-27
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

maaf saya tak kenal awak pun

英语

sorry i do not know you anymore

最后更新: 2018-10-14
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

maaf saya tak kenal awak pun

英语

sorry i do not know you anymore

最后更新: 2018-10-14
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

jantan mane pulak nie cakap dh lama wsp padahal   tak kenal

英语

最后更新: 2021-01-17
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

kita tak kenal tapi saya tengok tahun ni nampak lebih sedih stay strong ariani🥺 nk

英语

we don't know each other but i see you this year look more sad stay strong ariani🥺 nk

最后更新: 2021-12-29
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

bak kata pepatah melayu tak kenal maka tak cinta, sudah cuba baru cinta. nampak usaha seseorang nak pujuk daripada tak cuba langsung. kepada yang single tak perlu sedih, buat sahaja design untuk diri sendiri macam bro shash.

英语

as the malay proverb goes, there is no love, have tried new love. looks like somebody's trying to persuade me not to. for singles who don't have to be sad, just design for yourself like bro shash.

最后更新: 2022-06-24
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

gembira apabila dapat custom hoodie dengan geng member. maka tak hairanlah kalau abang abang vape ini asyik tersenyum sahaja apabila pakai hoodie dari kami. confirm puas hati!

英语

it's nice to have a custom hoodie with a gang member. so it's no wonder that these vape brothers keep smiling when wearing hoodies from us. confirm satisfied!

最后更新: 2022-06-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lagi dalam dunia maya.

英语

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lebih lagi dalam dunia maya.

最后更新: 2021-12-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lagi dalam dunia maya.

英语

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lebih lagi dalam dunia maya.

最后更新: 2021-12-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

马来语

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lagi dalam dunia maya.

英语

asasnya, penting untuk pelanggan mengenali siapa penjual serta asal usul syarikat. sebab trend terkini dapat dilihat setiap founder atau perniaga akan tingkatkan personal branding untuk tingkatkan kepercayaan pembeli. contohnya, salah seorang usahawan online, dzulfaqar hashim berani tampil ke depan bagi meyakinkan sasaran pelanggan beliau. siapa sanggup laburkan duit kepada orang yang dia tak kenal? lebih lebih lagi dalam dunia maya.

最后更新: 2021-12-28
使用频率: 1
质量:

参考: 匿名

获取更好的翻译,从
4,401,923,520 条人工翻译中汲取

用户现在正在寻求帮助:



Cookie 讓我們提供服務。利用此服務即表示你同意我們使用Cookie。 更多資訊。 確認