Sie suchten nach: using paramecium as a model for ciliopat... (Englisch - Albanisch)

Menschliche Beiträge

Von professionellen Übersetzern, Unternehmen, Websites und kostenlos verfügbaren Übersetzungsdatenbanken.

Übersetzung hinzufügen

Englisch

Albanisch

Info

Englisch

"croatia will serve as a model for kosovo ...

Albanisch

"kroacia do të shërbejë si një model për kosovën...

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Warnung: Enthält unsichtbare HTML-Formatierung

Englisch

the talented midfielder serves as a model for other young albanian players.

Albanisch

mesfushori i talentuar shërben si një model për lojtarë të tjerë të rinj shqiptarë.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

and i like you to do is make a model for each one of them

Albanisch

do doja te kontrolloje modelin e makinave qe kane bere porsoi.

Letzte Aktualisierung: 2016-10-27
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

a new international organisation is using the carnegie commission as a model to develop a vision for the integration of balkan countries into the eu.

Albanisch

një organizatë e re ndërkombëtare po përdor komisionin karnegi si një model për të zhvilluar një vizion për integrimin e vendeve të ballkanit në be.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

it may be a model for other institutions in the region to follow.

Albanisch

ai mund të jetë një model për t'u ndjekur nga institucionet e tjera në rajon.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

but as a model country, we have peace interest in the arab world.

Albanisch

por si një vend model, kemi interesa paqe në botën arabe.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

it will promote regional stability and serves as a model for the western balkans as a whole."

Albanisch

ajo do të nxisë stabilitetin rajonal dhe do të shërbejë si një model për ballkanin perëndimor në tërësi."

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Warnung: Enthält unsichtbare HTML-Formatierung

Englisch

if i want to make it as a model, i can't stay here in minden.

Albanisch

nëse dua të kem sukses si model, s'mund të qëndroj këtu në minden.

Letzte Aktualisierung: 2016-10-27
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

do you think kosovo is setting a model for other countries in the region?

Albanisch

a mendoni se kosova po vendos një model për vendet e tjerë në rajon?

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

so this is about the best i could do, in terms of setting up a model for us.

Albanisch

kjo është më e mira që kam mundur të bëj, në kuptimin e vendosjes së modelit për ne.

Letzte Aktualisierung: 2016-10-27
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

prime minister ivica racan has said that croatia will use the successful british approach as a model.

Albanisch

kryeministri ivica raçan ka thënë se kroacia do të përdorë metodën e suksesshme britanike si një model.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

better communication between macedonian security forces and kfor could serve as a role model for all the countries in the region, serry said.

Albanisch

komunikimi më i mirë midis forcave të sigurisë së maqedonisë dhe kfor-it mund të shërbejë si një rol model për të gjitha vendet e rajonit, tha serri.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

in his comments wednesday (10 september), parvanov cited united europe as a model for a balkans without borders.

Albanisch

në komentet e tij të mërkurën (10 shtator), parvanov përmendi europën e bashkuar si një model për një ballkan pa kufi.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

bih long ago ceased to be a byword for mayhem, and is increasingly being seen as a model of postwar recovery.

Albanisch

bih ka kohë që ka pushuar së qëni shprehja për gjymtimin dhe po shihet gjithnjë e më tepër si një model për mëkëmbjen e pasluftës.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

as turkey campaigns to build support in the eu for its membership bid, its leaders and diplomats have been portraying the country as a model for tolerance and multiculturalism.

Albanisch

ndërsa turqia bën fushata për të ndërtuar mbështetje në be për kërkesën e anëtarësimit të saj, udhëheqësit dhe diplomatët e saj e kanë portretizuar vendin si një model për tolerancën dhe kulturat e shumta.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

obama, during his visit to ankara in april 2009, described ties between his country and turkey as a model partnership.

Albanisch

obama, gjatë vizitës së tij në ankara në prill 2009 i përshkroi lidhjet e vendit të tij dhe turqisë si një model partneriteti.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

born in the small mountainous town of krusevo, central macedonia, he gained fame not only as a singer and pop icon, but also as a humanist and role model for young people.

Albanisch

lindur në një qytet të vogël malor, krushevë të maqedonisë qendrore, ai fitoi famë si një këngëtar dhe ikonë e pop-it, por gjithashtu si humanist dhe rol model për të rinjtë.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

albania and montenegro are providing an excellent example of regional co-operation and a model for other countries aspiring to eu membership, they said.

Albanisch

shqipëria dhe mali i zi po japin një shembull të shkëlqyer për bashkëpunimin rajonal dhe një model për vendet e tjera që aspirojnë në anëtarësimin në be, thanë ata.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

only to emerge as a creature which serves... as a cog in a wheel in a model that... sends all the fruits to the upper 1%.

Albanisch

vetëm të shfaqet si një krijesë e cila i shërben ... si një hallkë në një rrotë në një model që ... dërgon të gjitha frutat për të sipërme% 1.

Letzte Aktualisierung: 2016-10-27
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Englisch

as turbulence continues throughout the middle east, neighbouring turkey, long revered as a model of the compatibility between islam and democracy, is undergoing a political crisis of its own.

Albanisch

ndërsa trazira vazhdon anembanë lindjes së mesme, turqia fqinjë, për një kohë të gjatë admiruar si një model i pajtueshmërisë midis islamit dhe demokracisë, po pëson një krizë politike të vetën.

Letzte Aktualisierung: 2016-01-20
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Eine bessere Übersetzung mit
7,787,977,237 menschlichen Beiträgen

Benutzer bitten jetzt um Hilfe:Wir verwenden Cookies zur Verbesserung Ihrer Erfahrung. Wenn Sie den Besuch dieser Website fortsetzen, erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Erfahren Sie mehr. OK