MyMemory, la memoria di traduzione più grande del mondo
Click to expand

Coppia linguistica: Click to swap content  Argomento   
Chiedi a Google

Hai cercato: arep sambat nanging karo sopo    [ Disattiva i colori ]

Contributi umani

Da traduttori professionisti, imprese, pagine web e archivi di traduzione disponibili gratuitamente al pubblico.

Aggiungi una traduzione

Giavanese

Indonesiano

Informazioni

sopo

SIAPA

Ultimo aggiornamento 2014-03-16
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

jare sopo

kata siapa

Ultimo aggiornamento 2013-02-03
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

siswanto kepingin melu wisata nanging ora duwe ragat


Ultimo aggiornamento 2013-05-22
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

sopo jenengmu

siapa namamu

Ultimo aggiornamento 2014-03-16
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

jenenge bapak sopo

Nama bapak siapa

Ultimo aggiornamento 2014-03-16
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

Rasane koq yo arep semaput

utara

Ultimo aggiornamento 2013-09-21
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

sing wis ngandhut karo kula kanggo 9 sasi

kau yang telah mengandung aku selama 9 bulan

Ultimo aggiornamento 2014-10-03
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

nuwun sewu ya ma'am Aku arep takon

permisi ya bu saya mau tanya

Ultimo aggiornamento 2014-09-16
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

gooSaben wayah lingsir wengi Mripat iki ora biso turu Tansah kelingan sliramu Wong ayu kang dadi pepujanku Bingung rasane atiku Arep sambat nanging karo sopo Nyatane ora kuwowo Nyesake atiku sansoyo nelongso Wis tak lali-lali Malah sansoyo kelingan Nganti tekan mbesok kapan nggonku Mendem ora biso turu Opo iki sing jenenge Wong kang lagi ke taman asmoro Prasasat ra biso lali Esuk awan bengi tansah mbedo atigle agensi nganti Jawa Indonesia

Saben wayah lingsir wengi Mripat iki ora biso turu Tansah kelingan sliramu Wong ayu kang dadi pepujanku Bingung rasane atiku Arep sambat nanging karo sopo Nyatane ora kuwowo Nyesake atiku sansoyo nelongso Wis tak lali-lali Malah sansoyo kelingan Nganti tekan mbesok kapan nggonku Mendem ora biso turu Opo iki sing jenenge Wong kang lagi ke taman asmoro Prasasat ra biso lali Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Ultimo aggiornamento 2014-09-09
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

Wong kaya sing ora pantes berdekata karo pembesar minangka bisa di-push kanggo nindakake piala. Nanging ana tetep appropriateness, kang kabungkus.

Orang seperti itu tidak pantas untuk berdekata dengan pembesar karena dapat mendorong untuk berbuat jahat. Meskipun begitu tetap ada kepantasannya, yaitu ditumbuk.

Ultimo aggiornamento 2014-09-30
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

go Ojo mendem dewe toch...kan mesa ake karo awakmuu.....hehehehe....ogle agensi Jawa Indonesia

asal usul desa sigong

Ultimo aggiornamento 2014-02-02
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

go Ojo mendem dewe toch...kan mesa ake karo awakmuu.....hehehehe....ogle agensi Jawa Indonesia

Aku berlindung kepada Allah dari setan yang terkutuk, Dalam Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang, Sesungguhnya segala puji bagi Allah, kita memuji-Nya, kita mencari bantuan dari-Nya, dan meminta kepada-Nya untuk pengampunan. Dan kami berlindung kepada Allah dari kejahatan dalam diri kita sendiri dan dari kejahatan dalam pekerjaan kita. Siapapun yang dipandu oleh Allah, apa-apa atau tidak ada yang bisa menipunya, dan siapa Allah mengirimkan tersesat, baginya tidak ada kepemimpinan. Dan aku bersaksi bahwa tidak ada Tuhan selain Allah, Dia adalah Satu, tanpa pasangan, dan aku bersaksi bahwa Muhammad adalah hamba dan Rasul-Nya, berkat dan damai Allah besertanya dan keluarganya.

