Sie suchten nach: kalau kau nak tahu kau lah yang paling ... (Malaysisch - Englisch)

Menschliche Beiträge

Von professionellen Übersetzern, Unternehmen, Websites und kostenlos verfügbaren Übersetzungsdatenbanken.

Übersetzung hinzufügen

Malaysisch

Englisch

Info

Malaysisch

kalau kau nak dia tolong lepaskan aku

Englisch

if you want him to please let me go

Letzte Aktualisierung: 2016-10-28
Nutzungshäufigkeit: 2
Qualität:

Referenz: Anonym

Malaysisch

aku tak kisah apa yang kau nak cakap dekat aku... kalau kau nak maki aku saja lah... kau jangan sampai apa yang kau maki aku tu sampai cikgu tahu... kau ingat aku tak berani nak cakap dekat cikgu... tolong ini iman khalis... kau jangan sampai kau kene jumpa dengan cikgu disiplin... itu saja apa yang aku nak cakap kau fikir kau atlit kawan dengan budak yang terkenal aku takut... memang tak langsung aku nak takut dengan kau

Englisch

i do not care what you're gonna say near me ... if you want to insult me ​​do it ... you do not get what you swear to me that the teacher know ... you think i dared not want to talk near the teacher ... help this pure faith ... you do not until you meet with the teacher discipline here ... that's what i want to say you think you're athletic friends with the famous boy ... i'm afraid i'm gonna live it's not afraid of you

Letzte Aktualisierung: 2016-10-22
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Referenz: Anonym

Malaysisch

aku tidak tahu kau siapa sampai kan follow semua kawan kawan aku dan aku tidak tahu apa motif kau nak serang aku dengan cerita cerita jijik kau itu, tolong matang perangai itu jangan tunjuk perangai budak itu dekat aku, kau tidak puas hati dengan aku terus jumpa or chat dengan aku , tidak perlu kau chat lepas tu kau block aku and then kau follow kawan kawan aku

Englisch

i don't know who you are until you follow all my friends and i don't know what motives you want to attack me with your disgust stories, please mature that attitude don't be a kid very, you are not satisfied with me keep meeting or chatting with me , don't need you to chat after that you block me and then you follow my friends

Letzte Aktualisierung: 2022-03-10
Nutzungshäufigkeit: 1
Qualität:

Referenz: Anonym

Eine bessere Übersetzung mit
7,793,382,464 menschlichen Beiträgen

Benutzer bitten jetzt um Hilfe:



Wir verwenden Cookies zur Verbesserung Ihrer Erfahrung. Wenn Sie den Besuch dieser Website fortsetzen, erklären Sie sich mit der Verwendung von Cookies einverstanden. Erfahren Sie mehr. OK