Ultimo aggiornamento 2014-02-02
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

Satunggiling cariyos sanès nyebataken bilih ingkang nalika iku ana bayi, Krishna piyambak metu saka kunjara karo sedulur loro mau. Dongeng liyane ana ora sebutno, sing putra pungkasan King Basudewa 3 Miraculously dikirim menyang uterus Yasoda ing Vrindavana. Para putrane Sang Prabu Basudewa banjur kita menowo karo Balaram, Krishna, lan Subadhra (King Baladewa, Sri Kresna lan Dewi Pandhawa).

Kisahlain ada yang menyebutkanbahwa saat masih bayi,Khrisna keluar sendiri daripenjara bersama duasaudaranya. Kisah lain punada yang menyebut, bahwa3 putera terakhir PrabuBasudewa dikirim secaraajaib ke rahim Yasoda diVrindavana. Putera-puteraPrabu Basudewa tersebutselanjutnya kita kenaldengan Balaram, Khrisna,dan Subadhra (PrabuBaladewa, Sri Kresna, danDewi Subadra).

Ultimo aggiornamento 2014-11-30
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo
Attenzione: contiene formattazione HTML nascosta

Karajan Majapahit muter karo 5 tokoh

naskah drama kerajaan majapahit dengan 5 tokoh

Ultimo aggiornamento 2014-11-26
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

Cublak-cublak suweng Suwenge ting gelenter Mambu ketundung gudhel Pak gempo lerak-lerek Sopo ngguyu ndelekakhe Sir-sir pong dele kothong pong Sir-sir-sir sir kothong dele dele pong bolong

Cublak-cublak suweng Suwenge ting gelenter Mambu ketundung gudhel Pak gempo lerak-lerek Sopo ngguyu ndelekakhe Sir-sir pong dele kopong Sir-sir pong dele kopong Sir-sir pong dele kopong

Ultimo aggiornamento 2014-11-15
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

gunung gunung Kaba ayu banget karo sawijining alam Pesona. Aku tresna kanggo pindhah ana karo kanca-kanca.

gunung bukit kaba sangat indah dengan pesona alam nya. saya ingin sekali pergi ke sana bersama teman-teman saya.

Ultimo aggiornamento 2014-10-15
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

RAMAPARASU KANG LALI MARANG ING PURWADUKSINA “Kakang Patih Surata, rumangsa ribet rasaning atiku lan sepet paningalku yenta nyawang wujude Bambang Sumantri kang kaduk piangkuh. Yenta nyata kesaguhane bisa ngentasi gawe kaya kang ingsun kersaake, bakal gedhe ganjarane. Nanging yenta luput kaya kang disaguhake, bumi Maespati aja nganti kaambah dening wujude manungsa kang aran Bambang Sumantri. Sadurunge mangkat marang Negara Magada, busanane Sumantri kang ngenek eneki kuwi, salinana cara kaprajurtian. Ujubing atiku ora arep ambebagus marang wujude Bambang Sumantri, nanging kanggo rumeksa kuluhuraning jenengingsun. Negara Maespati aja nganti asor darajate, darbe caraka kang busanane ora mingsra”. Mangkana dhawuhku marang Patih Surata mungkasi anggonku anggelar pasewakan.

Ya Allah bingung saya dengan semua ini, mohon petunjukmu

Ultimo aggiornamento 2014-09-09
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

google agensi jawaPompa basa Indonesia minangka alat kanggo obah Cairan utawa antuk giliran. Pumps mindhah adi saka tekanan kurang kanggo titik karo meksa sing luwih dhuwur, iki meksa prabédan ngalahake energi dibutuhake (energi).

Penebar benih/pupuk memiliki ukuran yang bervariasi. Mekanisme penyebarannya memanfaatkan energi dari roda penebar taburan yang ditransmisikan

Ultimo aggiornamento 2014-04-23
Argomento: Generale
Frequenza di utilizzo: 1
Qualità:
Riferimento: Anonimo

Alcuni contributi umani con scarsa rilevanza sono stati nascosti.
Mostra i risultati con scarsa rilevanza.

Aggiungi una traduzione